O hadsiz herseyi hakediyor dengesiz her aksam ne ariyor beni Ya yüz bulamadigi Halde Yeter artik YaniAlt tarafi napiyosun diye arayan birine ustelik esinin annesine bu laflar biraz agir olmamismi?
Kadin bilse selam vermez
Gercekten sinirden artik ne diecegimi sasiriyorum offf delirecem hergun arar bide kayinbabam yanina oturur dinler öyleHaklısın ama hadsiz kopek yazman hoş olmamış eşinin annesi .o saate aramakla densizlik yapmis
arkadan ne konustgnu kmsenin bilemeyiz tabi:)))Allahtan senın gıbı agzından küfür eksilmeyen bir gelinimiz yok allaha sukurler olsun
Yok ya burazda olsa bellı eder kendını bıde gelınımız bı sorun oldugunda hep yuzumuze söleyen bırıdır:))arkadan ne konustgnu kmsenin bilemeyiz tabi:)))
Kaynana olmakta zor arasan gerizekalı oluyorsun aramasan dusuncesizarkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?