• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve abimin dugunu...

simsim4401

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
18
0
16
İngiltere
iyi gunler hanimlar ilk defa yaziyorum kk ya... baslikta da belirttigim gibi sorunum kaynanamla ilgili. 3,5 yillik evliyim ve kaynanamla o kadar kotu kavgalar ettik ki en guzel gunlerimi burnumdan getirdi.. 2 tane cocugum var..herseyi sineye cektim ama cocuklarima soylenenleri cekemedim o yuzden artik gorusmuyorum.. ben yurt disindayim kaynanam turkiyede benim yanima 3 defa geldi hepsinde 4 5 ay oturdu ve bu surede hayatimi alt ust etti gitti.. burdaki turklere surekli beni kotulemis kimse benimle gorusmesin diye herkese sizi kiskaniyor gelinim demis.. bana da gelip onlari kotuledi.. birinin cocugu olmustu onun yanina gittigimde herseyi anlattilar.. ben agzim acik dinledim.. ben dovmusum kaynanami guya.. banyo yapmasina yemek yemesine izin vermiyomusum felan filan.. herseyi yuttum en son ogrendigim birsey beni yikti.. kaynanam surekli "simsim4401 p.. cocuklarini alip gitsin de ben oglumu evlendireyim" diyomus.. ve bunu cok sik kullaniyormus yani p.. kelimesini.. ve cocuguma karsi sahit oldugum birsey yuzunden unutamiyorum olanlari benim oglum 13 -14 aylik felandi benle kavga etmisti kaynanam ,oglumda nene nene diye pesinde dolaniyordu oglumu bi yitti "defol anasi ne ki cocugu ne olsun" dedi oglumda aglaya aglaya yanima geldi.. kendime yapilani unuttum ama cocuklarima yapilanlari unutamadim.. ve gorusmuyorum bu yasadiklarimin sadece bi kismi..
simdi basligimdaki konuya gelince mayista abimin dugunu olacak ve ailem yasadiklarim cogunu bilmiyor ( cunku babam kalp hastasi ve uzulmemesi gerekli, onlari da sikintiya sokmak istemedim.. )... cagiracaklar kaynanamgili bende gidersem gormek dahi istemiyorum.. ne yapacagim.. karmakarisik yazdim lutfen kusuruma bakmayin.. ara ara girip bakacagim cocuklara bakmam lazim simdi tesekkur ederim yorumlar icin simdiden...

Son düzenleme:
iyi gunler hanimlar ilk defa yaziyorum kk ya... baslikta da belirttigim gibi sorunum kaynanamla ilgili. 3,5 yillik evliyim ve kaynanamla o kadar kotu kavgalar ettik ki en guzel gunlerimi burnumdan getirdi.. 2 tane cocugum var..herseyi sineye cektim ama cocuklarima soylenenleri cekemedim o yuzden artik gorusmuyorum.. ben yurt disindayim kaynanam turkiyede benim yanima 3 defa geldi hepsinde 4 5 ay oturdu ve bu surede hayatimi alt ust etti gitti.. burdaki turklere surekli beni kotulemis kimse benimle gorusmesin diye herkese sizi kiskaniyor gelinim demis.. bana da gelip onlari kotuledi.. birinin cocugu olmustu onun yanina gittigimde herseyi anlattilar.. ben agzim acik dinledim.. ben dovmusum kaynanami guya.. banyo yapmasina yemek yemesine izin vermiyomusum felan filan.. herseyi yuttum en son ogrendigim birsey beni yikti.. kaynanam surekli "simsim4401 p.. cocuklarini alip gitsin de ben oglumu evlendireyim" diyomus.. ve bunu cok sik kullaniyormus yani p.. kelimesini.. ve cocuguma karsi sahit oldugum birsey yuzunden unutamiyorum olanlari benim oglum 13 -14 aylik felandi benle kavga etmisti kaynanam ,oglumda nene nene diye pesinde dolaniyordu oglumu bi yitti "defol anasi ne ki cocugu ne olsun" dedi oglumda aglaya aglaya yanima geldi.. kendime yapilani unuttum ama cocuklarima yapilanlari unutamadim.. ve gorusmuyorum bu yasadiklarimin sadece bi kismi..
simdi basligimdaki konuya gelince mayista abimin dugunu olacak ve ailem yasadiklarim cogunu bilmiyor ( cunku babam kalp hastasi ve uzulmemesi gerekli, onlari da sikintiya sokmak istemedim.. )... cagiracaklar kaynanamgili bende gidersem gormek dahi istemiyorum.. ne yapacagim.. karmakarisik yazdim lutfen kusuruma bakmayin.. ara ara girip bakacagim cocuklara bakmam lazim simdi tesekkur ederim yorumlar icin simdiden...

