Kaynanam tam bir ! :@

Abartılacak bişi değil bilgecem, zaten bir kere bağışıklık kazandıysan bir şey olmaz.
Ayrıca yeşilliklerde bu paraziti kapma ihtimali daha yüksek demekten dilimizde tüy bitti hamileyken yeşillik yeme en iyisi sen konu sahibi bide 3 aylık evlisin belliki kaynana sana çektiricek hemen neden çocuk yapıyorsun sonra pişman olma

Kız ben bok temizlemekten ilk aylarda fenalık gelmişti, ishal ishal ishal.. Kesin geçirmişimdir. Herhangi bir doktordan istesek bu tahlili yapar mı ki, çok merak ediveriyom

Kız ben bok temizlemekten ilk aylarda fenalık gelmişti, ishal ishal ishal.. Kesin geçirmişimdir. Herhangi bir doktordan istesek bu tahlili yapar mı ki, çok merak ediveriyom
Zaten hamile kalınca testler yapıyorlar canım ama evdekilerde pire olmadığı için zaten o parazit olmuyor bebişler genelde ishal olurlar bende günlerce uyumadığımı bilirim ne tatliş oluyorlar ama

Askoooommm deyip esinin kucagina bayil...bu kv beni boyle yapti d agla...bas basa kalnca bana bak seni elime bi alirim kimse kurtaramaz de.....birde uc ayda cocuk istemeyin cok erken..hele bu kv ile

Beraber mi yaşıyorsunuz?
Yorumları okudum gidiyormuş 2 güne.
Kadının hali belli. Bunun gibiler bazen zincire vuruluyor bazısı da topluma karışmış işte.
Sakın uymayın. Bırakın kendi kendine söylesin söylesin dursun.
Evet kısırım
Evet çocuğum olmuyor
Evet ben de çok büyük bir sorun var eeeee napacak.
Siz eşinizle arayı iyi tutmaya bakın geriai 3 maymunu oynamak.

annesi hayatta olan bir erkekle evleniyorsan kaynanaya alışmak zorundasın..kaynana her zaman güçlüdür...kaynanaları koruduğumdan söylemiyorum ben kaynanamdan 23 yıl çektim şimdi uzakta oturuyor ama oradan bile sokuyor...

Boyle bir durumda kocamin kolina girer dukkan dukkan gezer begendigim en pahali seyi de alirdim. Arkadasim surat asacak bir durum yok. Kayanan zor Allah yardimcin olsun ama sende az disli ol...

Hicbir kaynanan iyi degildir bizde cekiyoruzzz dinleme duymaa konusma 3 maymunu oynaaa hayatina bak tatlimm boylee kendini ve evliligij yipranir zamaninda yapmadigimi simdi yapiyorummm..

Kaynanam yok. Daha eşimle tanismadan rahmetli olmuş. Empati kuramiyorum. Ama senin kaynananin derdi ne anlamadım ben. Allah kolaylik versin. Daha 3 ay olmuş, bu kadar erken çocuk baskısı yapılır mı ? Bence araya mesafe koyun, çocuğa eşim ve ben karar vereceğiz diyin. Esin de aynı bu şekilde söylesin, bir daha soramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…