- 7 Temmuz 2024
- 57
- -21
- 3
- 26
- Konu Sahibi sancilibayaann
Benmi çok abartıyorum yoksa haklımıyım bilemiyorum ama aşırı sinirlerim bozuluyor evleneli 4 ay oldu bu kısa süre içinde kaynanamı sevemedim gitti saygıda zorunluyum biliyorum saygıda gösteriyorum ama ben böyle gamsız insan görmedim malesef belirli sebeplerden dolayı beraber yaşıyoruz 22 haftalık hamileyim evin tüm işlerini ben yapıyorum kaynanam sadece bir yemek yapıyor neyse beraber yaşıyan insanlar birbirine yardım etmeli bence sonuçta madem beraber yaşıyorsun elin bir şey tutmalı bazen ağrılarım oluyordu kaynanam asla yardım etmiyor süpürüyorum tüm işleri yapıyorum hergün patates yemeği yapıyor bır kere bile canın bir şey istiyor mu diye sormuyor hergün aynı yemek zaten tüm işlerini yapıyorum biraz değişik bir şey yapsa nolur ki bazen yapmıyor bile hiç denemediğim halde ki yemek yapmayı bilmem kendim yapıyorum ama artık bu gamsızlıklarından bıktım resmen ne yardım ediyor ne bir şey yapıyor tüm gün kahve çay içiyor dizi izliyor ne yapıcam bilmiyorum hem hamilelik hormonlarım tavan hem tahammül edemiyorum nasıl sabır edicem bilmiyorum