• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam huy edinmis bu seferde aksam 10 da ariyor

Bu öfkenin altında basit bir telefon araması yatamaz herhalde, başka şeyler de var sanırım, değil mi?
Tamam içinizden saydırın, rahatlayın ama buraya bu şekilde yazmak hiç hoş olmamış.

Konu için söyleyebileceğim ise, telefonu sessize alın açmayın birkaç gün. Her aramasını yanıtlamak zorunda mısınız?

Ne araması ya anlamadım ben? Yüz yüze olsn bunlar dükkanına gittik

arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun

Allah ım bu kayınvalideler başa bela ya.
Benimki de sürekli para istiyor ve para için bağırıp çağırıyor utanmadan aşağılık espriler yapıyor onun yüzünden kocamla kavga ettim. Sen de açmasaydın kşke görmedim derdin.. Nyse bişey olmamış gibi dvm et bnce aranız bozulmasın ne kdr sinir krizi geçirsen de kocanı doldurmaması için aranı bozma.

arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun
Uslubun cok yanlis hic yakismadi dusmaninda olsa bu sekilde konusma hakkin yok heleki esinin omrunu gecircegin adamin annesiyle hernkdar hareketleri yanlista olsa. Sorun ne gerci bilmiuoruz ama suan sorundan daha onemli seyler var bence

Uslubun cok yanlis hic yakismadi dusmaninda olsa bu sekilde konusma hakkin yok heleki esinin omrunu gecircegin adamin annesiyle hernkdar hareketleri yanlista olsa. Sorun ne gerci bilmiuoruz ama suan sorundan daha onemli seyler var bence

Bazen , bazı insanlar bu sözleri ve daha fazlasını hakediyor ama hiç faydası yok inanın.. Küfür etseniz de kalbinize zarar, artısı yok.
Tek suçu aramak mi , yoksa yaptığı zulumlerin eseri mi bilemiyorum ama dediğim gibi olan size oluyor.
...

En doğrusu , " bu saatlerde genelde çocuğu uyutuyorum , daha erken vakitlerde görüşelim " demenizdir.
...

o kadar kb kv yaninda yasayip onlarin sikintisini onu begenmem bunu begenmemini signeye cekenler var burda. tek.derdin saat 10da aramasi olsun. ne olmus yani anne bu saatte bebek uyutuyorum.gunduz ben seni ararim.rahat konusuruz de. kvde de kusur bulamamissin gelmis burda saat kacta aradigini dert edinmissin. burda dertlenecek.kisi kvden otu copu sorun eden bi gelini var

Back