• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yildir sorunlu giden evliligim kocam ailesi ve annellik hasreti

Eltinin derdi bence şu. Sen kaynananla aynı evde dururken eltinin kafası rahattı keyfi yerindeydi.Sen kocanla başka eve kiraya çıkınca kaynanan yine eltinin başına kaldı,ondan silmistir eltin numaranı boşver.Ayrı eve çıkmakla en iyisini yaptın bence.
Elti umurumda degil acikcasi cani cehenneme zaten bizim evliligimizi kiskandigini herkes soyluyodu ben iyi niuetimden uok diyodum oyle biri degil diyodum bide kocasi askere gitti 5 ay bende yiyip icti insanoglu nankormus onu gordum ben herkese olan iyi niuetimi kaybettim bunlar yuzunden

Çalışırsam psikolojim düzelir ve daha yumuşak huylu birine dönüşürüm deyip eşini ikna edebilirsin belki...
Soyledim cok sklyorum evde dedim sklnca beni ara ben seni calistirmam kiraya cikti karisini calisti dedirtmem diyi hakli bi acidan herseye laf ettikleri icin onun karakterine laf atacaklar

Erkeklerin de şu olmadık yerde gurur yapmaları beni benden alıyor ya:KK12:Ya bırakın etrafı kendi içinizde yaşayın,ülkemizde övünülerek anlatan eskiden büyük aileler beraber yaşardı bilmem ne diye övünülen şeyler bugünkü boşanmaların baş sebebi,aile dediğin karı koca ve çocuklardır...Elinizi üstünüzden çekerlerse her eşy düzelir de böyle giderse zor...

Insallah kuzum ya bazen diyorumki barissam yine huzursuzlak cikacak hadi kendi evimize donelim dicek zaten arada laf sokuyo kirayi verirken bu para senin cebinde olabilirdi diye bende hemen tavir aliyorum senin ailenden kurtulmak icin 450 tl kira vermisim cokmu diyorum kiraya ciktimda kurtulamadim psikolojilerinden bi cocugum olsa diyorum butun bunlardan kurtulucam dogu0 buyudugum mahalleden ayrildim bende skldm diyo bari bebegim olsun diyo sanki ben istemiyomuyum

Piskolojini çok kötü etkilemişler kötü insanları yola getiremezsin sana huzur vermezler ayrıl gitsin

Piskolojini çok kötü etkilemişler kötü insanları yola getiremezsin sana huzur vermezler ayrıl gitsin
Malesef piskoloji kalmadi haklisin bosanirsam bi kadin siginma evine siginirim diye dusunuyorum baba evine donenemem babam hayati zindan eder yada bosanmaya yeltensem bana neler yapar diye korkuyorum seni asla birakmam diyen bi koca baba evinde bi ay kalinca hergun kapiya gelip ayrilmicaz demesi annesi bosa diyodu abileri swni oldururuz karini bosarsan diyodu anneside 65 yasinda gorsen yasli dersin ama bi o kadar dinc ve felaket hic bir oglu almiyo yanina bizim aldigimiz eve kondu her gece dua ediyorum o ebden ben hayir gormedim onlarda gormesin insallah diyorum

Boşanmak da o kadar kolay bişey deil ki hadi deyip kapıyı çekip gitmekle bitmiyor her şey...Sonrasında yine bi bekleyişe girer insan başkası çıkar mı karşıma diye e o çıkana da güvenemezsin böyle bi devirde,sonra hop her şey sil baştan bence önemli olan evliliğinizi herkese her şeye rağmen ayakta tutabilmeniz,yazdığınız pek çok ayrıntıdan anladım ben eşinizin sizi sevdiğini...Anlattığınız kadarıyla da çocuk gibi(kötü anlamda demiyorum yani kolayca söylenen her şeye kanabiliyor),bunu kendi lehinize çevirin,biraz cilveli olun,hoşuna giden şeyler yapın o zman gözü ailesini falan görmez...

