- Konu Sahibi simsim4401
iyi gunler hanimlar ilk defa yaziyorum kk ya... baslikta da belirttigim gibi sorunum kaynanamla ilgili. 3,5 yillik evliyim ve kaynanamla o kadar kotu kavgalar ettik ki en guzel gunlerimi burnumdan getirdi.. 2 tane cocugum var..herseyi sineye cektim ama cocuklarima soylenenleri cekemedim o yuzden artik gorusmuyorum.. ben yurt disindayim kaynanam turkiyede benim yanima 3 defa geldi hepsinde 4 5 ay oturdu ve bu surede hayatimi alt ust etti gitti.. burdaki turklere surekli beni kotulemis kimse benimle gorusmesin diye herkese sizi kiskaniyor gelinim demis.. bana da gelip onlari kotuledi.. birinin cocugu olmustu onun yanina gittigimde herseyi anlattilar.. ben agzim acik dinledim.. ben dovmusum kaynanami guya.. banyo yapmasina yemek yemesine izin vermiyomusum felan filan.. herseyi yuttum en son ogrendigim birsey beni yikti.. kaynanam surekli "simsim4401 p.. cocuklarini alip gitsin de ben oglumu evlendireyim" diyomus.. ve bunu cok sik kullaniyormus yani p.. kelimesini.. ve cocuguma karsi sahit oldugum birsey yuzunden unutamiyorum olanlari benim oglum 13 -14 aylik felandi benle kavga etmisti kaynanam ,oglumda nene nene diye pesinde dolaniyordu oglumu bi yitti "defol anasi ne ki cocugu ne olsun" dedi oglumda aglaya aglaya yanima geldi.. kendime yapilani unuttum ama cocuklarima yapilanlari unutamadim.. ve gorusmuyorum bu yasadiklarimin sadece bi kismi..
simdi basligimdaki konuya gelince mayista abimin dugunu olacak ve ailem yasadiklarim cogunu bilmiyor ( cunku babam kalp hastasi ve uzulmemesi gerekli, onlari da sikintiya sokmak istemedim.. )... cagiracaklar kaynanamgili bende gidersem gormek dahi istemiyorum.. ne yapacagim.. karmakarisik yazdim lutfen kusuruma bakmayin.. ara ara girip bakacagim cocuklara bakmam lazim simdi tesekkur ederim yorumlar icin simdiden...
simdi basligimdaki konuya gelince mayista abimin dugunu olacak ve ailem yasadiklarim cogunu bilmiyor ( cunku babam kalp hastasi ve uzulmemesi gerekli, onlari da sikintiya sokmak istemedim.. )... cagiracaklar kaynanamgili bende gidersem gormek dahi istemiyorum.. ne yapacagim.. karmakarisik yazdim lutfen kusuruma bakmayin.. ara ara girip bakacagim cocuklara bakmam lazim simdi tesekkur ederim yorumlar icin simdiden...
Son düzenleme: