Kaynanam tam bir ! :@

Oyy 3 ay iyiymis ne psikopat kaynanalar var ah bir bilseniz ben daha 1 aylik falan evliyken kaynanam kiyafetimden alip turbelere goturdu hemen cocugumuz olsun diye

Ahh ahh neler demedik ki yok yok yok yapin yapin yapin her gun her gun

İste tahmin ettim küçül gelinleri eziyorlar hep eşine ver gazı gitsin niye sizle kalıyor ki

İstanbul'da yasiyorlardi babam sart kostu kizimi istiyorsan adana da yasiycaksiniz diye esimde kabul etti kv istemedi esim dinlemeyip geldi suan adanada yasiyoruz 3 ay oldu kv ozledim dedi hafta sonu icin geldi yarın gidiyor ama yani 2 günde ortaligi bir birine katti

Ocunu aliyor aklinca, pisman edecek. Size tavsiyem soyledigi hicbir seyi esinizden gizlemeyin. Ama sikayet eder gibi degil kaf arasinda uzulme sebebiniz olarak caktirmadan bahsedin. Yoksa rahat durmaz bu kadin.

adananın neresinde yaşıyorsunuz bilmıyorum ama mahallede şöyle bir çığrınsaydın da konu komşu gelip saçını başını yolsaydı şu kaynananın

Ocunu aliyor aklinca, pisman edecek. Size tavsiyem soyledigi hicbir seyi esinizden gizlemeyin. Ama sikayet eder gibi degil kaf arasinda uzulme sebebiniz olarak caktirmadan bahsedin. Yoksa rahat durmaz bu kadin.

Arada yapıyorum annesini ariyo anne neddn böyle birşey dedim diye oğlum şaka yaptım ya diyor ben ciddi demedim ki diyor zaten şekerim var gelinimle sakalasmayim mi diye ağlıyor bu seferde sekerim dustu sekerim cikti diye onunla ugrasiyoz sonra ben suclu oluyom yine bu kadin tam bi manyak dostummm

Canım seninki benimkinin yanımda melek melek yapacak hiç bir şey yok kayınvalideler laftan anlamaz!

Oyy 3 ay iyiymis ne psikopat kaynanalar var ah bir bilseniz ben daha 1 aylik falan evliyken kaynanam kiyafetimden alip turbelere goturdu hemen cocugumuz olsun diye
Eskide kalmadı yani bunlar. Hala devam benim annemin de yaklaşık 4 yıl çocuğu olmamis, rahmetli babaannem, babam razi gelse, babamı tekrar evlendirecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…