- Konu Sahibi sessiz melegim
Ailesi gelsin senden özür dilesin. Hatalı olan özür diler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorumki nerden baslasam. 2 yildir evliyim kizlar esim abisi yengesi engelli kardesi ve annesi bi evde yasiyolardi. Ben esimle tanistigimda ust kati insa ediyolardi bizim icin. Neyse konuya geleyim kaynanam falan alt katta eltimle oturuyolardi. Ben evlenince bizimle oturcakmis kizida 23 yasinda zeka olarak engelli. Hadi kabul ettim sevaptir dedim ahireti dusunerek. Senmisin hayir isleyen nisanliyken melek olan insanlar adeta seytana donustu. Evliligimin ilk hafyasi dayak kv yuzunden 9 ayim gecti o evde ve her ay kavga kiyamet dayak yine kv yuzunden. Ya ben engelli kizina bakiyodum yikiyodum ozel temizligini yapiyodum adete kizimmis gibi. Neyse en son kavgamiz ablamin dugunu oldu esimle annemlerde kaldik eve donduk surat 5 karis asik neymis ben kalmisim oglu neden kalmis. Ameliyat oldum kocam yanimda kalmis neymis niye oglu kalmis da kardrsim kalmamis. Dayanmadim kavgalara babamlara gittim bosanmak istedim ve esim kopek gibi ev tuttu kiraya cikicaz seni birakmam dedi. Yeni evi o pislige birakip ciktik. Simdi ise sorun benim konusma seklimmis ne dese tepki veriyomusum narin degilmisim onu bu duruma ben getrmisim evlenmeseydin oglum o zaman. Lanet ailesine laf ettirmez. Biz o evden olayli ayrildik ablalari annesi benim aileme ne kufurler ettiler. Ben simdi hic biriyle gorusmuyorum neyse ben hataliymisim. Kiraya ciktik huzurumuz olsun diye. Simdide ailesiyle gorusmuyorum diye bana kinleniyo ustelik cocugumuzda olmuyo surekli kavga ediyoruz bazende defolup buralardan gitmeyi dusunuyorum keske evlenmeseydim. Asik olarak evlendim ama evlenince oda bitiyomus. Simdi bana akik verin ailesiyle gidip barisayim mi yoksa narin kadin nasil oluyo bilmiyorum ama cilveli ve narin mi olayim yoksa cekip gideyim mi
Can'ım nasılsa ayrı evlerdesiniz artık; bu kadar kafaya takma diyeceğim.neden çunku Türk toplumunun genel yasama biçimi böyle kabul edip önünebak. Örneğin eskiye donme görüşmüyorsan eski eskide kalmıştır. Bu biraz a anladığım kadarıyla oyalanacak arkadaş çevre felan olmamasıyla ilgili. Eşin ailesi ne kadar severse sevsin eşten dolayı seviyor seni. Bir anda gözden çıkarabiliyor seni.hele bizim gibi ataerkil toplumlarda bir gelin gelir bini gider:)Kizlar hepinizden allah razi olaun vaktinizi ayirdiniz . Ama beni bu duruma getiren son noktasi bana durup dururken bazen tera davranmasi tamam bende sert biriyim cevap veriyorum karsimdakine ama kendimi ezdirememki bana akil verin simdi lutfen bisey soyledimi gervekten yuksek sesle ve tersleyerek cevap veriyorum ailesi beni bu duruma getirdi piskolojim bozuldu kisiligim degisti simdi nasil davranmam gerektigi konisinda fikirlerinize igtiyacim var suan o yataginda uyurken ben agliyorum farkinda bike degil bazen intihar etmeyi dusunuyorum ( kocamla cok iyi anlasirdik ama ailesi bize surukledi en dibe ne ailesinden vazgeciyo ne benden bazen ölmeyi dusunuyorum