• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam tam bir ! :@

Baştan baslayalim ben yeni evliyim bizim henüz cocugumuz olmadi 3 ay bile olmadi ama bende inanilmaz bir baski var kisir muamelesi bile görüyoruz o dereceyiz eşimle dün kayinvalidem geldi şansa adet gördüm geldiği gün benim sancim filan cok kivraniyorum. Bana bi sorunun mu var filan diye yine laf soktu annemde aciklama yapmaya calisinca bende sinirlendim ben genc kizkende boyleydim dedim sustu bugunde esimle kayinvalidemle alisverise ciktik bana sem birsey alma ogluma kazak filan alalim sana sonra alsakta olur filan dedi esimde askim sendd birseyler al diyince kayinvalidem cekti ogluma al dedi benimde bogazim dugumlendi esime benim ihtiyacim yok askm sana alalim dedim ve biseyler aldik ciktik sonra dedim yemeğe götürelim filan yemege gittik ama benim suratim düştü bir kere yemegi yedik filan bu arada ben veteriner teknikeriyim işte yanimiza kedi geldi ama kedinin bir gözü kör bende esime dedim ki askm tut goturelim klinige kv hemen atladi herseye kosturamazsin vs vs vs diye bende askm lütfen dedim biz cocuk istedigimizden bana kediye dokunma yasak birde arkadasmda bu yüzden düşük yapınca esimde korkuyo tamam filan dedik ama kedi orda kaldi benimde cok zoruma gitti kendimi suclu hissediyorum :'( iste eve geldik ben biraz agladim esim geldi sakinlestirdi optu filan ciktik odadan pat kv böyle evlilik olmaz bu evlilikten hayir gelmez diye bagirmaya basladi bende sorunsuz evlilik olmaz anne duse kalka ogrencez dedim bana bi bagirdi sen de annendd oglumun arkasindan konusuyorsunuz onu kucuk dusuruyorsunuz diye akla gelmeyecek iftiralar atti ben soka girdim sonra bende bagirdim üstüme gelme yalan soyleme diye esimde elimi filan tuttu ama kv habire dolduruyo bende bagirinca bana bagirma diye bagirdi esimde aldi oglunu gidecegiz burdan benimle gelmezsen seninle gorusmem konusmam huyunu bilmedigin insanlarla evlenme dedim iste gördün mu cok pisman olacaksin bu kizla evli kaldigin surece sana hic birsey yapmam yardim etmem vs vs vs dedi dedi ben gidiyrm daha fazla duramam dedi tabi gitmedi :) simdi oyleee karsimda oturuyo ben ne yapim ha ! Cildircam lütfen ya neden tüm kv ler böyle
Boyle bi kadin gercek olamaz cok korkunc valla cok sinir bozucu bi kadin benimki boyle olsa onu evimden kovardim cok kotu laflar soylerdim o niye karisiyo sizin alisverisinize ona ne ki o mu veriyo parasini ay ben dayanamiyorum kotu seyler yazmamak icin zor tutuyorum kendimi:KK17:

Kaynananda kıskançlık tavan yapmış hatta tavanı yarıp uzayın sonsuz boşluğuna kadar ilerlemiş ki aklını ve sinir sistemini yitirmiş,ne kadar hastalıklı bir ruh,umarım sık sık görüşmek zorunda kalmayacak kadar uzak oturuyorsunuzdur birbirinize...eşin aklı başında doğruyu yanlışı ayırt edebilen biridir umarımda seni sahipsiz bırakmaz,sende gereken yerde kendini rahat bir şekilde savunup rahatlarsın, yoksa ömür geçmez bu kadınla...

Beraber mi yaşıyorsunuz?
Yorumları okudum gidiyormuş 2 güne.
Kadının hali belli. Bunun gibiler bazen zincire vuruluyor bazısı da topluma karışmış işte.
Sakın uymayın. Bırakın kendi kendine söylesin söylesin dursun.
Evet kısırım
Evet çocuğum olmuyor
Evet ben de çok büyük bir sorun var eeeee napacak.
Siz eşinizle arayı iyi tutmaya bakın geriai 3 maymunu oynamak.

Bende oyle yapcam kadın giderken bile iftira atmış ya

Yaşın da çok küçükmus. Karışmak gibi olmasın ama evliliğin tadını çıkar. Bu kaynana ile hemen çocuk düşünme. Çocuğuna da karışır kesin.
Sen de arsizliga vur, kocamla baş başa kalicaz, daha çocuk istemiyoruz de. Ama önce kocani da ikna et böyle söylemeye.

