Kaynanam tam bir ! :@

Allah oğlunu bağışlasın.
Desene sen de m.yak olma adayısın.

Anladim canim ev kedilerini demiyosun :) bende bitek ev kedisii dememisim ki yorumda dmii

Anlasilan kedi tutkunuyuz ben ise hayvan :) sen kedi besleyip cocuk doguram bir kadina sahit olmussun ben ise kedileei tedavi edip bir cok kez düşük yapan kadinlara tabi ki de hamilelik basladiginda testler ile durumunu bildiriyor doktorlar sana fakat arkadasima sorun cikmaz demesine ragmen bir düşük gerçekleşti bunlsr can sıkıyor ama bizler mesleginden vazgecmeyen herseyi gogusleyen insanlariz fakat bunu kv ye veya eşime anlatamam anlatamazsiniz anlamazlar duymazlar görmezler cahil insanlar cok mucadelemiz büyük bana meslegi birakmaya kadar baski yapiliyor ben bana cephe almaniza degil fikir vermenize ihtiyac duyuyorum

Sadece kedi tutkunu oldugumu nerden cikardin?
Evet kedi besliyorum . Suan kedinin uzerinde durma sebebim kediler dusege sebeb olur dediniz icin.
Yoksa hayvanlari insanlardan cok severim.

Ayrica cephe almiyorum. Sadece hayvanlara zararli biseymis gibi davranan konusan insanlara sinir oluyorum. Bende cok isterdim veteriner olmak . Ama kan gormeye dayanamiyorum. Insallah ilerde kliniginizi acip havanlari ucretsiz tedavi edicek kadar yuce gonullusunuzdur. Ben daha rastladimda ilk siz olursunuz.

Emim olun Allahim eger ki bunu nasip ederse dedigim ilk seydir biliyor musum sokak hayvanlarıni ücretsiz muayene diye :) Allah nasip eder inşallah

Insallah cunki butun veterinerler para goz.

Benim Pitbullum var 6 yasina girecek kemik güçlendirici ve agri kesici aldim bak calisan oldugum halde 200 tl odedim ilaclar cok pahali akliniz almaz yani bir agri kesici şişesi 300 tl kirilsa icimiz yaniyo evet cogu paragoz ama bir coguda bunlarla basetmek zorunda ben meslege girmeden cok kiziyordum ameliyat diyorlar yardim severlerden para topluyor isin icine girince takilan implantlar kullanilan anesteziler ilaclar ameliyat arac gerecleri bazen ucretsiz yapiyor ve o ay herkes cebinden veriyor hersey cok pahali malesef devlet biraz destek cikmali siz hiç tekniker olupte devlet dairesine atanabilen veteriner gördünüz mü ? Ben görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…