Kaynanam tam bir ! :@

Allah a şükür kilometrelerce uzaktayız birbirimize. Yani telefondan telefona yani. İyiliği de kendine, kötülüğü de. Uzaktan iyiyiz işte :) Erkek annelerinde var bu. Yoksa neden bi erkek de çıkıp ''kaynanamdan çekiyorum'' demiyor??

Kaynana kendi istediği gelini alcakmis seni bosuycakmis bana öyle geldi.
Veterinersin ama kediye bile dokunma demiş hamile felanmi sandi seni?
Hamilelerde ilk 3 ay herhangi hayvana dokunulmaz da bunu yasayan çok. Neyse ki Kaynana evinde durmasin huzurun kacti senin zaten:\

Yerinde olsam bi kaç yıl çocuk düşünmezdim. Madem yeni evlisin tadını çıkart.

Kvye gelince aklınca güç Gösterisi yapıyo sende yiyosun be canım.

Nedemek sen alma ? Oğluma al ?
Mağazayı komple alır çıkardım o kim oluyo ?

Çocuk doğurmayı eşinin annesini karşısında sana tutumuna göredoğur derim yoksa bunlar çok hafif meseleler gibi kalıcak gibi gözüküyor. Bu tarz insanlara pek efendilik yaramıyor gibi geliyor bana gerektiğinde sesinizi yükseltin derim

olmazmı bende de var artık hiç duymuyorum söylensede-

Bebek konusunda bu ne acele?
Ayrica kediden nolur ki, arkadasimin beş kedisi iki bebegi var. Hurafe bunlar

Kedi ve düşük yapmak ne alaka? Allah aşkına böyle şeylere inanmayın ya! Arkadaşımın iki kedisi var, 2. çocuğa hamile. Komşumuzun köpeği var ikiz bebeği oldu. Çocukluk arkadaşımın eşi veteriner kadın bebeği var, şu hayvanlara vebalı, lanetli, virüslü gibi bakmayın Allah aşkına. Daha neler! Böyle bir şey duymadım! Onlar bize Allah'ın bir emaneti!!
Kv gelince Allah sabır versin. 3 ay olmuş daha bu acele neden.

Reactions: anu
Evet canım benim, kaynanan tamm birr...
Çok haklısın.Allahtan eşin senin yanında gibi. Umarım hep öyle kalır.

bu tip kayınvalidelere pek bir şeyin ders olduğunu açıkçası görmedim de duymadım da. Siz yine de kayınvalidenize kinlenmeyin ya da kinlenseniz de eşinize belli etmeyin. Çünkü gün gelir kötü bir gününüz olur eşiniz annemi de zaten sevmiyorsun vs gibi bir laf eder ya da düşünür. Siz yine olumlu konuşun eşinize de öyle belli edin. Sevmek zorunda değilsiniz ama sevmediğinizi de göstermeyin. Zaten sizin ılımlı ve arabulucu duruşunuzu eşiniz görünce illaki size hak verir gerekeni annesine o da söyler. Burada asıl orta nokta eşiniz yani, ne yapsa etse bu sorunları çözmenize o yardım edebilir.

Esin iyiyse problem yok, nisanli olsa cekme derim de, simdi evlisin artik, evlilik ne olsa da tamamen kismet isi, bir sekilde kaderin baglaniyor. Dedigim gibi senin genis olmayi ogrenmen lazim, o da zamanla olur ins, ama cocuk yapmasan iyi olur en az 2 3 yil.

konuşman gereken yerde konuş bence. he bide eşin azıcık adam olsun da anasını alışverişinize veya aranızdaki muhabette habire dahil etmesin.

Benim anamın ayaklarını öpsün bizim gelin ya....Kadın kahvaltısını hazırlar yemeğini yapar pazarını yapar da yaranamaz anlamıyorum.Siz artık evlisiniz yeni bir aile kurmuşsunuz eşin bu kadar müdahale ettirmemeli.Sen karışma.Sen karıştıkça sen kötü olursun bırak oğluyla anası halletsin.Ayrıca 3 aylık evlilikten çocuk beklemekte ayrı bir aptallık.Hem sizi boşatmalara kalkıyor hem bebek istiyor sen hamile olsan bu aile de nasıl bir psikolojiyle gebelik yaşayacaksın?Bu aklı kaçık gelir bebeğine bakamıyor diye ortalığı ayağa kaldırır.Öncelikle yerini konuşmasını öğrenmesini bilsin sonraki iş bunlar....

kaynanam tam bir ............. ben oraya neler düşünüdm neler okuyunca.ne desen hak ediyo valla yanlız eşinde biraz pasif kalmış sanki bence sen birazda eşini uyar

Parayı kendi ödedi ya o gün ondan eşimin parasi olsa sanane anne derim ama kendi parasi olunca bisey demedim cocukta yapmiycam zaten doktordan da kontrol hapi aldim bakalim biraz isler rayina oturana kadar dogurmayacam

Dogurmayacam zaten abla ya bu salak kadin biseyleri ogrenene kadar yok öyle yağma

Ahh ahhhh vebali gibi bakmak onceki yorumlarda aciklamalarda bulundum benimde evde Pitbullum var 6 yasina girecek Allahin izniyle martta suan yanimda agzinda top ilgi bekliyor kedilere gelince soktoplazma denilen bir virus barindirirlae istediğiniz kadar kabullenmeyin bu durumu ama bu böyle bulasi bi hastaliktir yani hayvanla temasa gerek duyulmuyo illa ki. Bi sokakta bi piknik alaninda fark etmiyor sizin bagisiklik sisteminiz varsa sikinti yok aksi taktirde yapacakta birsey yok keske herkes benim kadar hayvanlari sevip sahip ciksa :) evde beslenen hayvandan hic bir sikinti cikmaz o hayvanla aranizda bir bag vardir zaten fakat tanimadiginiz asisiz sahipsiz sokakta barinan kedileri sizin bagisikl sisteminiz olmadigi halde atilirsaniz yapacak birsey yok :) Çevrenizde sahit oldugunuz kadinlar bunlar bizim hekimimiz 7 defa düşük yapti mesleginden vazgecmedi arkadaşım daha 1 hafta olmadi düşük yapti vszgecmedi o yüzden elestiriken biraz düşünmek gerek bizler bu hayatta bu minnak yavrucaklar icin cok seyden vazgecip cogu seye göğüs germek zorunda kaliryoruz malesef ki sicak evlerde yanan sobalarda ah yazik diyip baska seyleri like yapmiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…