• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam huy edinmis bu seferde aksam 10 da ariyor

Cep telefonundan ariyorsa sessize al, evden ariyorsa cocugu yatirirken fisi cek. Acmayinca anlar. Niye acmiyorsun diye sorarsa saat cok gec dersin. Erken aramaya baslar o zaman da arada bir cevaplarsin. Erken ariyorum simdi neden acmiyorsun derse duymadim isim vardi dersin. Hergun aramaz artik herhalde. Her gun arayip ne yapiyor ya ben yeri geliyor 2 hafta konusmuyorum oz annemle.

Kader başka problemlerin mi var?
Bu acımasız sözlere nasıl bir zulm yaşadıki diyesim geliyor;kV yüzünden çocuğun aç kaldımi,zaturre geçirip hastahanelerdeydim yattım?
Akrabalarim in yanında bana anne deme deyip seni hiç tanımadığın birinin evinde misafir ağırladı mi?
Sen onlar için çok önemli şeylerde imkansizliklardan imkan üretmeye çalışarak yanlarında olmaya cslistinda,onlar seni ve o şehre hatır için misafir gelmiş aileni araçlarda yer yok deyip arkasında bıraktı mi?......

Ay inanamiyorum,hayretler icinde okudum.Bu ne igrenc cirkin bir uslup ve bir okadar da terbiyesizce.Allah yardim etsin o kadincagiza gercekten...insan esinin annesine ve kendinden buyuk bir insana nasil bu kadar agir terbiyesiz cumleler kullanir.
Gercekten şok yanii.....[/QUOTE]

:KK57:Gerçekten kayınvaliden için söyleyebiliyor musun bunları:KK57:
Az sakin olsan hani.. Aradığında açmak istemediğinde açma mesela. Yada direkt söyle. Ama kadına böyle hakaret edip o yetiştirdiğin evlattan ne hayır bekkiyosun ah be güzelim.. :KK67:

Kadin seni düşünüp aradi diye mi işitti onca lafi anlamadim ben. Altında baska sebepler yatıyor olmali. Yoksa bu kdr basit birseyden bu laflar........olmamis sanki

Allah seni ıslah etsin dicem ama senden iyi bir insan çıkmaz.. Sen bir de evlat yetiştireceksin yazık yazık.. Bir anneye köpek denir mi? Senin eşini tanıyor olsaydım bu mesajındam haberdar ederdim.. Ne biçim insansın sen ya? Hadsiz köpek nedir? Burda kayınvalidesinden derdi olan insanların onca konusunu okudum hiçbirinin yazdıklarında bu kadar iğrençlik göemedim.. Allah size sizin gibi kötü kalpli bir gelin versin size de bunları söylesin.. Yuh be yuh..?!

Ne olursa olsun eşinin annesi ve böyle çirkin sözler söylemen çok terbiyesizce. . Haklı yada haksız böyle laflar söylersen gelininde sana eder...

İstemiyorsan söyle musait olmadığını hakaret ediceğin bir durum yok . Alt tarafı nasilsin diye arıyor iyiyim de sor halini hatrıni ne olucak ya 3 günlük dünya. Bir Gelin Olarak söylüyorum gerçekten şimdiki gelinler de saygı gönül alma ve usturuplu dil yok... Ay sinir oldum o nasıl bi uslup Allah aşkına yakistimi size?

Deme öyle ya yazık :( seni seviyor yada önemsiyor demekki yaşlı insanlarsa saati düşunememiş olabilirler sen yinede kırma konuşmayı uzatmak istemiyorsan bi bahaneyle kapat

Sana ne yaşattılar bilemiyorum belki seslerini duymaya tahammülün yok ama yinede kötü kelimeler kullanma aramayin de konusmak istemiyorum de açıkca

Back