Kaynanam tam bir ! :@

Birlktemi yasıyosn cnm. Erken baslamıs.. hazmedememiş belliki..

Evlenene kadar oğullarını adam yerine koymazlar,evlendikten sonra bir değerli olur yavrularııı aman aman sinir bozucular Allah sabır versin ne diyelim

Ahh ahh neler demedik ki yok yok yok yapin yapin yapin her gun her gun
Yaşın da çok küçükmus. Karışmak gibi olmasın ama evliliğin tadını çıkar. Bu kaynana ile hemen çocuk düşünme. Çocuğuna da karışır kesin.
Sen de arsizliga vur, kocamla baş başa kalicaz, daha çocuk istemiyoruz de. Ama önce kocani da ikna et böyle söylemeye.

Cocuk yaparsan kaynananla problemlerin en az 10 kat artacak, onu diyim ben sana. Yapma cocuk falan, kocan iyiymis gezin tozun keyfinize bakin. Kaynanayi takmamayi ogrenmen lazim, simdiden basla.

Başta ipleri niye eline verdiniz bu kadar?
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
O deliyse siz daha deli olacaksınız.
Çocuk yapmıyorsanız yapmazsınız.Buna kimse karışamaz. Çok istiyorsa kendi doğursun.
Eşyayı da neden eşinize aldınız hiiçç umursamayıp inadına kendinize alacaktınız.
Siz ezilip büzülüp uyumlu davrandıkça daha beter olur herşey.
Kendinizden taviz verip mağdura oynamayın, gerçekten mağdur olursunuz.

Reactions: anu
Ben hayatimda ilk defa duydum. O kadar yabanci kediye dokundum desene ondan cocugum olmuyo benim
Yok bacım ondan olurmu bende hamileyken kızıma gül öyle güzelki kokusu her yeri sarmış kiii ben herşeyden tiksinen anında kusan kişi olarak gülü koklama ihtiyacı duydum bunu gören kvalidemle komşu abla bağırmasıyla yeminle bebeği düşürcekdim onu yapma bunu yapma çoçukda o olur bu olur rüyalarıma kadar girmişti artık nur topu gibi kızım varhemide dünya güzeli cimcimem

Once Allah sabir versin.esin arkandaysa sikinti etme canim dik dur. Bisey sorcam kediye dokunmam yasak demissin bende 6 haftaigim ve annemlerde kedi var ben.cok seviyorum oksuyorum seviyorum haftada bir.test yaptık bisey cikmadi ama sen.oyle.deyince sormak istedim

Kadın böyle çirkeflik yapacak kocanın gözü önünde kocada suscak olacak şey değil önünde böyle söylüyorsa arkandan kocanla neler demiyorduk

Allah bagislasin evladinizi o zaman. Upuzun hayirli saglikli omurler versin hep beraber..

ben öncelikle sana bunlar yapılırken kös kös duran kocayı evden atardım ben kaynanamı yaka paça evden kovdum her gün mutluluktan uçuyorum

Heyyttt uleyn işte Adana erkeği Bir tane oğlan doğur da forumda bir Adana erkeği görek Ceyhanlı mısın?

Neden gitmedi ki ,madem herseye bu kadar mudahil kendisini geregince gomdermek lazim...yoksa o sizi gondercek bu gidisle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…