Boşanmak da o kadar kolay bişey deil ki hadi deyip kapıyı çekip gitmekle bitmiyor her şey...Sonrasında yine bi bekleyişe girer insan başkası çıkar mı karşıma diye e o çıkana da güvenemezsin böyle bi devirde,sonra hop her şey sil baştan bence önemli olan evliliğinizi herkese her şeye rağmen ayakta tutabilmeniz,yazdığınız pek çok ayrıntıdan anladım ben eşinizin sizi sevdiğini...Anlattığınız kadarıyla da çocuk gibi(kötü anlamda demiyorum yani kolayca söylenen her şeye kanabiliyor),bunu kendi lehinize çevirin,biraz cilveli olun,hoşuna giden şeyler yapın o zman gözü ailesini falan görmez...
Haklisin kuzum cilve nasil yapilir bilmiyorumki :)kendi kendime gülüyorum sonra yapmacik geliyo ah ah insanin icinde istekmi birakiyolar ama bende yarindan itibaren bambaska bi kadin olarak cikicam karsisina tavsiyelerinizi dikkate alicam

Iyiliğin dikeni vardır..Sizin de dikeniniz batmış belli ki..Kimsenin istemediği birine aç evini nankörlüklerin ardı arkası kesilmesin..Sizde hata vardır yoktur bu kadar şeyi siz yaşarken bu çokta önemli değil kV yüzünden dayak yemeler yok arkasından koşman lazımdı demeler yok öyle bi dünya..Herşeye rağmen geri dönüp barışmissiniz eşiniz şartlarınızı kabul etmiş ama belli ki ailesi ile sizin aranızda kalmış yine..Baba evinize dönmek sorun madem sizde eşinizi sevmeye çalışın isve cilve gelir arkasından..çocuk içinse bi doktora görünün ama böyle bi adam tam akıllandi demeden asla yapmayın..Mutlu ailede büyümeli çocuklar

Ya bu sonradan edınılebılen bır mezıyet degıl. Ben narınımdır :D Soyle sevmem ben oyle kavga gurultu ayrıca ota boka kavgada cıkarmam , trıp atmam , surat assam genede normal hayatıma devam ederım, hosgeldın besgıttın yemek hazır , afıyet olsun vs .Halıyle sevmıyorum kavgalı bır ortamı aglayabılırım. Ancak kendımı korumasınıda bılırım fakat esımden korumam gerekmez sızınde gerekmemelıydı

Ben esimle 4 yilimi gecirdim. Boyle bi insan degildi kir
Aya ciktigimizdan beri asla yeltenmedi bile annesi nasil basariyodu bilmiyorum ama kavga ciktimi ben cevap verince sen karisma benle oglum tartisiyoruz diyodu ogluna bak cevap veriyo diyodu bi bakiyodum tokati yiyodum sonra ogluna vurma neden vuruyosun diyodu allah herseyi burnundan getirsin insallahhh
Birden de fazla üstelik bu dayak meselesi.... Çocuğun için katlanıyorum diyecek bir çocuk da yok ortada. Eşiniz de ayrı eve çıkmışsınız ama yine size kinlenmeye başlamış birikiyor, bir yerlerinizi kırmasın da...
Narin cilveli olmak konusunda malesef pek verecek tavsiye yok, çünkü o insanın içinde olur. Sizin karakteriniz böyle, sizi böyle kabullenmesi lazım.

Bazen cocugumun olmamasinda bi hayir buluyorum ama cok istiyorum iste hayatimda 2 yil icinde yasadiklarim beni herseyden sogurtu sabahlara kadar uyanik kalip aksama kadar yatiyorum ne bi cevrem var ne bi arkadasim zavalli bi durumdayim

sakın çocugunda yoksa bas tekmeyi gitsin

ömrünün sonuna kadar bunlarla göbek bağımı kurmak istiyorsun , birde dogurdugun çocuk aynı onlar g,bi oluyor canım bak demedi deme

