Sevgili konu sahibi,hiç yazmadım ama ara ara takip ettim.
Aslında sizin yaşadıklarınız pek çok evlilkte karşılaştığımız şeyler.
Erkeklerin bazıları evlenince uzun zaman cidden eş ile anne arasında beceriksiz oluyorlar,kötü niyetten değil ama ikisini de üzmeyim mutlu edeyim diye arada kalıp çoğu zaman da kendilerine ediyorlar,seninki de öyle anladığım kadarıyla.Zaman alıyor alışmaları,siz daha çok yeniymişsiniz.Eşimiz rakibimiz değil,biz de bunu anlıyoruz evlilikte.Sorunları yönetmeyi öğreneceksiniz.Sizin de evde sorun varken geceyi kuzende geçirmeniz yanlış olmuş.Burada herkes size gaz verecek ,çok da dinlemeyin,inanın çok olmadan istediğin kıvama gelirdi eşin.Sonra. onlarda sıkılıyor ailelerinden.
Lütfen siz yine de fevri davranmayın artık,çocuğunuzun geleceğiyle ilgili karar da vereceksiniz.Eşiniz gerçekten seviyorsanız her şeyi biraz zamana bırakın.Çözülemeyecek sorunlarınız yok,siz biraz karşılıklı çözümsüz hale getirmişsiniz .Çocuk olmasa bırak gitsin,şimdi ise iki kere düşünmelisin.
Altın,araba hepsi boş ,onlar sizi mutlu etmez anlayın.Eşle içilen bir kahvenin tadı hiç birinde yok.Eşinle ve çocuğunla mutlu bir hayat diliyorum.