Kaynanam huy edinmis bu seferde aksam 10 da ariyor

Ne araması ya anlamadım ben? Yüz yüze olsn bunlar dükkanına gittik

Allah ım bu kayınvalideler başa bela ya.
Benimki de sürekli para istiyor ve para için bağırıp çağırıyor utanmadan aşağılık espriler yapıyor onun yüzünden kocamla kavga ettim. Sen de açmasaydın kşke görmedim derdin.. Nyse bişey olmamış gibi dvm et bnce aranız bozulmasın ne kdr sinir krizi geçirsen de kocanı doldurmaması için aranı bozma.

Uslubun cok yanlis hic yakismadi dusmaninda olsa bu sekilde konusma hakkin yok heleki esinin omrunu gecircegin adamin annesiyle hernkdar hareketleri yanlista olsa. Sorun ne gerci bilmiuoruz ama suan sorundan daha onemli seyler var bence

Uslubun cok yanlis hic yakismadi dusmaninda olsa bu sekilde konusma hakkin yok heleki esinin omrunu gecircegin adamin annesiyle hernkdar hareketleri yanlista olsa. Sorun ne gerci bilmiuoruz ama suan sorundan daha onemli seyler var bence

Bazen , bazı insanlar bu sözleri ve daha fazlasını hakediyor ama hiç faydası yok inanın.. Küfür etseniz de kalbinize zarar, artısı yok.
Tek suçu aramak mi , yoksa yaptığı zulumlerin eseri mi bilemiyorum ama dediğim gibi olan size oluyor.
...

En doğrusu , " bu saatlerde genelde çocuğu uyutuyorum , daha erken vakitlerde görüşelim " demenizdir.
...

o kadar kb kv yaninda yasayip onlarin sikintisini onu begenmem bunu begenmemini signeye cekenler var burda. tek.derdin saat 10da aramasi olsun. ne olmus yani anne bu saatte bebek uyutuyorum.gunduz ben seni ararim.rahat konusuruz de. kvde de kusur bulamamissin gelmis burda saat kacta aradigini dert edinmissin. burda dertlenecek.kisi kvden otu copu sorun eden bi gelini var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…