- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
-
- Konu Sahibi Ugurunezgisi
Allah oğlunu bağışlasın.Tum kvler manyak manyak.. Bızede 2 aylık evliyken kısır muamelesı yaptı artık o kadar bunaldıkkı eşimle gidip tüm testleri yaptırdık verdik rahatladı. Her regl oldugumda suratı bes karıs oluodu sancılı oluodu benımde aynu evde yasadıgımız için anlıodu. Hamile kaldım illa erkek diye tutturdu oğlum oldu artık beni sevmiosun oğlunu seviosun dıye duygu somurusu yaptı 10 yıldır kvnın oyunları bıtmıo. Herseye aglama alısmaya calıs gormezden gel ben artık oyle yapıorum o catlıo bende keyfıme bakıorum
Anladim canim ev kedilerini demiyosun :) bende bitek ev kedisii dememisim ki yorumda dmii
tabı canım ona dogurucksn zaten çok ıstıyrsa dogursun baksın canım öyle de!Bana diyor ki oglan dogur ben istanbulda buyuturum diyor benden alcakmis manyaga bak
Bencede keşke deseymişsiniz. Bırakın rezillik çıksın. Kimin ne olduğu anlaşılsın. Annesi madem sinsilik yapıyor birileri haddini bildirmeli.Eşim duymadi ki eşim duysa abooo orada kavga çıkar rezil olmayalım diye birşey demedimkeşke deseymisim
iletinde bile bebek istiyoruz yazıyor sence daha 3 aylık oturmamış evliliğe çocuk yapmak doğru mu birde bu kaynanayla
Sadece kedi tutkunu oldugumu nerden cikardin?Anlasilan kedi tutkunuyuz ben ise hayvan :) sen kedi besleyip cocuk doguram bir kadina sahit olmussun ben ise kedileei tedavi edip bir cok kez düşük yapan kadinlara tabi ki de hamilelik basladiginda testler ile durumunu bildiriyor doktorlar sana fakat arkadasima sorun cikmaz demesine ragmen bir düşük gerçekleşti bunlsr can sıkıyor ama bizler mesleginden vazgecmeyen herseyi gogusleyen insanlariz fakat bunu kv ye veya eşime anlatamam anlatamazsiniz anlamazlar duymazlar görmezler cahil insanlar cok mucadelemiz büyük bana meslegi birakmaya kadar baski yapiliyor ben bana cephe almaniza degil fikir vermenize ihtiyac duyuyorum
Bencede keşke deseymişsiniz. Bırakın rezillik çıksın. Kimin ne olduğu anlaşılsın. Annesi madem sinsilik yapıyor birileri haddini bildirmeli.
Ayrica cephe almiyorum. Sadece hayvanlara zararli biseymis gibi davranan konusan insanlara sinir oluyorum. Bende cok isterdim veteriner olmak . Ama kan gormeye dayanamiyorum. Insallah ilerde kliniginizi acip havanlari ucretsiz tedavi edicek kadar yuce gonullusunuzdur. Ben daha rastladimda ilk siz olursunuz.Anlasilan kedi tutkunuyuz ben ise hayvan :) sen kedi besleyip cocuk doguram bir kadina sahit olmussun ben ise kedileei tedavi edip bir cok kez düşük yapan kadinlara tabi ki de hamilelik basladiginda testler ile durumunu bildiriyor doktorlar sana fakat arkadasima sorun cikmaz demesine ragmen bir düşük gerçekleşti bunlsr can sıkıyor ama bizler mesleginden vazgecmeyen herseyi gogusleyen insanlariz fakat bunu kv ye veya eşime anlatamam anlatamazsiniz anlamazlar duymazlar görmezler cahil insanlar cok mucadelemiz büyük bana meslegi birakmaya kadar baski yapiliyor ben bana cephe almaniza degil fikir vermenize ihtiyac duyuyorum
saol canım.. Sende kk da tartışma başlatma adayısın ama bana göre değilAllah oğlunu bağışlasın.
Desene sen de m.yak olma adayısın.
Ayrica cephe almiyorum. Sadece hayvanlara zararli biseymis gibi davranan konusan insanlara sinir oluyorum. Bende cok isterdim veteriner olmak . Ama kan gormeye dayanamiyorum. Insallah ilerde kliniginizi acip havanlari ucretsiz tedavi edicek kadar yuce gonullusunuzdur. Ben daha rastladimda ilk siz olursunuz.
saol canım.. Sende kk da tartışma başlatma adayısın ama bana göre değil[/QUOTE
Kesin bağışıklığın vardır. Benim de hayatım sokak pisisi ellemekle geçti. Ev pisisinden zaten zarar gelmez. Rahat olBen hayatimda ilk defa duydum. O kadar yabanci kediye dokundum desene ondan cocugum olmuyo benim
Insallah cunki butun veterinerler para goz.Emim olun Allahim eger ki bunu nasip ederse dedigim ilk seydir biliyor musum sokak hayvanlarıni ücretsiz muayene diye :) Allah nasip eder inşallah
Insallah cunki butun veterinerler para goz.
napim ama ya tartısma istio dımı
Birlikte yaşıyorsunuz heralde vah ki ne vah
Abartılacak bişi değil bilgecem, zaten bir kere bağışıklık kazandıysan bir şey olmaz.Ben hayatimda ilk defa duydum. O kadar yabanci kediye dokundum desene ondan cocugum olmuyo benim