- 12 Aralık 2022
- 569
- 598
- 33
- 29
- Konu Sahibi aburcuburju
- #1.401
Siz Şafağı annesini babasını boşverin de hamileliğiniz nasıl geçiyor gittiniz ya da gidecek misiniz kontrolünüze? Tansiyonunuz nasıl ve son olarak ağrı kanama gibi şeyler oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunlu erkek aileleri kapatılsa da ülkece bi nefes alsakAy valla insanın içini şişirdiler he.
Kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar bence. Biraz zaman geçsin çok pişman olur. Valla geçmiş olsun, inşallah sonucu ne olursa kolaylıkla olsun.Aminn insallah da. 8 gundur olmayan daha da olmaz bence. Adamin bahane arıyormuş bence
Ya su an güldüğüme bakmayin. Ilk gunler cok ağladım, zoruma gitti bu durum da. Su an şükrediyorum daha da gec olmadan bunlari gördüğüm, yasadigim icin.
Aynen öyleBir bayramda arabaya kim binecek konusu nerelere gelmiş ben şok![]()
2 hafta sonra randevum var. Dörtlü taramam da olacak. En son gecen hafta pazar acile gittigimde bebek gayet iyiydi şükür. 8 gundur de tansiyonum da gozle gorulur bir yukselme olmadi. Agri cok nadir oluyor o da normalmis. Ama kanamam da yok. Daha daha iyiyim buradaSiz Şafağı annesini babasını boşverin de hamileliğiniz nasıl geçiyor gittiniz ya da gidecek misiniz kontrolünüze? Tansiyonunuz nasıl ve son olarak ağrı kanama gibi şeyler oluyor mu?
2 hafta sonra randevum var. Dörtlü taramam da olacak. En son gecen hafta pazar acile gittigimde bebek gayet iyiydi şükür. 8 gundur de tansiyonum da gozle gorulur bir yukselme olmadi. Agri cok nadir oluyor o da normalmis. Ama kanamam da yok. Daha daha iyiyim burada
Valla babasıyla, kaynanamlar merak etmedi böylebu mesajları gördükçe daha da nefret ediyorum
![]()
İyi olduğunuza sevindim evet bir de hamile olduğunuz için ekstra merak ettik sizi. Aman özellikle tansiyonu es geçmeyin ısrarla yüksek çıkarsa direkt doktora gidin. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.2 hafta sonra randevum var. Dörtlü taramam da olacak. En son gecen hafta pazar acile gittigimde bebek gayet iyiydi şükür. 8 gundur de tansiyonum da gozle gorulur bir yukselme olmadi. Agri cok nadir oluyor o da normalmis. Ama kanamam da yok. Daha daha iyiyim burada
Valla babasıyla, kaynanamlar merak etmedi böylebu mesajları gördükçe daha da nefret ediyorum
![]()
Ah kıyamamGiderlerken o gelinlerle gitmisler. Dun de gorumcemler Istanbuldan donerken almışlar kaynanamları
Araba Safakta hala
Allah onlara hıdayet versin canım hiç üzme kendini. Herşeyin ilacı zaman. Sen dinlenmene keyfine bak bu süreçte. Ailenle vakit geçir. Prensesler gibi baksınlar sana2 hafta sonra randevum var. Dörtlü taramam da olacak. En son gecen hafta pazar acile gittigimde bebek gayet iyiydi şükür. 8 gundur de tansiyonum da gozle gorulur bir yukselme olmadi. Agri cok nadir oluyor o da normalmis. Ama kanamam da yok. Daha daha iyiyim burada
![]()
Sağlıkla kucağına al insalah
İyi olduğunuza sevindim evet bir de hamile olduğunuz için ekstra merak ettik sizi. Aman özellikle tansiyonu es geçmeyin ısrarla yüksek çıkarsa direkt doktora gidin. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.![]()
Aminn aminn. InsallahhhAllah onlara hıdayet versin canım hiç üzme kendini. Herşeyin ilacı zaman. Sen dinlenmene keyfine bak bu süreçte. Ailenle vakit geçir. Prensesler gibi baksınlar sana
İyi olmana çok sevindim Burcu, hersey gönlünce olsun inşallah, sadece bebeğine odaklan o herşeyi hissediyor, unutma2 hafta sonra randevum var. Dörtlü taramam da olacak. En son gecen hafta pazar acile gittigimde bebek gayet iyiydi şükür. 8 gundur de tansiyonum da gozle gorulur bir yukselme olmadi. Agri cok nadir oluyor o da normalmis. Ama kanamam da yok. Daha daha iyiyim burada
![]()
İnanamıyorum, boyun posun devrilsin emiÇocuğumun babasi mesaj attı![]()
Tam sopalıkÇocuğumun babasi mesaj attı![]()
Aklımı çıldırıcamÇocuğumun babasi mesaj attı![]()
Çocuğumun babasi mesaj attı![]()