Bilmiyorumki nerden baslasam. 2 yildir evliyim kizlar esim abisi yengesi engelli kardesi ve annesi bi evde yasiyolardi. Ben esimle tanistigimda ust kati insa ediyolardi bizim icin. Neyse konuya geleyim kaynanam falan alt katta eltimle oturuyolardi. Ben evlenince bizimle oturcakmis kizida 23 yasinda zeka olarak engelli. Hadi kabul ettim sevaptir dedim ahireti dusunerek. Senmisin hayir isleyen nisanliyken melek olan insanlar adeta seytana donustu. Evliligimin ilk hafyasi dayak kv yuzunden 9 ayim gecti o evde ve her ay kavga kiyamet dayak yine kv yuzunden. Ya ben engelli kizina bakiyodum yikiyodum ozel temizligini yapiyodum adete kizimmis gibi. Neyse en son kavgamiz ablamin dugunu oldu esimle annemlerde kaldik eve donduk surat 5 karis asik neymis ben kalmisim oglu neden kalmis. Ameliyat oldum kocam yanimda kalmis neymis niye oglu kalmis da kardrsim kalmamis. Dayanmadim kavgalara babamlara gittim bosanmak istedim ve esim kopek gibi ev tuttu kiraya cikicaz seni birakmam dedi. Yeni evi o pislige birakip ciktik. Simdi ise sorun benim konusma seklimmis ne dese tepki veriyomusum narin degilmisim onu bu duruma ben getrmisim evlenmeseydin oglum o zaman. Lanet ailesine laf ettirmez. Biz o evden olayli ayrildik ablalari annesi benim aileme ne kufurler ettiler. Ben simdi hic biriyle gorusmuyorum neyse ben hataliymisim. Kiraya ciktik huzurumuz olsun diye. Simdide ailesiyle gorusmuyorum diye bana kinleniyo ustelik cocugumuzda olmuyo surekli kavga ediyoruz bazende defolup buralardan gitmeyi dusunuyorum keske evlenmeseydim. Asik olarak evlendim ama evlenince oda bitiyomus. Simdi bana akik verin ailesiyle gidip barisayim mi yoksa narin kadin nasil oluyo bilmiyorum ama cilveli ve narin mi olayim yoksa cekip gideyim mi:KK43:
Adam seni daha ilk haftanizda dövmeye başlamış. Sen evli kalmaya devam etmissin bir de çocuk istiyorsun. Pes....

Ailesiyle barışmak dışındaki bütün alternatifleri değerlendirebilirsin.. Engelli kız da alışmıştır sana yazık yaaa bi o kısma üzüldüm işte, canım benim. O kavga ortamında ne kadar kötü oluyordur o zavallım benim

Bilmiyorumki nerden baslasam. 2 yildir evliyim kizlar esim abisi yengesi engelli kardesi ve annesi bi evde yasiyolardi. Ben esimle tanistigimda ust kati insa ediyolardi bizim icin. Neyse konuya geleyim kaynanam falan alt katta eltimle oturuyolardi. Ben evlenince bizimle oturcakmis kizida 23 yasinda zeka olarak engelli. Hadi kabul ettim sevaptir dedim ahireti dusunerek. Senmisin hayir isleyen nisanliyken melek olan insanlar adeta seytana donustu. Evliligimin ilk hafyasi dayak kv yuzunden 9 ayim gecti o evde ve her ay kavga kiyamet dayak yine kv yuzunden. Ya ben engelli kizina bakiyodum yikiyodum ozel temizligini yapiyodum adete kizimmis gibi. Neyse en son kavgamiz ablamin dugunu oldu esimle annemlerde kaldik eve donduk surat 5 karis asik neymis ben kalmisim oglu neden kalmis. Ameliyat oldum kocam yanimda kalmis neymis niye oglu kalmis da kardrsim kalmamis. Dayanmadim kavgalara babamlara gittim bosanmak istedim ve esim kopek gibi ev tuttu kiraya cikicaz seni birakmam dedi. Yeni evi o pislige birakip ciktik. Simdi ise sorun benim konusma seklimmis ne dese tepki veriyomusum narin degilmisim onu bu duruma ben getrmisim evlenmeseydin oglum o zaman. Lanet ailesine laf ettirmez. Biz o evden olayli ayrildik ablalari annesi benim aileme ne kufurler ettiler. Ben simdi hic biriyle gorusmuyorum neyse ben hataliymisim. Kiraya ciktik huzurumuz olsun diye. Simdide ailesiyle gorusmuyorum diye bana kinleniyo ustelik cocugumuzda olmuyo surekli kavga ediyoruz bazende defolup buralardan gitmeyi dusunuyorum keske evlenmeseydim. Asik olarak evlendim ama evlenince oda bitiyomus. Simdi bana akik verin ailesiyle gidip barisayim mi yoksa narin kadin nasil oluyo bilmiyorum ama cilveli ve narin mi olayim yoksa cekip gideyim mi:KK43:
çocuğunuz olmuyorsa ne uğraşıyorsunuz yüce rabbimin bir bildiği vardır bile bile dünyada cehennemi yaşamaya uğraşıyorsunuz galiba

Back