Ya yemin ederim cok cektirdi bilen bilir ne gelinligimin.ne lohusaligimin tadini aldirid daha 1 haftalik evliyken evime yerlesti lohusayken 15 gunlukken evden kovdu 2 ay baba evinde oturtu cok cektirdi su mubarek gun yalanim yok esim bende yana cikmiyor simdide bi akrabasina benden dert yanmis ne var gelse surayi temizleae filan akraba beni aradi sinirlerim oynadi elimden geleni yaptim 4 yillik universitede bitirmis biriyim yemin ederim baba evinde temiLik yapmadim tam anlamiyorum kendi evimi bile zor temizliyorum kendibailem cok zengin temizlikciyidebteklif ettiler evim icin kaynanam kiyameti kopardi eli yokmu diye bende yuvam huzursuz olmasin dedim yavas yavas yapiyorum temizligimi ya kizlar valla o istesigi kilzardan degilum ben yapamiyorum alismamisim denedim olmadi huylu huyundan vazgecmiyor sinir hastasi yaptilar beni aksam istu agladim evime adim atmiyorlar cok buyuk gunah oslemis gibi oglumu istediler gonderdim aglamim diye sinirim bozuk asagiya.indi mesim gordu goturmedi cocugu tekrar neymis ben asagi inmisim cocugu gondermiyormusum artik kendi ailemede gidemezmis cok kirildim rabbim buyuk
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
kaynanam sinir hastasi yapto sonunda
- Konu Sahibi kader1
- Başlangıç Tarihi