• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam tam bir ! :@

10 tane gelin alsa da bunun yüzünden durur mu?mümkünse uzağa bi yer taşının gidin hangisi mümkünse.eşinde sana hakaret ettirecek kadar yüz vermemeli. kim haklı olursa olsun bağrış çağrış son seçenek.
emin ol seni sepetlese o kadın
1- oğluma kız yok mu diyecek
2-biraz pış pış biraz mıy mıy
3-baktı gelen giden yok.onuda azarlayacak kıymetli oğlu kıymetten düşecek
4-böyle yapıp yuva bozacağına torun isteyeceğine dişi kedi alsın onun yavrularını büyütsün.çocuğun psikolojisini bozup üstüne atar "anası böyle yaptı" diye.

Çocuk işini nasıl soruyolar nasıl karışıyolar ne diyorlar? Oğlum kızım düzgün yapamıyo musunuz, ya da sizin niye çocuğunuz olmadı diye pat diye mi soruluyor

Sıkıntı her durumda hanımefendi olarak olayları bertaraf edeceğinizi sanmanız, çoğu kadın bunu yapıyo, işte sustum cevap vermedim,cevap verme ama sonra surat as tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok, kadın sen birsey alma dediğinde sadece gülüp doğru ilk mağazaya girip birseyler alacaktın onun desibeli arttıkça seninki de artacaktı, bu herkes için geçerli annen de kV de sokaktan biri de olsa posta koyana posta koyarsın az bıçkın olun, karşı taraf çirkefse ne anlar hanımefendilikten,bir almanla urduca konuşabilir misin ona benzer bu da

Gercekten ya kvler boylemi hepsi anlamiyorum. Benim kvdemde oyle. Aynen bu sekilde davraniyor bana bagirmasi cemkirmesi ayni tarif ettigin gibi ustelik ortada hucbrsey yokken. Tamam belki bizde ileride oglumuz oldugunda belki kv olucaz ama boyle olnayacagim asla.

Baştan baslayalim ben yeni evliyim bizim henüz cocugumuz olmadi 3 ay bile olmadi ama bende inanilmaz bir baski var kisir muamelesi bile görüyoruz o dereceyiz eşimle dün kayinvalidem geldi şansa adet gördüm geldiği gün benim sancim filan cok kivraniyorum. Bana bi sorunun mu var filan diye yine laf soktu annemde aciklama yapmaya calisinca bende sinirlendim ben genc kizkende boyleydim dedim sustu bugunde esimle kayinvalidemle alisverise ciktik bana sem birsey alma ogluma kazak filan alalim sana sonra alsakta olur filan dedi esimde askim sendd birseyler al diyince kayinvalidem cekti ogluma al dedi benimde bogazim dugumlendi esime benim ihtiyacim yok askm sana alalim dedim ve biseyler aldik ciktik sonra dedim yemeğe götürelim filan yemege gittik ama benim suratim düştü bir kere yemegi yedik filan bu arada ben veteriner teknikeriyim işte yanimiza kedi geldi ama kedinin bir gözü kör bende esime dedim ki askm tut goturelim klinige kv hemen atladi herseye kosturamazsin vs vs vs diye bende askm lütfen dedim biz cocuk istedigimizden bana kediye dokunma yasak birde arkadasmda bu yüzden düşük yapınca esimde korkuyo tamam filan dedik ama kedi orda kaldi benimde cok zoruma gitti kendimi suclu hissediyorum :'( iste eve geldik ben biraz agladim esim geldi sakinlestirdi optu filan ciktik odadan pat kv böyle evlilik olmaz bu evlilikten hayir gelmez diye bagirmaya basladi bende sorunsuz evlilik olmaz anne duse kalka ogrencez dedim bana bi bagirdi sen de annendd oglumun arkasindan konusuyorsunuz onu kucuk dusuruyorsunuz diye akla gelmeyecek iftiralar atti ben soka girdim sonra bende bagirdim üstüme gelme yalan soyleme diye esimde elimi filan tuttu ama kv habire dolduruyo bende bagirinca bana bagirma diye bagirdi esimde aldi oglunu gidecegiz burdan benimle gelmezsen seninle gorusmem konusmam huyunu bilmedigin insanlarla evlenme dedim iste gördün mu cok pisman olacaksin bu kizla evli kaldigin surece sana hic birsey yapmam yardim etmem vs vs vs dedi dedi ben gidiyrm daha fazla duramam dedi tabi gitmedi :) simdi oyleee karsimda oturuyo ben ne yapim ha ! Cildircam lütfen ya neden tüm kv ler böyle

kv'nin eşine '' sana hic birsey yapmam yardim etmem''diye tehdit etmesi eşinin maddi olarak hala annesine muhtaç olduğunu hissettirdi. Belki de bunu kullanarak sizi yönetmeye kalkışıyor ( kii tam hastalık belirtisi) anladığım kadarıyla '' huyunu bilmedigin insanlarla evlenme dedim '' seni baştan beri istememiş. Bence sen ona hep iyi ol ne derse tamam de kv.de 1 yapar 2 yapar pişman olacaktır emin ol. şuan yenisiniz ve o daha oğlunu paylaşamama döneminde..

