- 11 Aralık 2022
- 52
- 13
- 22
- Konu Sahibi Aylakkyildiz
Kızlar eşimle boşanma derecesine geldik 20 gün ayrı kaldık çocuğumu vermediler velayeti bana verilince barışmak için adım attı ailesiyle babamın evine geldiler bizim akrabalardan araya girdi çocuk için bir şans daha ver kabul ettim. Bu derece gelmenin nedeniyse eşimin umursamaz tavırları, bitmeyen borcu , ihtiyaçlarımı karşılayamaması, psikolojik baskıları değersizleştirmesi . artık psikolojik olarak çöküşüm patlak verdi çocukla her anne gibi ne yemek yiyebiliyordum ne duş alabiliyordum merkezden uzak yerde oturmadan dolayı evden haftalarca çıkmam işte katlanılmaz hale geldi boşanma davası falan açtım bugün avukatla görüştük davayı kapatması için bu sebeplerden dolayı tekrar borçlandık kaynanam köyden geldi 3 ay duyacakları bu süreçte o bakacak ama sonrası içinde köye götürelim diyorlar içim hiç rahat olmuyor çok küçük daha 1 yaşına yeni girdi emiyor 20 gün kadar ayrı kaldım zaten dayanamam sizinde fikirlerinizi istiyorum burda bakıcıyaai baktırim onlar gittikten sonra bilemiyorum help mi