• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam huy edinmis bu seferde aksam 10 da ariyor

Ilk olarak daha dogru ve guzel bir üslup ile anlatabilirsin problemini... bu yazdıkların konusunda aldığın tepkiler yerinde. Belli ki oncesinde peoblem yaşamışsın ama bu sözler hic olur degil. Her gün ariyorsa acma iki gunde bir aç. Mesgule at daha sonra ara cocugu yaptırıyordum de.
Yani problem araması ise bu peoblem bile sayılmaz???? Baska seyler mi oldu nicin aramasından rahatsizsin.
Daha neler yaşayan insnlar var! Sizin kurduğunuz cumleleri kurmuyor

Bizim onikide arıyor sadece ne yediniz demeye, hal hatır da değil boş muhabbete. Biz ona ağzımızı acsak bizden kötüsü yok.. vay ne ne gelinler var telefonda tafralar falan. Size ne yaşatıyor bilmem ama bence bu yaptığınızdan daha önce gelen bir aşama var. Uyarmak, anne sürekli ariyosun o an bebekle ilgileniyor oluyorum isim oluyor falan filan diye sonuçta insan yani anlamazsan kasıtlı yaparsa böyle tafra yapın veya açmayın telefonu.

Üslubunuz hep bu kadar çirkin mi ,yoksa kayinvalidenize karşı mı boylesiniz sadece ??

Bu arada her akşam on da arıyor, eee bu mu sorun arayıp biseymi istiyor kadın yok, hal hatır sorup kapatıyor,çocuğu yatiriyorum müsait değilim anne ,cevabı bu kadar basit ..Bu kadar kotu kelimeler kullanmaya gerek yok.
Bizimki de arıyor hem de on bize göre erken baya,uyudunuz mu diye bakiyim dedim der.kizariz bizde bazen ama böyle tepki vermedik hic..

Pardon da arayıp halini hatrını soruyor diye mi üzmüş oluyor anlayamadım ben. Anneliği naısl sevişen her insan anne oluyor diye tanımlıyorsunuz ben inanamıyorum. O insan çocuğunu emzirmiş yedirmiş içirmiş uykusuz kalmış büyütmüş yetiştirmiş adam etmiş. Bunun için bile saygı duyması lazım bu yabancı bir insana bile denmez. İyi o zaman kendi eşi de konu sahibinin annesi arayınca küfretsin olur mu kabul eder misiniz siz annenize küfür edilmesini köpek denmesini? sevmeyebilir ama saygı göstermek zorunda!! Konu sahibinin eski konularında da var zaten sırf annesine böyle davrandığı için eşi artık boşanmayı bile düşünmüş hiç kimse bunu kaldırmaz yani.
saygı karşılıklı

arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun

Yahu ne olursa olsun nekadar acımasız bir ÜSLUP !!!!!
O köpek dediğiniz kadın eşinizin ANNESİ

walla anne diye her b.ku yemeye hakkı yok kimsenin, sevişen herkes anneliğe adaydır,
anne diye el kızını üzmeye hakkı yok kimsenin,
biraz da benim için saydır K Kader2410
sizin gibiler nasıl yetişiyor şaşırıyorum kötü dediğiniz insanlar bir kötüyse sizler de aynı kefedesiniz bana göre rabbimden duam herkes neyi kimleri hakkediyorsa karşısına öylelerini çıkartsın inşallah

Hanımlar kişisel tartışmaya girmeyiniz.
Abla, konuyu açan konu sahibine yorum yapılsa olmaz mı ki ?
Konu açılıyorsa karşıt görüşlü olanlar da illa ki yorum yazacak.
Ama bunu konu sahibine yazalım.
Bize uymayan üyeyi alıntılayınca böyle polemikler çıkıyor.
İş kişisel kavgaya dönüyor.
Üslup da çirkinleşiyor böyle.

Saat 10 da araması bir problem gibi gözükmüyor. Bırak konuşsun oğluyla. Bu hiçbirşey.

Bak ben sana kv mi örnek vereyim. Yaz tatili için kv min evine gittik. İstemeyerek :KK66: neyse kv min kapı vurma huyu yok. Odamıza lap diye dalardı. Sonuçta yazlık bir yer ve yarı çıplak yatıyoruz yatakta. Hatta eşim daha da rahat yatardı neyse. Arada seks de yapılıyor bariz belli. Her sabah girerdi odaya baktım olacak gibi değil kapıyı kitledim.

O sabah baktım kapıyı zorluyor. O gecede eşimle beraber olmuştuk ve o çıplak uyuyakalmıştı. Herneyse kapıyı zorladıkça zorladı bende açmadım.
Kahvaltı saati geçti eşim markete gitti. Benim kv hemen lafı soktu bizde kapılar kilitlenmez!!!! Pes!!! diyemedim ki zart zurt girme o zaman. Sadece oğlun açık yatıyor o yüzden kitlemiş dedim :KK66:

Son düzenleme:
Sakin olun.Akşam 9 da sessize alın telinizi.Sorarsa da anne kız uyuyor sadece sen değil kımse aramasın dıye sessızde dersınız

sizin gibiler nasıl yetişiyor şaşırıyorum kötü dediğiniz insanlar bir kötüyse sizler de aynı kefedesiniz bana göre rabbimden duam herkes neyi kimleri hakkediyorsa karşısına öylelerini çıkartsın inşallah
Beni tanıyor Musun ? Amin herkesin karşısına dengi çıksın

Bu konuyu "kaynanam her akşam 10da arıyor ve ben çok bunaldım bu durumdan. Ne yapabilirim, onu da kırmadan nasıl bu durumu halledebilirim" diye açmış olsaydınız sizin için çok daha faydalı olurdu.

Sadece aradığı için mi bu kadar öfke yoksa başka şeyler mi yaptı?

açmayın tlf kapatın tamamen , aradıgında kapalı oldugunu anlasın ,

niye kapalı diye sorarsada tam çocugu yatırma saatımde tlf çalışyor ondan sonra ben ugraşıyorum de ,

Back