Kaynanamın Takılarıma Olan Merakı!!!

bence heves ediyor kadın. kesin yeni gelin olduğunda kendisinin yoktu. ya da malına çok sahip kaybolur korkusu var.

Kendi ailende dursun.
Yüzüğünü falan da orda burda bırakma.

hadi altınları çalınmasınlar diye alsın da alyansı takmak hiç hoş gelmedi bana

Bekar evinde olunca neden çalınıyor ki?
evinde saklarsın bir yere, kapını kitler çıkarsın.
Sanki onların evi kale mi? Hırsız giremez mi?

bilezikler için bende çalınmasın filan diye takıyor olabilir dicem ama alyansını takmış bide parmaklarımı inceliyor demişsin seni kıskanıyor filan olabilir mi ?

bende bunu düşündüm kendisinin alyansı olmasa neyse ama kendisininde parmağında alyansı var.

kendisininde alyansı var anlamıyorum ki bu ne heves böyle?? Ama artık sert çıkıcam

hahaha çok güldüm evlendiğiniz gün dur kızım önce ben gireyim diye odanızada konacakmı çok merak ettim..bu nasıl gelinle yarışmaktır tövbe estağfurullah.

yaparsa şaşırmam

görmemişin altını olmuş dicem onun altınları deil....kendi ailene verseydin keşke...

yüzükler için bişi diyememde benimde bi arkadaşım nişanlıydı. o kendi annesinin evinde kalıyordu ve tabi bilezikler onlardaydı. bilezikte çoktu hani. tabi arkadaşımın annesi x teyzemde bi yere giderken kızının bileziklerini takıyordu. uzun kollu giyip kamufle ediyordu. evde bırakmamasının sebebi hırsız korkusuydu hiçte haksız değildi bence. her şeyi abartmamak lazım. her kayınvalide kötü değildir. biraz tanı bakalım

bence bu kdar kafana takma boyle seyleri. ben nisanlyken bazen sehir disina ckardm bnde kaynanama brakrdim . brakmami istemezdi cnki o cok buyuk bi sorumluluk. bana takilirdi basima bela ettin bilezikleri nereye saklayacagmi bilemedm diye. yani en guvenli yer kadinin kolu o yuzden art niyetli oldgnu dusunmuyorm. benm kaynanam agziyla soyledi calsmasaydim koluma takacaktm diye. yuzuk konusuna gelince sen unttun sanmis ondan takmis. geri verdiyse sorun yok. yani bu kdar taktgna degmez.

Birincisi biryere giderken şu kollarınıza şakır şıkır bilezik takma huyundan vazgeçin.Hem çok demode,hem de hırsızlar kol geziyor.
İkincisi kaynanan evinde altın güvenli olmuyor.Böyle de huyları varsa banka kasası en mantıklısın.İnsanlar yıllık kasa kirasınan kaçıyor,huzursuz yaşamayı tercih ediyor.Altınları teslim edecek ien son insandır kaynana.

Yavrum sen o altınları kaptırmadan götür bankaya kasaya koy. Senelik 300 TL ödüyorsun biraz fazla ama biriktirir ödersin yoksa elinden gidecek hepai

bu arada konu sahibi hakikaten Altınları gözünden çıkar çünkü onlar artık kaynananın.

belki onun hiç olmadı bileziği hevesini alıyodur.bence kötü niyetli değil

Bir sapik kaynana daha hadi bilezikleri anladik kolda tasisin daha kolay ama alyans ve tektasa ne demeli??

aklıma annemle babamın değişik desenli modeli olan alyanslarının aynısından alıp takan babaannem geldi, sorduğumda da aman kızım hiç farkında değilim falan derdi

Off buda dertmi ya ne olmuş yani taktiysa takilariniz mi eksildi veya kirildimi döküldumu yani ne olacak nisanliyken başlıyorsunuz kin duymaya
Boyle ufak tefek seyleri kendinize bu kadar dert etme aarkadaşım sana yazik...

bence abartıyorsun saklamak istemiş kolunda daha güvenli olacağını düşünmüş ben pek art niyet göremedim

yüzüğü çıkardığınızda evde birileri varmıydı varsa biri alır diye korkup takmış olabilir hani benim annem de erkek kardeşim için şimdiden altın biriktirmeye başladı zincir bilezik falan ama bir davete düğüne giderken takar takıları

Yüzün olayını saçmalamış hadi bilezikleri es geçtimde... Takıları kaynanana değilde bankaya falan veremez misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…