vallahi yapacağın tek şey katlanmak..yapacak bişey yok..ya annenlere hereşeyi anlatıp çağırma onları diyeceksin ki sanmam annen ele güne karşı gene çağırır. yada hiç birşey söylemiceksin ve katlanacaksın.

benim kv eltimin anne ve babasını bizim düğüne çağırmamıştı, bide akrabalar yani, ele güne karşısı yok anlat çağırmasınlar

benim yaşadıklarıma çok benziyor yaşadıklarınız.bizde çok kötü şeyler yaşadık kv ile küstük konuşmuyorduk benimde abimin düğünü vardı çıktı geldi çağırılmadan sonra iyi olur gibi olduk ama sonuç yine olmadı yine olmadı şimdide görüşmüyoruz.
Anlatmak istediğim huylu huyundan vazgeçmiyor gururunuzu ayaklar altına alıp düğünde onunla konuşsanızda yine birşey değişmez o yine sizi üzer.Annenize falan anlatsanız yaşadıklarınızı çağırmayın gelmesin herkes kendi yaşadığını biliyor sonuçta katılmasın düğüne o gelicek diye abinizin düğününe gitmemezlik yapamazsınız kv gelmesin...

Çok zor bir durumdasınız. Ama katlanmanızın gerekeceği bir süreç olacak sanırım sizin için düğün. Aileniz de ne olmuş olursa olsun bilsinler ya da bilmesinler aranızda geçenleri, yine de çağırmak zorunda hissederler kendilerini diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin, bol sabır diliyorum.

vallahi yapacağın tek şey katlanmak..yapacak bişey yok..ya annenlere hereşeyi anlatıp çağırma onları diyeceksin ki sanmam annen ele güne karşı gene çağırır. yada hiç birşey söylemiceksin ve katlanacaksın.

yani ben cocuklarima dokunmasini bile istemiyorum... en guzel bi gunumu daha mahvetmesinden korkuyorum...

canim ailene anlatip onlari uzme bence baban da kalp hastasiymis... hem de dugun arefesi...

bunlarin daha kotusunu de yasayanlar var... neler var neler... ama mecburen istemeye istemeye katlaniyoruz suratlarina bakmaya...

simdi ailen kaynanani cagirir da o gelirse Allaha sigin mesafeli bir sekilde esine de gostererek elini op hosgeldiniz de kenara cekil canim...

cok uzuldum gercekten.. zor biliyorum ama hakliyken haksiz durumuna dusersin... lutfen fevri davranma... ne dedikodu yaptiysa kendisini rezil etti o sadece... seni bilen bilir...

sinirlendigini uzuldugunu belli etme ki catlasin patlasin... torununa nasil bir vicdanla o lafi soyler...

esin ne diyor bu duruma peki ondan hic bahsetmemissin...

torunlarına o lafı kullanan kadın düğündede annenlere sarmasın kızınız böyle böyle yapıyo diye,komşularına bile seni yalan yanlış çekiştiren kadın bunu da yapar iyi düşün

boşver çağırma...
neler yaşadığını bi sen, bi de Alah bilir...
anlattıklarına bakacak olursak, kayınvalidenin, yokluğu hissedilecek kadar sevilen biri olduğunu düşünmüyorum...

aslinda bilseler cagirmazlar ama ailemi sevincli gunlerinde uzmek istmiyorum sonucta bi dugun arifesinde benimle ugrassinlar istemem.. kayinvalidem o kadar oyuncu biri ki herkesin yaninda cocuklarimi oyle bi severler ki herkes imrenir.. ama ben biliyorum icinde gercek sevgi yok.. cocugumu kucagina alacak ve benim o sozleri ve davranisi aklima gelecek sinir olacagim.. dugune gidiyorum derken uzulup donmek istmeiyorum... off simdiden onun derdi dustu icime.. kaynana yuzunden abimin dugununden de olmak istemiyorum.. offf off..

aslinda bilseler cagirmazlar ama ailemi sevincli gunlerinde uzmek istmiyorum sonucta bi dugun arifesinde benimle ugrassinlar istemem.. kayinvalidem o kadar oyuncu biri ki herkesin yaninda cocuklarimi oyle bi severler ki herkes imrenir.. ama ben biliyorum icinde gercek sevgi yok.. cocugumu kucagina alacak ve benim o sozleri ve davranisi aklima gelecek sinir olacagim.. dugune gidiyorum derken uzulup donmek istmeiyorum... off simdiden onun derdi dustu icime.. kaynana yuzunden abimin dugununden de olmak istemiyorum.. offf off..

