• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam huy edinmis bu seferde aksam 10 da ariyor

Oğlum var ve yeni nesil gelinlerden korkuyorum ya ilerde böyle bi gelinim olursa ya yanlizsam beni aramazlar sormazlarsa ben aradigimda da böyle düşünürse
Off böyle gelin kaynana konuları okudukça çok üzülüyorum
Al benden de o kadar. Kendi üslübu böyleyse niyeyse herşeyi hak ediyor diyesim geliyor. Ayrıca kaynana tarafından ezildiğini hiç düşünmüyorum resmen cazgırca yazmış

Bu kadar kelimeler de ağır değil mi üzüldüm kadına. Ne olursa olsun anne o senin gibi anne.Yarin birgün sende aynısını yaşayabilir sin. Şimdinin gelinler, geleceğin kaynanası olacaklarını unutmasinlar. Bizlerde neler yaşıyoruz ama bu laflar da ağır.

Bazı kelimeler hoş değil ama seni çok iyi anlıyorum . Benimkide hergün değilsede geç saatte arıyor .
Sanki seni kışkırtmak istiyor gibi geldi .

Konu ne olursa olsun bu söylediklerin çok edepsizce! Biraz diline hakim ol. O bir ANNE... Sen arkasından tonlarca hakaret et diye evladını doğurup büyütüp sana vermedi. Üslup ! Saygı! Ahlak ! Terbiye ! Burada cırlayacağına, o saatte bebeği yatırdığını söylesen belki anlayacaklar. Ya da akşama doğru sen ara ki 10da arama fırsatı olmasın.

Konu sahibi kvye normalde saygısızlık yapamıyor, cırlak biri değil eski konularına bakılırsa, içinde yaşıyor öfkesini. Eşi, "Sana lafta atsa, annem her zaman haklıdır." diyen biri ve kv kaynaklı boşanma konusu bile olmuş aralarında. Kvnin telefonunu açmama gibi bir lüksüde yoktur muhtemelen konu sahibinin. O da burada patlama yaşamış, öfkesini püskürmüş.

niye bu kadar sinirlenedin ki açma telefonu madem.. niye açmadın diye hesap soracak hali yok ya...

arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun
üslubunuz ne kadar çirkin
kv denizin yerinde olsam sizi rehberden dahi silerim.

Kaynanamla kulturel olarak aramizda ucurum var. Cogu hareketleri sinirimi bozar.
Gece 10da da arar 10.30'da da.
Ama arkasindan bu uslupla konusmam ne onun ne baskasinin.
Esiniz annenizin arkasindan boyle konussaydi ne yapardiniz?
Bu igrenc uslup bir kadina hic yakismiyor.

Karşındaki insan san ne yapmış olursa olsun, öncelikle bir anne ve senin eşinin annesi , çocuğunun babaannesi . Bu kadar saygısız lafları haketmiyor.
Kİ tanımadığımız bir insana bile bu kadar hakaret edilmez. Bu ne hırs, bu ne öfke
Allah kimseyi sizin karşınıza çıkarmasın
İnşallah aynı duruma düşmezsiniz ilerde

Çok terbiyesizsiniz ne olursa olsun size bunları deme hakkını vermez eşinizin annesi o insan. Yahu lafı geliş arayınca ne yapıyorsun diyor ne var bunda. Saat 10 geç bir saat değil ki ne yaptığını biliyor olsa arıyor hatrını soruyor bu nasıl bir üslup. Eşiniz sizin annenize aynı şekilde hitap etse hoşunuza gider mi. Suç mu merak edip araması. Allah ıslah etsin sizi.

Benim kv gece 11 12 de bile aradığı oluyo kendisini sevmem ama kalkıp da bu kadar saydiramam eşimi çok seviyorum ve onu yetiştiren kadın o insan eşinin hatırına söylemez o kadar lafı sizde evlat buyutuyosunuz empati yapın

Eşiniz sizin anneniz için böyle düşünse böyle konuşsa ne ağır dimi ? İstemiyorsanız açmayın teli bi süre aranıza mesafe koysanız anlat zaten ama çocuk doğuranında götü kalkıyo sanki çocuğamı güvenip böyle bi özgüven geliyo anlamadım hoş bu özgüven değil terbiyesizlik ama neyse....

walla anne diye her b.ku yemeye hakkı yok kimsenin, sevişen herkes anneliğe adaydır,
anne diye el kızını üzmeye hakkı yok kimsenin,
biraz da benim için saydır K Kader2410

Pardon da arayıp halini hatrını soruyor diye mi üzmüş oluyor anlayamadım ben. Anneliği naısl sevişen her insan anne oluyor diye tanımlıyorsunuz ben inanamıyorum. O insan çocuğunu emzirmiş yedirmiş içirmiş uykusuz kalmış büyütmüş yetiştirmiş adam etmiş. Bunun için bile saygı duyması lazım bu yabancı bir insana bile denmez. İyi o zaman kendi eşi de konu sahibinin annesi arayınca küfretsin olur mu kabul eder misiniz siz annenize küfür edilmesini köpek denmesini? sevmeyebilir ama saygı göstermek zorunda!! Konu sahibinin eski konularında da var zaten sırf annesine böyle davrandığı için eşi artık boşanmayı bile düşünmüş hiç kimse bunu kaldırmaz yani.

Bir insan bir insanı her gece saat 10da arayıp ne yapıyorsun diye niye sorar ki? Konu sahibi haklı.

Back