Kaynanam tam bir ! :@

Ayy bune yaa Nasıl insan bu. Birşey sorucam birlikte mi oturuysunz yada yakın mısınız ?

Parayı kendi ödedi ya o gün ondan eşimin parasi olsa sanane anne derim ama kendi parasi olunca bisey demedim cocukta yapmiycam zaten doktordan da kontrol hapi aldim bakalim biraz isler rayina oturana kadar dogurmayacam

Sen çalışmıyo musun ? Yada üzerinde para kart taşımıyo musun?

Baktım 21 yaşındasın anne olmak için çok gençsin tatlım.

Gençliğini güzelliğini yaşa. Kimse için moralini bozma. Ne istiyosan onu yap istediğini al istediğini giy.

Hurafe degil bilim abla altta bayana yorumda yazdim internetten de arastirabilirsin :) inan yoruldum ayni seyleri yazmaktan
E benim komsumun da bes kedisi iki bebegi var ve bebekler kediden sonra dunyaya geldi. Demek ki bilim yaniliyor guzelim

Durrr orda...

7 kez düşğk bu sebepten yapılamaz zira bir kez tocoplazmayı geçirirsen %100 bağışıklığa sahip olursun..

Birrrr kedimm bile yokkkk anlıyor musun?(Burda şarkıyı mırıldanıyorum)

Kedim yok Ama kedilerin bunla mimlenmesine üzülüyorum.

Bu bilgisizliği herkes yapsın siz yapmayın.hekiminiz de 7kez bu yuzdrn düşük yaptığnı idda ediyorsa bıraksın o işi halk zaten bilinçsiz birde böyleler yüzünden tümden yaftalanıyor o hayvancıklar.

Ckı cık cık cık...

Ayrıca kediye dokunmaktan birşey olmaz..

Bağışıklığın olmasa bile kediyi kucağına alup sevdin diye olmaz o iş..

O kedi o sırada toxo geçiriyorsa bile onun dışkısından yeterli miktarda yemen lazım

yemek ? Yok şey neyse dediğin gibi olsun açıklama yapmaktan usanmasam her türlü munakasaya girerim :)

Aynen bu defa kedi besleyip sonra sokaga atiyorlar. Etrafta goruyoruz bunu maalesef. Onlar da can tasiyor, bakamayacak olan almamali evine

Aynen bu defa kedi besleyip sonra sokaga atiyorlar. Etrafta goruyoruz bunu maalesef. Onlar da can tasiyor, bakamayacak olan almamali evine
Bakamayacak olan almamalı, böyle bilgisiz bilgisiz konuşacak adamlar da en azından veteriner teknikeriyim kimliğiyle şu geçersiz şeyleri yazmamalı.

Adam daha toxoplazmanın tam bağışıklık yaratabileceğini bilmiyor. Teknikerim demese çatmayacaktım

Ahh ahhhhh bunlari islak sopayla dinlene dinlene doveceksin!!!

Derdini haykırmış işte sinirli anında, boşamak istiyor sizi. Oğlunu hastalıklı bir biçimde senden kıskanıyor. Çocuk mocuk bahane, ona karışıp yorum yapması bile iğrenç.
Çocuk için yenisiniz zaten, kaldı ki ola ki olmadı bu boşanma gerekçesi olamaz! Çocuk için evlilik olmaz, evlilik için de çocuk olmaz bu kadar basit..

Eşin şu anasına sahip olsun, dünkü olayı örnek göstererek anlat. Seni seviyorum ve seni isteyerek seçtim evlenmeyi ama anneni ben seçmedim, onunla normal şartlarda görüşmezdim karakteri bana ters, sırf annen olduğu için saygı gösteriyorum ama o sürekli beni eleştirip her şeye karışırsa nasıl sürdürebilirim bu durumu de...

Normal değil çünkü...

Şimdi kediyle düşüğün ne alakası var? Ne alakadır yani? Şimdi okadar şeyin arasında buna mı takıldın diyeceksiniz, evet!! Cahil olmayalım memleket nereye gidiyor

Kıskançlık yapmış artık oğlunun ilgisi sana yönelince bu kadın yuva yıkmaya kadar gidecek gibi anlattıklarında bu çıkıyor kadın tehlikeli huzur boşan şeytan kılığına gilrmiş , ah bu kaynanalar .yeni evlileri rahat bırak be kadın

Çok doluyum yaa

Cok canım cok merak etme sende varsa bizdede var önemli olan esinin tavrı siz çyle kavga ederken esin kimi savundu onu farkettnmii böyle insanlarla tartısmaya falan girilmiyo bilirimm insana kendi söyledigi lafı unutturuyolar onun dedigine inanıyoz nerdeyse o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…