kaynanam her gün oğlunu arıyor

off gerçekten Allah sabır versin eşinizede kayınvalidenizede...
Burada yazıyorsan eleştiriyede açık olacaksın kendine yandaş bulamayınca celallenme..
Bu arada evet sanane gerçekten benim kayınvalidemden...:))))
Hiç bir zaman sahip olamayacağın insanlardan sana ne! :))))

bencede banane, bencede komik,
allah sizinde evlatlarınıza bana verilenden versin,
herkes sizin kayınvalideniz gibi mi ki bana saldırıyorsunuz?
ne hakkınız var?
ben yandaş bulmaya çalışmıyorum,
sizin gibi daha şimdiden kendini kaynana adayı bellemiş, her şikayetçi gelinedee saldıran insanlara karşı çıkıyorum.
benim ne yaşadığımı sen bilmiyorsun arkadaşım!

"Sen benim ne yaşadığımı biliyor musun?" cümlesine de bayılıyorum. Nerden bilicem kardeşim? Anlattığın kadarsın, anlattığın kadarını bilirim ben!

Herkesin hikayesi kendine ağırdır. Burda hangi cümleleri yazıyorsan o şekilde yorum alır tenkit edilirsin, zoruna gidiyorsa da konu açmaz; yorumcu kimliğinle birşeyler öğrenmeye calısırsın.

Arkadaşım başka bir konuda kayınvalidenin pisliğinden dert yanıyorsun..

Evinde yemek yiyemiyorsun,miden bulanıyor..

Hatta bu yüzden çocuk yapmakta kararsızsın..

Şimdi çok aramasından şikayetçisin..

Allah aşkına söyler misin hayatını bu kadar olumsuz etkileyen bir annenin oğluna niçin tenezzül ediyorsun?

Hepimiz eşlerimizin ailesiyle sorunlar yaşıyoruz,gül bahçelerinde yaşamıyoruz biz de..

Birazcık,toplu iğne ucu kadar empati.

Demek yaşadıklarımı yaşasan,katil olup parmaklıklardan gözlerini parlatmıştın şimdiye dek..

Kk'da kaynanalar gerçekten çok nadir durumlarda savunulur,haberiniz olsun..

konu sahibi kocası ile mi evlendi, kaynanası ile mi anlamadım ki.. kadının her hareketi için ayrı bir topic açma lüzumu görüyor..

'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.

Telefondaki ses annesine aitti.

Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?

Annesi 'Nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.

Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'İyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.

Annesi 'Biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.

Oğlu da 'Anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'Rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'Evet anne, biraz öyle oldu' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'
diyerek telefonu kapattı.

ALINTIDIR...

allahtan benimki akşam 6 da doğdu:27::27:

anlamıyorsunuz herhalde , bu benim fikrim???
siz saldırıya geçiyorsunuz.
fikrimizi söyleyemiyoruz.
arkadaşın derdini küçümsüyorsunuz benimkinide küçümsediğiniz gibi
sen kimsin ki benim için üzülüyorsun yaaa???
allah başınıza versin o zaman konuşun
bu ne biçim şey ya, siz benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz, bu benim fikrimdir benim tecrübemdir siz ne hakla bana saldırıyorsunuz

Aaa yeter bee ona başına versin buna başına versin sen kimsin asıl bunları eşine bence yansıtta kurtulsun bir an önce sen gibi takıntılıdan senin gibisinin bedduasına tutmaz boşuna konuşma bence git tedavimi olucaksın napıcaksın etrafındakilerinde hayatını zehretme

"Sen benim ne yaşadığımı biliyor musun?" cümlesine de bayılıyorum. Nerden bilicem kardeşim? Anlattığın kadarsın, anlattığın kadarını bilirim ben!