siz yurtdışındasınız ailen ve kv Türkiyede öylemi, peki görüşüyolarmı normaldede
eşin biliyomu durumu, hangi baba çocuklarına laf söyletir

esim dugune gelemiyor islerinden dolayi esim gelse belki biraz daha rahat ederim esim ilgilenir ailesiyle ama simdi benim ilgilenmem gerekecek cevreye karsi... esim annesinin haksiz oldugunu biliyor ve annesine benimleolan kavgalarindan dolayi hep haksizsin dedi ama en sonunda benim ozur dilememi istedi hepsindeb en ozur diledim ama sonuncusunda dilemedim... kayinbabamda bunlara goz yumuyo.. yani kaynanamin yaptigi kimi seyi esime anlatirken yanlis anlatiyor.. sanki suclu ben misim gibi anlatiyor.. esimde onlara inaniyor.. esime gore hakli benim ama yinede ailesinin sozunden cikmaz...

ayy her bi yorumda bi çevre bi ele güne karşı lafı valla şiştim, millet her zaman konuşcak bişey bulur, hayırlısı olsun ne diyim, madem çağırılacak bu kadın sende katlanacaksın o zaman çocuklarıda sevecek elinide öpeceksin yanındada duracaksın tatlım

ablam sayesinde tanistik biz esim ve ailesi ile.. yani aileler onceden de gorusuyordu bizim evlilik isi olmadan oncede gorusme vardi.. yani mecbur cagirirlar.. yani benim soylememe gerek kalmaz.. esim kavga sirasinda annesine cok sert cikiyo.. hele cocuguma yapilandan sonra ama.. sonra ne oluyorsa 1 gun gecmeden yine annecim annecim deyip pesinden dolaniyo annesi kusup yemek yemiyo gidip yalvariyor beni de yalvartmaya calisiyor.. neymis onlar misafir gelmis bize ne yaparlarsa yapsinlar el ustunde tutmamiz gerekiyomus.. o beni ayak altina aliyo ama..

ablam sayesinde tanistik biz esim ve ailesi ile.. yani aileler onceden de gorusuyordu bizim evlilik isi olmadan oncede gorusme vardi.. yani mecbur cagirirlar.. yani benim soylememe gerek kalmaz.. esim kavga sirasinda annesine cok sert cikiyo.. hele cocuguma yapilandan sonra ama.. sonra ne oluyorsa 1 gun gecmeden yine annecim annecim deyip pesinden dolaniyo annesi kusup yemek yemiyo gidip yalvariyor beni de yalvartmaya calisiyor.. neymis onlar misafir gelmis bize ne yaparlarsa yapsinlar el ustunde tutmamiz gerekiyomus.. o beni ayak altina aliyo ama..

tribünlere oynuyo yani eşin, Allah sabır selamet versin, zor

kadinin zaten dugunde basini bos birakmamam arkadasin dedigi gibi hemen birini bulup atip tutmaya baslar.. benim dugunumde bile birini bulup eltim hakkinda birsuru sey soylemis.. sonra o akrabamiz soyledi bize

canım yapacağın tek şey var;bir kaç saat o kadına katlanmak..abinin düğünü için ve ailenin üzülmemesi için bir yerde mecbursun buna.anlatamam babam kalp hastası diyosun,o zaman iş sana düşüyor..sabırlı olacaksın ve o kadını umursamamaya çalışacaksın..sen düğün boyunca mutlu görün ki istediğini verme ona..

ayrıca kendi torunlarına o taraz yakıştırmalar yapan birinden gelinine karşı olumlu davranış göstermesini bekleyemezsin..

kadinin zaten dugunde basini bos birakmamam arkadasin dedigi gibi hemen birini bulup atip tutmaya baslar.. benim dugunumde bile birini bulup eltim hakkinda birsuru sey soylemis.. sonra o akrabamiz soyledi bize

şizofren falan olabilirmi acaba, valla bak kızgınlıktan değil bu dediğim, belirtiler onu gösteriyo, kafasında farklı bi dünya var galiba

tribünlere oynuyo yani eşin, Allah sabır selamet versin, zor

ne yazikki oyle trubunlere oynuyo kesin bi tavrini gormedim simdiye kadar.. esime karsi anlayisli ol felan hicbirsey demedi.. beni savunuyor gibi gorunurken bile suclayici bi yonu var yani... mesela " anne ne yapalim simsim4401 i degistiremeyiz, sen begendin aldin" felan gibi sacma sapan laflar..

Back
X