- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saygı karşılıklıPardon da arayıp halini hatrını soruyor diye mi üzmüş oluyor anlayamadım ben. Anneliği naısl sevişen her insan anne oluyor diye tanımlıyorsunuz ben inanamıyorum. O insan çocuğunu emzirmiş yedirmiş içirmiş uykusuz kalmış büyütmüş yetiştirmiş adam etmiş. Bunun için bile saygı duyması lazım bu yabancı bir insana bile denmez. İyi o zaman kendi eşi de konu sahibinin annesi arayınca küfretsin olur mu kabul eder misiniz siz annenize küfür edilmesini köpek denmesini? sevmeyebilir ama saygı göstermek zorunda!! Konu sahibinin eski konularında da var zaten sırf annesine böyle davrandığı için eşi artık boşanmayı bile düşünmüş hiç kimse bunu kaldırmaz yani.
arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun
sizin gibiler nasıl yetişiyor şaşırıyorum kötü dediğiniz insanlar bir kötüyse sizler de aynı kefedesiniz bana göre rabbimden duam herkes neyi kimleri hakkediyorsa karşısına öylelerini çıkartsın inşallah
Abla, konuyu açan konu sahibine yorum yapılsa olmaz mı ki ?Hanımlar kişisel tartışmaya girmeyiniz.
Beni tanıyor Musun ? Amin herkesin karşısına dengi çıksınsizin gibiler nasıl yetişiyor şaşırıyorum kötü dediğiniz insanlar bir kötüyse sizler de aynı kefedesiniz bana göre rabbimden duam herkes neyi kimleri hakkediyorsa karşısına öylelerini çıkartsın inşallah