Herkesin hikayesi kendine ağırdır. Burda hangi cümleleri yazıyorsan o şekilde yorum alır tenkit edilirsin, zoruna gidiyorsa da konu açmaz; yorumcu kimliğinle birşeyler öğrenmeye calısırsın.

anlattıgın kadarı kadar yorum yapacaksın ozaman
beni kişiliğime laf etmiceksin.
benim ne yaşadığımı bilmiyorsan, bana saldırmıcaksın.
ben kayınvalidemden şikayetçiysem, aynı şeyi yaşamışsam yazarım fikrimi, saldırmayacaksın
küçümsemeyeceksin
saygılı olacaksın

bana yandaş bulamadın konunu niye kapattın şeklinde yanaşırsan saygısızlıgı baştan yapıp beni hedef bellersen, karşılığını alır bu davranış.

kadıncağız aramasaydı bu sefer gelir aramıyor, oğluyla ilgilenmiyo derdi :33:

ben kayınvalidemden şikayetçiysem, aynı şeyi yaşamışsam yazarım fikrimi, saldırmayacaksın
küçümsemeyeceksin
saygılı olacaksın

bana yandaş bulamadın konunu niye kapattın şeklinde yanaşırsan saygısızlıgı baştan yapıp beni hedef bellersen, karşılığını alır bu davranış.

Anlattığın kadarıyla yorum yaptık zaten beğenmedin. Kişiliğine laf etmedik, tarzın yanlış yapma böyle kaybedersin dedik anlamadın.

Allah senin başına da versin diyen biz değiliz, saygımızı bırakmadık, haketmişsin demiyoruz.

Çok sert tavırların var, bu şekilde devam edersen üzülürsün diyoruz sen hala anlamıyorsun. Yüz kişiden 70 i seni yargılıyorsa aynayı kendine bi cevir bakalım? Niye? diye bir sor.

Balayında bizi kimse aramadı, biz aradık ailelerimizle konuştuk. kimse rahatsız etmedi. sonra işe güce başladık zaten... Ben bi baktım her gün annemle en az 2-3 defa konuşuyorum.. Genelde gündüzleri konuşmayı tercih ettim. eşimle geçirdiğim sınırlı zamanlarda, evliliğe alışamadığımı düşünmesin diye biraz da özen gösterdim bu konuda. O da aynı şekilde iş yerindeyken konuştu. Sanırım ilk 1 ay böyle geçti. ama eşimle sohbetimiz sırasında annemle konuştum diye de bahsederim, o da bahseder.. şimdi gündüz gece farketmiyor, hemen her gün de konuşuruz ailelerimizle. bazen işyerindeyken bazen evde beraberken... ve biz aynı şehirdeyiz... annesinin aramasından hiç rahatsızlık duymadım aksine konuşmadılarsa gün boyu araması için eşime hatırlattığım da olur. ara sıra sıkıntılarımız olabilir k.validelerimizle ilgili ama aramasın demek de büyük haksızlık gibi geliyor bana.
Ha gecenin yarısı sabahın körü olur olmaz saatte ise bilemiyorum.. herkes kendi yaşadığını bilir.

Aaa yeter bee ona başına versin buna başına versin sen kimsin asıl bunları eşine bence yansıtta kurtulsun bir an önce sen gibi takıntılıdan senin gibisinin bedduasına tutmaz boşuna konuşma bence git tedavimi olucaksın napıcaksın etrafındakilerinde hayatını zehretme
?

sen ne hakla bunları yazarsın
ben arkadaşı savunurum sanane?
benim fikrimdir?
sen ne haklaa bu şekilde yazabilirsin.
ben kayınvalidemden şikayetçiysem, sen benim üzerime yükleniyorsun benim yaşadıklarımı yaşamadıgın halde ne hakla bu şekilde yazarsın
ben kimseye zehir etmiyorum hayatı, kendime ettim onların yüzünden çok yıprandım.
takıntılı?? bu nasıl bir terbiyesizlik ya
ben beddua etmedim kınıyorsunuz, kınamayın allah başına verir, o zaman anlarsınız dedim.
çünkü kınamaya küçümsemeye hakkınız yok.

arkadaşım boşver beddua etsin daha iyi....Nefret ediyorya benden hoşuma gidiyor keyfim yerine geliyor :)))
Böyle çıkışmasının altındaki tek sebep nasıl çırpındığını kendine biliyor ama başkalarının huzurunu çekemiyor...
bu bayanın eşini bilsem vallahi hiç üşenmem okuturum forumdaki başlığını ve bu topiğe yazdıklarını...
O zamanda böyle çemkiricekmi acaba kocasına:))))

en iyisi benim kaynanam galiba
yüzüme gülücükler saçar, yavvrrummm evladımm, kızım derr bende yerim
arkamdanda konustuklarını duyunca mal gibi kalırım:59: üzülürüm ağlarım:59: sona cahilliğine ver derim bırak derim sona yine bi iki laf duyarım eşime sölerim bak böle böle diye sona eşimle kavga ederiz (bugunki olduğu gbi) sona ben hamile halimle saf gibi kalırım ortada ne güzel:31: işte kaynana dediğin böyle olcak!