Esim zaten öyle diyor daha erken anne diye kadin psikopat ya valla bak normalde cok kurnaz bi kizimdir böyle dolduruslara gelmem ama attigi iftiralari görünce beynime yaklasik tahmini 5 dk filan oksijen gitmemis olsa gerek ki cildirdim

Kaynananda kıskançlık tavan yapmış hatta tavanı yarıp uzayın sonsuz boşluğuna kadar ilerlemiş ki aklını ve sinir sistemini yitirmiş,ne kadar hastalıklı bir ruh,umarım sık sık görüşmek zorunda kalmayacak kadar uzak oturuyorsunuzdur birbirinize...eşin aklı başında doğruyu yanlışı ayırt edebilen biridir umarımda seni sahipsiz bırakmaz,sende gereken yerde kendini rahat bir şekilde savunup rahatlarsın, yoksa ömür geçmez bu kadınla...

Eşim beni savunmasina ragmen kadinda susma diye bir sey yok ya... kadin istanbulda biz adanada bir daha gelmem diyerek gitti hadi inşallah :D sen bilirsin anne yalvarcak halim yok dedim

Başta ipleri niye eline verdiniz bu kadar?
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
O deliyse siz daha deli olacaksınız.
Çocuk yapmıyorsanız yapmazsınız.Buna kimse karışamaz. Çok istiyorsa kendi doğursun.
Eşyayı da neden eşinize aldınız hiiçç umursamayıp inadına kendinize alacaktınız.
Siz ezilip büzülüp uyumlu davrandıkça daha beter olur herşey.
Kendinizden taviz verip mağdura oynamayın, gerçekten mağdur olursunuz.

Kadin kolumu birakmiyor suan eşim biliyor annesinin alacagi bir tsort icin kendimi kucuk dusuremem esim bana daha cok alir Allahtan esim arkamda kadina ipleri vermedik kadin sahipsiz dana bi o Bostana bi bostana saldiriyor üzerine gidincede ay sekerim cikti ay oluyom ay fenalastim diyo lop lop asureleri sekerli seyleri de götürüyor :KK34::KK34::KK34:

Cocuk yaparsan kaynananla problemlerin en az 10 kat artacak, onu diyim ben sana. Yapma cocuk falan, kocan iyiymis gezin tozun keyfinize bakin. Kaynanayi takmamayi ogrenmen lazim, simdiden basla.

Insallah öğrenecem ama henüz cok yeniyim :( kadin oglunun parasini harcasam yuregine iner :D ya bu hep boyleymis ben sonradan ogrendim kinayi filan yaktik istanbula gittik sabaha düğün olacak kadin bi pot kirdi Özür diledi sonra abooooooooooo bi cirkeflesti ki dedim noluyo bu kim ya yemin ediyorum bilsem beni bilmem ne yapsalar yine de evlenmezdim ahhh ahhhh

Boyle bi kadin gercek olamaz cok korkunc valla cok sinir bozucu bi kadin benimki boyle olsa onu evimden kovardim cok kotu laflar soylerdim o niye karisiyo sizin alisverisinize ona ne ki o mu veriyo parasini ay ben dayanamiyorum kotu seyler yazmamak icin zor tutuyorum kendimi:KK17:

Yaz yaz :D bise olmaz ben geceden beri hem aglayip sovuyorum

Ugurunezgisi Ugurunezgisi sen boyle dedikce inadina cocuk yapmiyacam de kaynana:KK53::KK53:

Dedim bacim onu da dedim niye kisirmisin da böyle diyon dedi :D beyin felci gecirdim esime dedim annen doktora gitmemizi istiyor dedim sende gidecrkmissin dedim niye dedi cocuk olmuyormus kisirmiyiz diyd dedim sacmalamasin dedi aradi annesini ne diyon sen ya dedi annesi ne dedi biliyor musun ? Ya oglum ama ben saka yapmistim dedi :cool:

Biraz agir olacak ama soylemeden gecemicem boyle fesat boyle adí insanlari allah alsinda dunyadan bi pislik kalksin beyinsiz cahil kendi oglunun huzurunu kacirmaktan baska ne yapiyo o kavga cikarinda sana satasinca arada kalan uzulen hep oglu oluyo valla bak boyle lanet tum kaynanalari allah alsinda diyorum dunyadan bi pislik eksilir yuvalarda evliliklerde daha uzun omurlu olur
Sana nacizane tavsiyeme gelince ; esine surekli annesini sikayet eder dert yanarsan hakliyken haksiz duruma dusersin adam bi muddet sonra bikacak arada kalmaktan sen madur oldugunu hissettir esine cok uzuldugunu aslinda evlenirken anne - kiz gibi olmayi hayal ettigini kirildigini belirt aslinda kotu bi insan degil ama cok uzuluyorum vs.. diye konus esinle cunku o herseye ragmen annesiya..yani sonuc olarak esinin annesinin ne kadar fesat cirkef oldugunu senin ise ne kadar iyi niyetle yaklastigini gormesini sagla ve seni tahrik etsede kaynana uyma...uymaki esin gorsun kimin ne halt oldugunu..

