Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanamın Takılarıma Olan Merakı!!!
- Konu Sahibi Elie_Wang
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
- 148
- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- 25 Mart 2015
- 202
- 422
- 53
- 39
bilezikler için bende çalınmasın filan diye takıyor olabilir dicem ama alyansını takmış bide parmaklarımı inceliyor demişsin seni kıskanıyor filan olabilir mi ?
bende bunu düşündüm kendisinin alyansı olmasa neyse ama kendisininde parmağında alyansı var.
Bir yandan kizip bir yandan da üzülüyorum böyle kadınlara. Vakti zamanında bunlara sahip olabilenin gözüne gelmez bile ama nasil bir eksiklik ki onlarda böyle küçük şeyler yapıyorlar, heves ediyorlar.
Esi yasiyorsa bir alyans aldirin kadina doğum günün de falan hevesi gitsin bari.
Bilezikler için de arkadaslar da yazmis kendisine zarar verebilirler az kol parmak kesilmedi bu ülkede boyle söyleyin belki korkar .
kendisininde alyansı var anlamıyorum ki bu ne heves böyle?? Ama artık sert çıkıcam
hahaha çok güldüm evlendiğiniz gün dur kızım önce ben gireyim diye odanızada konacakmı çok merak ettim..bu nasıl gelinle yarışmaktır tövbe estağfurullah.
yaparsa şaşırmam
- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 37
- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- 448
yüzükler için bişi diyememde benimde bi arkadaşım nişanlıydı. o kendi annesinin evinde kalıyordu ve tabi bilezikler onlardaydı. bilezikte çoktu hani. tabi arkadaşımın annesi x teyzemde bi yere giderken kızının bileziklerini takıyordu. uzun kollu giyip kamufle ediyordu. evde bırakmamasının sebebi hırsız korkusuydu hiçte haksız değildi bence. her şeyi abartmamak lazım. her kayınvalide kötü değildir. biraz tanı bakalım
- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
bence bu kdar kafana takma boyle seyleri. ben nisanlyken bazen sehir disina ckardm bnde kaynanama brakrdim . brakmami istemezdi cnki o cok buyuk bi sorumluluk. bana takilirdi basima bela ettin bilezikleri nereye saklayacagmi bilemedm diye. yani en guvenli yer kadinin kolu o yuzden art niyetli oldgnu dusunmuyorm. benm kaynanam agziyla soyledi calsmasaydim koluma takacaktm diye. yuzuk konusuna gelince sen unttun sanmis ondan takmis. geri verdiyse sorun yok. yani bu kdar taktgna degmez.
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Birincisi biryere giderken şu kollarınıza şakır şıkır bilezik takma huyundan vazgeçin.Hem çok demode,hem de hırsızlar kol geziyor.Selam Bayanlar daha önce konu açmıştım.Hatırlayan belki hatırlar..
Düğünüme az bir zaman kaldı ve kaynanamın garip garip tavırları gözüme batmaya başladı...
Kısa keseyim Nişanımız oldu bitti.Nişan sonrası kolumdaki bilezikleri (ben bekar evinde kaldığım için saklaması zor diye ) kaynanama verdim.Nişan sonrası aynı gün akşam bi baktım benim bilezikler kaynananın kolunda.Art niyetle yaptığını düşünmedim üstünde durmadım..Daha sonra birgün kaynanamların evinde namaz kılıcaktım abdest almak için alyansımı ve Tektaşımı pencerenin kenarına kuytu bir yere koydum..Namazı kıldım ettim sonra yüzüğümü takmak için bi baktım yerinde yok sağı solu aradım yok hiç bir yerde..Oraya koyduğumada emindim.Neyse mutfağa gittim Kaynanaya sorucaktım bi baktım parmağında hem tektaşım hem alyansım şok oldum Sorduğumda da "O oda da kaybolur diye korkmuş aldım taktım" dedi.
Geçenlerde de bi yere aile ziyaretine gittik bileziklerim o gün bendeydi arabada eve dönerken kaynanaya verdim (istedi Mecubren Çalınır filan korkusuyla!!) Anam 5 dk sonra bi baktım kadın çantaya koymak yerine aldı gene taktı benim bilezikleri koluna Soruncada çantadan biri alırsa diye korkmuş bende dedim eve geçiyoruz kim alacak diye oda olur olur başına bişi gelir dedi çıkartmadı..Hadi bilezikler neyse ama benim için manevi değeri büyük olan alyansımı ve tektaşımı takmasına acayip sinir oldum..Sizce ben mi abartıyorum yoksa kaynananın yaptığı mı yanlış
İkincisi kaynanan evinde altın güvenli olmuyor.Böyle de huyları varsa banka kasası en mantıklısın.İnsanlar yıllık kasa kirasınan kaçıyor,huzursuz yaşamayı tercih ediyor.Altınları teslim edecek ien son insandır kaynana.
- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
- 198
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
bence abartıyorsun saklamak istemiş kolunda daha güvenli olacağını düşünmüş ben pek art niyet göremedimSelam Bayanlar daha önce konu açmıştım.Hatırlayan belki hatırlar..
Düğünüme az bir zaman kaldı ve kaynanamın garip garip tavırları gözüme batmaya başladı...
Kısa keseyim Nişanımız oldu bitti.Nişan sonrası kolumdaki bilezikleri (ben bekar evinde kaldığım için saklaması zor diye ) kaynanama verdim.Nişan sonrası aynı gün akşam bi baktım benim bilezikler kaynananın kolunda.Art niyetle yaptığını düşünmedim üstünde durmadım..Daha sonra birgün kaynanamların evinde namaz kılıcaktım abdest almak için alyansımı ve Tektaşımı pencerenin kenarına kuytu bir yere koydum..Namazı kıldım ettim sonra yüzüğümü takmak için bi baktım yerinde yok sağı solu aradım yok hiç bir yerde..Oraya koyduğumada emindim.Neyse mutfağa gittim Kaynanaya sorucaktım bi baktım parmağında hem tektaşım hem alyansım şok oldum Sorduğumda da "O oda da kaybolur diye korkmuş aldım taktım" dedi.
Geçenlerde de bi yere aile ziyaretine gittik bileziklerim o gün bendeydi arabada eve dönerken kaynanaya verdim (istedi Mecubren Çalınır filan korkusuyla!!) Anam 5 dk sonra bi baktım kadın çantaya koymak yerine aldı gene taktı benim bilezikleri koluna Soruncada çantadan biri alırsa diye korkmuş bende dedim eve geçiyoruz kim alacak diye oda olur olur başına bişi gelir dedi çıkartmadı..Hadi bilezikler neyse ama benim için manevi değeri büyük olan alyansımı ve tektaşımı takmasına acayip sinir oldum..Sizce ben mi abartıyorum yoksa kaynananın yaptığı mı yanlış
- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83