ama toz kondurmam kaynanama!:31:

mesajım sanaydı:):37:

?

sen ne hakla bunları yazarsın
ben arkadaşı savunurum sanane?
benim fikrimdir?
sen ne haklaa bu şekilde yazabilirsin.
ben kayınvalidemden şikayetçiysem, sen benim üzerime yükleniyorsun benim yaşadıklarımı yaşamadıgın halde ne hakla bu şekilde yazarsın
ben kimseye zehir etmiyorum hayatı, kendime ettim onların yüzünden çok yıprandım.
takıntılı?? bu nasıl bir terbiyesizlik ya
ben beddua etmedim kınıyorsunuz, kınamayın allah başına verir, o zaman anlarsınız dedim.
çünkü kınamaya küçümsemeye hakkınız yok.

pembelycim, madem olumsuz yorum istemiyodun açmayacaktın özel hayatını buraya

Anlattığın kadarıyla yorum yaptık zaten beğenmedin. Kişiliğine laf etmedik, tarzın yanlış yapma böyle kaybedersin dedik anlamadın.

Allah senin başına da versin diyen biz değiliz, saygımızı bırakmadık, haketmişsin demiyoruz.

Çok sert tavırların var, bu şekilde devam edersen üzülürsün diyoruz sen hala anlamıyorsun. Yüz kişiden 70 i seni yargılıyorsa aynayı kendine bi cevir bakalım? Niye? diye bir sor.

yüz kişiden 70 i mi:)
daha neler.
beni kınayıp sen haketmişsin diyen kim arkadaşım?
ne hakla sen haketmişsin diyebilirsiniz
sen ne yaşadıgımı biliyormusun ki
bende her gun kayınvalidenin devamlı aramasına karşıyım
fikrimdir, ne hakla bana saldırıya geçersiniz
hem ben arkadaşın konusuna yorum yazmışım
bana sen kendi konunu niye kapatın yandaş bulamadın gibi çirkince bir tavırla karşılaştım
onu niye söylemiyorsun.
ben saldırmadım ki önce.
ben insan gibi yorumumu yazdım
benim fikrimdir sizi ilgilendirmez.

neyse ben şimdi çıkıyorum bikaç saate gelirim sen yaz bana yazacağını ben geldiğimde senin hakkından gelirim:)

ben şöyle bi şey desem nedersiniz acaba konu sahibi arkadaş haline haline şükür edersin vallahi benim kızımı kaynanam bakıyor kendi istedi öyle olmasını iş dönüşü gider hemen kızımı alırım düşün evimizin arası beş dakika biz eve gireriz inan yarım saat gecer gecmez kaynana benim evde biter ya bütün gün bu cocuk onun yanında zaten bırakmaz cocugumla başbaşa kalayım inan evlendim evleneli bu durum böyle ne ister anlamadım cocugu özlüyo desem yazen her gün yanında oglunu desem işten gelme saatinde elsin yok beni desem yarım saat önce gördün be kadın bu şekil her gün istisnasız böyle gelir hemen napıyosun ne napıcam işten gelen insan ne yapar allah aşkına yemek bulaşık camaşır bırakmaz sinir eder insanı iş olur gücü olur demez işten gelmişim daha yarım saat olmuş yemek ne yaptın ne yadin ne ictin of gülüm offffffffff haline şükret ben kızımı almaya giderim bi bakarım sokaktalar tamam cocuktur oynuyolar ben başındayım işte gir evine kedın olmaz iki kişi cocugun başında bekliyoruz sen git yukarı eve diyorum ben burdayım bırakmaz cocugu daha neler neler bırak arkadaşım ogluyla haşı neşir olsun sana dokunmasında bence şanslısın sana sarmasın

küçümsemeyeceksin
saygılı olacaksın

bak kızım konunu kapattırdın, neden gelip hala burda devam ediyorsun.sen bu kafayla zaten mutlu olamazsın.sürekli aynı şeyleri tekrarlayarak kendine zulüm ediyorsun.sakin ol.çevrendekileride biraz rahat bırak.gerçekten çok takıntılısın burcun ne acaba merak ettim.en güzel olması gereken günleri azapla geçiriyorsun:50:

Back
X