Iyi sabretmissin oglunu da al git derdim ayrica 3 aylik evlisin 2 annede sizde dusuncesizlermis

Kadın size maddi yardım yapıyor sanırım ,bunun üzerine herşeyi söylerim yaparım havasına girmiş,
Biz gelinimizi el üstünde tutuyoruz ,üstüne de aman incinmesin diye her istediğini yapıyoruz,
Anam nasıl insanlar var ya PESS,allah yardımcınız olsun,eşinizin durumuda ayrı bir vahim
Ortada kalmak kadar kötü birşey olamaz,

Yolun basindayken disini goster o deli manyak kadin seni ezer de yuvanizda tat koymaz da. Allah bu kv leri bildigi gibi yapsin. Sanki ogullarini evlendirince kralice kesiliyorlar. Ruh hastalari!

Kv fenada sizin iç işlerinize bayağı karışıyorve maşallah mikser gibi .Çalışıyormuşsunuz üzerinize alacağınız kıyafeti yada eşinize alınacak kıyafete kadar bence dur demelisiniz.

Baştan baslayalim ben yeni evliyim bizim henüz cocugumuz olmadi 3 ay bile olmadi ama bende inanilmaz bir baski var kisir muamelesi bile görüyoruz o dereceyiz eşimle dün kayinvalidem geldi şansa adet gördüm geldiği gün benim sancim filan cok kivraniyorum. Bana bi sorunun mu var filan diye yine laf soktu annemde aciklama yapmaya calisinca bende sinirlendim ben genc kizkende boyleydim dedim sustu bugunde esimle kayinvalidemle alisverise ciktik bana sem birsey alma ogluma kazak filan alalim sana sonra alsakta olur filan dedi esimde askim sendd birseyler al diyince kayinvalidem cekti ogluma al dedi benimde bogazim dugumlendi esime benim ihtiyacim yok askm sana alalim dedim ve biseyler aldik ciktik sonra dedim yemeğe götürelim filan yemege gittik ama benim suratim düştü bir kere yemegi yedik filan bu arada ben veteriner teknikeriyim işte yanimiza kedi geldi ama kedinin bir gözü kör bende esime dedim ki askm tut goturelim klinige kv hemen atladi herseye kosturamazsin vs vs vs diye bende askm lütfen dedim biz cocuk istedigimizden bana kediye dokunma yasak birde arkadasmda bu yüzden düşük yapınca esimde korkuyo tamam filan dedik ama kedi orda kaldi benimde cok zoruma gitti kendimi suclu hissediyorum :'( iste eve geldik ben biraz agladim esim geldi sakinlestirdi optu filan ciktik odadan pat kv böyle evlilik olmaz bu evlilikten hayir gelmez diye bagirmaya basladi bende sorunsuz evlilik olmaz anne duse kalka ogrencez dedim bana bi bagirdi sen de annendd oglumun arkasindan konusuyorsunuz onu kucuk dusuruyorsunuz diye akla gelmeyecek iftiralar atti ben soka girdim sonra bende bagirdim üstüme gelme yalan soyleme diye esimde elimi filan tuttu ama kv habire dolduruyo bende bagirinca bana bagirma diye bagirdi esimde aldi oglunu gidecegiz burdan benimle gelmezsen seninle gorusmem konusmam huyunu bilmedigin insanlarla evlenme dedim iste gördün mu cok pisman olacaksin bu kizla evli kaldigin surece sana hic birsey yapmam yardim etmem vs vs vs dedi dedi ben gidiyrm daha fazla duramam dedi tabi gitmedi :) simdi oyleee karsimda oturuyo ben ne yapim ha ! Cildircam lütfen ya neden tüm kv ler böyle

Kaynanayı geç de oğlan niye bu kadar susuyor? Annesini azarlayamıyor mu? Ağzı dili yok mu?

Sanane karımdan diyememiş mi?

İlk kez mi böyle davranıyor ay çok üzüldüm ya..

