- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Bu öfkenin altında basit bir telefon araması yatamaz herhalde, başka şeyler de var sanırım, değil mi?
Tamam içinizden saydırın, rahatlayın ama buraya bu şekilde yazmak hiç hoş olmamış.
Konu için söyleyebileceğim ise, telefonu sessize alın açmayın birkaç gün. Her aramasını yanıtlamak zorunda mısınız?
Ne araması ya anlamadım ben? Yüz yüze olsn bunlar dükkanına gittik
Bu konu baska konuNe araması ya anlamadım ben? Yüz yüze olsn bunlar dükkanına gittik
Bu konu baska konu
Allah boyle gelinide dusman basina vermesin. Ne yapsan kabahat boylesine..Kaynana olmakta zor arasan gerizekalı oluyorsun aramasan dusuncesiz
arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun
Uslubun cok yanlis hic yakismadi dusmaninda olsa bu sekilde konusma hakkin yok heleki esinin omrunu gecircegin adamin annesiyle hernkdar hareketleri yanlista olsa. Sorun ne gerci bilmiuoruz ama suan sorundan daha onemli seyler var bencearkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun
Uslubun cok yanlis hic yakismadi dusmaninda olsa bu sekilde konusma hakkin yok heleki esinin omrunu gecircegin adamin annesiyle hernkdar hareketleri yanlista olsa. Sorun ne gerci bilmiuoruz ama suan sorundan daha onemli seyler var bencearkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?