Biraz agir olacak ama soylemeden gecemicem boyle fesat boyle adí insanlari allah alsinda dunyadan bi pislik kalksin beyinsiz cahil kendi oglunun huzurunu kacirmaktan baska ne yapiyo o kavga cikarinda sana satasinca arada kalan uzulen hep oglu oluyo valla bak boyle lanet tum kaynanalari allah alsinda diyorum dunyadan bi pislik eksilir yuvalarda evliliklerde daha uzun omurlu olur
Sana nacizane tavsiyeme gelince ; esine surekli annesini sikayet eder dert yanarsan hakliyken haksiz duruma dusersin adam bi muddet sonra bikacak arada kalmaktan sen madur oldugunu hissettir esine cok uzuldugunu aslinda evlenirken anne - kiz gibi olmayi hayal ettigini kirildigini belirt aslinda kotu bi insan degil ama cok uzuluyorum vs.. diye konus esinle cunku o herseye ragmen annesiya..yani sonuc olarak esinin annesinin ne kadar fesat cirkef oldugunu senin ise ne kadar iyi niyetle yaklastigini gormesini sagla ve seni tahrik etsede kaynana uyma...uymaki esin gorsun kimin ne halt oldugunu..

Güzel taktik :) simdi uğurladım eşimi giderken annemin yaptığı cok büyük yanlıştı ama sende bagirmasaydin iyi olacakti dedi :/

Güzel taktik :) simdi uğurladım eşimi giderken annemin yaptığı cok büyük yanlıştı ama sende bagirmasaydin iyi olacakti dedi :/
Iste o zaman yapman gereken belli..esin senin olgunlugunu anlayisini iyi niyetini gorsun onunda pisligini dengesiz suursuz kinusmasini gorsun hem seni iyice ablar hem huzurunuz kacmaz hemde cadoloz kaynana oglunu kendinden soguttuguyla kalir esin yokken ezdirme kendini lafini esirgeme ama esinle birlikteyken o ne derse desin uzgun , terbiyeli , saygili magdur kiz ol...emin ol en buyuk destekcin esin olucak;))

Yasayan biri olarak bi tavsiye daha bebek icin cok acele ediyosunuz once evliligin iyice otursun kari koca doyun birbirinize gezin birlikte vakit gecirin kaynana problemlerini cozun hersey rayina otursun en az bi 6 ay daha bekleyin derim ben ilk gece hamile kalanlardanim evlilige iyice alisip isin kurdu olmadan hamilelik sonra hooopp kucaginda bi bebek...cok ust uste gelince psikolojik olarakta zor oluyo cocuk okunca iyice yapiscak herseye karisacak kaynanan..once onla mesafeyi koru sorunlari halledip agzini kapamayi ogrenip esinle de birlikte guzel vakit gecirin diya doya eglen biseyler paylas sonra cocuk derim..cocuk olunca hasret kaliyosun bi cok seye..banada zamaninda boyle dediklerinde sevdigim adamla evliyim arti onca yil gezdik tozduk birde cocuk olsa bana ugras evimize nese okur dedim acele ettim biraz beklemek iyiymis simdi anliyorum suan yas 26 kizum 6 yasinda:)

Yasayan biri olarak bi tavsiye daha bebek icin cok acele ediyosunuz once evliligin iyice otursun kari koca doyun birbirinize gezin birlikte vakit gecirin kaynana problemlerini cozun hersey rayina otursun en az bi 6 ay daha bekleyin derim ben ilk gece hamile kalanlardanim evlilige iyice alisip isin kurdu olmadan hamilelik sonra hooopp kucaginda bi bebek...cok ust uste gelince psikolojik olarakta zor oluyo cocuk okunca iyice yapiscak herseye karisacak kaynanan..once onla mesafeyi koru sorunlari halledip agzini kapamayi ogrenip esinle de birlikte guzel vakit gecirin diya doya eglen biseyler paylas sonra cocuk derim..cocuk olunca hasret kaliyosun bi cok seye..banada zamaninda boyle dediklerinde sevdigim adamla evliyim arti onca yil gezdik tozduk birde cocuk olsa bana ugras evimize nese okur dedim acele ettim biraz beklemek iyiymis simdi anliyorum suan yas 26 kizum 6 yasinda:)

Allah bagislasin Allah anali babalı buyutsun inslhh bizde öyle diyorduk da bakalim baslarda hep acele ediyordum simdi akisina biraktim acikcasi benm kv nin 7 yil olmamis cocugu sonra oglu olmus iste bana da erkek dogur erkek dogur diye baski yapiyo dedim siparişi verdim yukari anne dedim

Back
X