Neden bu kadar sessiz kalıyosunuz anlamıyorum ne zaman çocuk isterseniz o zaman yapın daha 3 aylık evlilikte bu bebek telaşı nedir? Annenizde sizde çok ezik kalmışsınız sağolsun kocanda sadece öpüp okşamakla geçinmiş. Bana kocamın yanında hakaret edecek beni küçük düşürecek onu evime almam

Neden bu kadar sessiz kalıyosunuz anlamıyorum ne zaman çocuk isterseniz o zaman yapın daha 3 aylık evlilikte bu bebek telaşı nedir? Annenizde sizde çok ezik kalmışsınız sağolsun kocanda sadece öpüp okşamakla geçinmiş. Bana kocamın yanında hakaret edecek beni küçük düşürecek onu evime almam

Sessiz kalmadim geri çekilmemin sebebi daha kotu şeyler yapmamak içindi ama bu ona ders olur inslh bi beklentim yok ama

Allahım ne insanlar var ya sen değil eşinin bu duruma el atması lazım sen bişey dersen kötü gelin olursun ama oğluna ses çıkaramaz eşinle tatlı tatlı konuşmayı dene derim

Benim kayınvalidem de bana ne laflar sokmuştu çocuk konusunda. 9 ay boyunca her gün ağlattı beni, çocuğun olmuyor, komşular torun soruyor, hocaya mı götürsek, okutsak mı seni vs diye. Sonuç ; oğlunda problem çıktı ve tüp bebekle hamile kalabildim. ama daha sonra laf sokma sırası bana gelince dayanamadı ve çok büyük kavga çıkardı :)

Kavga etme tabi, yüz göz olmaya gerek yok ama asla altta kalıp ezdirme kendini... Şimdi benimkinin ağzı var dili yok, ödü kopuyo damarıma basacak ta ağzının payını alacak diye...

Senin yaşın falan mı çok küçük de baya eziliyorsun psikolojik olarak.
Bu kadarına izin verme.

Benim kayınvalidem de bana ne laflar sokmuştu çocuk konusunda. 9 ay boyunca her gün ağlattı beni, çocuğun olmuyor, komşular torun soruyor, hocaya mı götürsek, okutsak mı seni vs diye. Sonuç ; oğlunda problem çıktı ve tüp bebekle hamile kalabildim. ama daha sonra laf sokma sırası bana gelince dayanamadı ve çok büyük kavga çıkardı :)

Kavga etme tabi, yüz göz olmaya gerek yok ama asla altta kalıp ezdirme kendini... Şimdi benimkinin ağzı var dili yok, ödü kopuyo damarıma basacak ta ağzının payını alacak diye...
Bayıldım ya süper valla
Oh iyi oluyo böylelerine Allah bi şekilde çenelerini kapıyo

kov gitsin kız.
kolundan tut at kapının önüne bidaha da eve alma.
bu ne çingenelikmiş pes.
aah ah şöyle bi kayınvalidem olucaktı ki her gün yolucaktım saçını başını
bana da sessiz sakin hiçbişeye bulaşmayanı denk geldi çok sıkıcı :KK43:

Ya canım boşver eşin senin arkandaysa ve herşeyin farkındaysa hiç takma
Ben kv ile çok iyi anlaşıyorum mesela
Çok iyi diye mi hayır fırsat bulsa neler yapar ama o her ağzını açışında eşim veriyo lafını biliyo annesi cahilliğine konuşuyo çünkü

Bizede ilk yıllar neler diyodu
Bana hastasın sararmışsın kesin dalağında böbreğinde ciğerinde hastalık var diyodu ama bunu güzel güzel diyo gelip okşuyo zayıflamış hastaneye götür bunu diyo eşime

Yani hastalıklı demeye getiriyo :KK70:
Ben hep gülüp geçiyodum he ya anne off böğrüm nasıl ağrıyo nasıl bak kadın anlıyo diyip öpüyodum onu sonra gözgöze bakıp gülüyoduk eşimle

Çocuğu olmuyo bunların hastaneye götürelim diyodu annemlere.. Oo neler neler
Ama bi baktım 4 yıl sonra ya umudunu kesti tümden yada oğlu kesin bişey dedi istemiyoruz çocuk diye sustu bidaha açmadı konusunu :KK53:

9 yıllık evliyiz daha yeni karar verdik çocuğa onu söyledim yazık kadına diye:KK48: olmaz bu saatten sonra diyo yaşınız kaç oldu dedi
İkinci denemede hamile kaldım ilk hafta :KK70:
Şimdide cinsiyete takmış kesin kızdır popon büyümüş yok tatlı yemiyosun cart curt :KK57:

Bi iki aya belli oldu erkek:KK70:
Kasmayınca, Allah kapıları öyle aralıyo ki kimlere kimlere kapak oluyo :KK28::KK68:

Sonuç takma güzelim hayatınızı yaşayın iyilikle cvp verin inan daha gıcık olur ama susarda bi süre sonunda
Sen alevlendikce onun lafına sözüne iyice gelir üstüne :KK47:

Back
X