Sen mecbur değilsin kaynana evini temizlemeye. Gönlün isterse yaparsın asla zorunda değilsin..sana mı guvenmiş de temizlik yapmamış? Sen yokken kim yapıyormuş temizliğini? Asla kendini ezdirme. Ne yaparsa yapsın morelini de bozma sen çocuğun ailen ve yuvanla ilgilen..küser ise de keyfi bilir!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynanam sinir hastasi yapto sonunda
- Konu Sahibi kader1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- 1 Aralık 2012
- 1.209
- 1.356
- 333
Kussun bosver bir kuser iki kuser sonra alisir..
Kayinvalidemlerin evinde buyuk eltimin 12 yasindaki oglu benim 7 yasindaki ogluma vurmus eve bi geldi yuzunde 5 parmak izi!! Cildirdim.. Indim kizdim cocuga .. Eltim birsey demedi kaynanam küstü.. Bizim yanimizda bagiriyor vs diye hic umruma takmadim simdi bisey olunca benim oglumun ustune titriyor degerli diyor ...
Hic ses etme bosver umursama..
Kayinvalidemlerin evinde buyuk eltimin 12 yasindaki oglu benim 7 yasindaki ogluma vurmus eve bi geldi yuzunde 5 parmak izi!! Cildirdim.. Indim kizdim cocuga .. Eltim birsey demedi kaynanam küstü.. Bizim yanimizda bagiriyor vs diye hic umruma takmadim simdi bisey olunca benim oglumun ustune titriyor degerli diyor ...
Hic ses etme bosver umursama..
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
- 798
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
gelin boşanıyoda kaynanadan boşanıyor sanırsam kaynana alacakmışÇOCUĞU 7 YAŞINDAN SONRA ALACAK OLAN KV ME EŞİNİZ Mİ ANLAMADIM
- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Öyle kv olmaz olsun hiç takmayın ki kendi başını yesın dursun edepsiz kv az yesin hizmetçi tutsun kendinisine umursamadığı nızıda anlasın yavrunuzla daha cok ilgilenin ne zorlukla dünyaya geldigini düşünün kimseye ezdirme kendini canım deymez ınsanoğlu cok nankördür cünkü.....
- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 18
- 37
yaa artık gelinlerin kv evini temizledikleri nerde görülmüş en son 20 sene önce annecim eltileriyle birlikte babanemin iki katlı evini temizlerlerdi boya badana pert olurdu kadıncağız...çok saçma sizin gibi gelini bulmuşta öpsün yani el üstünde tutsun inanın kalmadı artık kv evi temizleyen... kalmasında herkesin evi barkı ailesi cocugu var ilgilenmesi gereken yapsın kv yaşlıysa çocuklar toplanıp temizlkçi tutmalı... bende bazen yaparım kv temizlik ama yapmadım diye trip atılmasına da göz yumamam kolay gelsin canımKizlar benim sorunum cok.kayinvaldemden su mubarek gun dun yine burnumdan.getirdi iftari her dedigini yapiyorum rabbim bagilsasin.bilirsiniz bi oglum var cok hareketli yerinde durmuyor hep tehlikeli islerle ugrasiyor gozumu ustunden ayiramiyorum amabkayinvaldem bunu dinlemiyor evi temizlenecekmis eski evlerden su ile yikaniyor kizlari yapiyor ile benimde gelmemi istiyor ama benim oglum su gorunce hic durmuyor zor oldu benim bebegim doktorlar umudu kesmisti anne olamam diye ama rabbim nasip etti sukur anne olarak ogluma birsey olacak diye korkuyorum evimin isi.i bile o uyuyunca tutabildigim kadar tutuyorum temizlige gitmedim diye kaynanam bana trip atti dun ilk iftar diye yemege cagirdik gelmedi sonra gorumcem aradi kusmus dedi canim sikildi nasil iftar yaptim bilmiyorum hep boyle sorun cikariyor ne yapicam bilemiyorum artik usandim bosanmayi bile goze aldim ama oglumla tehdit ediyor 7 yasina kadar bende kalirmis osnra alirlarmis boyle seymi olur anlamiyorum sizce boyle birsey olurmu uff ramazandan sonra psikologa gidecegim uzun oldu kusura bakmayin kizlar
- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
eh malesef kendini bi halt sanan kv yer oldukça fazla.zaten bunlar yüzünden yıkılıyor yuvalar.gelin boşanıyoda kaynanadan boşanıyor sanırsam kaynana alacakmış
- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
kimse yemiyor zaten.maşallah buradakilerin hepsinin kv si kendilerinden çok hukuk biliyor. yok anacım kimse kimsenin çocuğunu 7 yaşından sonra alamaz. yemeyin bunları. anne baba sağ ise, çocuğu istismar etmedilerse ve bakmak istiyorlarsa başka kimseye çocuk verilmez
ama onlar bu bu bu gibi sebeplerle ara bozuyorlar.benim kv nin ağzından çıkan sözü "sorduk avukata senin maaşın oğlumunkinden az sana çocuğun velayetini vermezler miş "
ben muhatap alıp cevap vermedim hasta kadın diye (ki maşallah benden sağlam ama lafta hasta ) .
ama bunun sözü bile kavga çıkarmaya yeter. kimle gittin boşanma işleminde gidilir avukata nesin kimsin hangi sıfatla gittin..
birde çoğul eki kullanır ki eşimi içine katar :)
bunu ciddiye alsak kavga kıyamet sonu mahkemede biter. ama kadın demezki ben ağzımı tutayım da oğlumun huzuru yerinde olsun güzel güzel geçinsin çocuğunu anne baba içinde huzurlu bir yuvada büyütsün.
kendilerini gelinlerle yarıştırmaktan bıkmadılar bıkmayacaklar maalesef..
- 27 Nisan 2012
- 15.262
- 17.955
- 498
bir insan bir gelin kv sinin evini barkını temizlemek zorunda değil!!Kizlar hepunize ayri tesekkur ederim iyiki varsiniz su mubarek gunlerun.hurmetine rabbim ne muratlariniz varaa versin beni cok rahatlattiniz
bunun için tripleniyosa kendi bilir
hemen boşanmayı geçirmeyin aklınızdan çocuğu da alamaz Allah' ın izniyle geçsin bu işleri
eşiniz nasıl korur mu sizi?
canm sukret sadece temizlk uzerndn tartisysnz bnm yasadklrimi bi bilsen sukredrsn haline bnm kaynanm iki gormcem nisandktn sonra basldlr kocamla ayrlmm icin nelr yaplar aileme kufrler etti heryerde sirf bn dul kalayim dye oglm ve esim olsun de dul kal dyo dh neler nelr var bi bn bi allh biliyo
- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Ay 7 yaşından sonrada o çocuk birlikte yaşadığı annesi yerine, doğru düzgün görmediği babası ve babannesi ile yaşamaya can atar zaten. Baba da rahata alıştıktan sonra çok ister çocuk büyütmek kesin.
Yani sırf bu sebepten boşanılır mı bilemem ama boşanmamak için tek geçerli nedeniniz oğlunuzdan ayrı kalmaksa korkmayın.
Yani sırf bu sebepten boşanılır mı bilemem ama boşanmamak için tek geçerli nedeniniz oğlunuzdan ayrı kalmaksa korkmayın.