kaynanam gittiiii

arti

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
18
1
16
İzmir
kaynanam bende kalıordu en son bende kaldığı akşam ehliyet alacağım için kavga etmiştik neymiş eşim varken bana yakışmazmış... neyse o gece bende içimde kalan herşeyi söyledim ona onun yanında ağlayamadım kendi odamınza girine saat 2 yi falan bulmuştu. o an içimden dua ettim ALLAH ım nolur sabah bişi olsunda şu kadın gitsin evimden die.. ağlaya ağlaya uyumuş kalmışım sabah bi uyandım telefonum çalıo arayan kaynım arıo yenge özen in sancısı tuttu gelsin abim doktora götürelim die. sabah sabah mutluluktan uçtum havalara.. artık kaynanasız bi hayat die.. tabi bu 3 gün sürdü 3. günün başında oğluna nie beni aramaıonda bıraktın gittin de vır vır vır.. dua edin arkadaşlar gelmesin yaa biz o olmadımı çok mutluyuzzz..:16:

valla şekerim allah gönlüne göre versin ne diyeyim..
ama tamamen bi gidiş gibi gelmedi bana pek...

3. gün aradıysa gelir o senin yanına...rahmetli babannemde annemle kavga ederdi ama hep annemleydi

kaynanam bende kalıordu en son bende kaldığı akşam ehliyet alacağım için kavga etmiştik neymiş eşim varken bana yakışmazmış... neyse o gece bende içimde kalan herşeyi söyledim ona onun yanında ağlayamadım kendi odamınza girine saat 2 yi falan bulmuştu. o an içimden dua ettim ALLAH ım nolur sabah bişi olsunda şu kadın gitsin evimden die.. ağlaya ağlaya uyumuş kalmışım sabah bi uyandım telefonum çalıo arayan kaynım arıo yenge özen in sancısı tuttu gelsin abim doktora götürelim die. sabah sabah mutluluktan uçtum havalara.. artık kaynanasız bi hayat die.. tabi bu 3 gün sürdü 3. günün başında oğluna nie beni aramaıonda bıraktın gittin de vır vır vır.. dua edin arkadaşlar gelmesin yaa biz o olmadımı çok mutluyuzzz..:16:

Canim eyer sana kocan varken yakışmaz sana diyorsa o kadının kafasında var!
Kezinlikle ehliyetini al! Ehliyet bir kadın icin en önemli şartlardan birtanesidir! Hata inadına al!
Senin icin dua edecegim! Sende benim icin dua etmeyi unutma!

allah gönlüne göre versin,sana uzak allaha yakın olsun:1::1:

ay çok güldüm ya. yukarıdan aşağıya başlıkları okuyorum. evleniyorum, teyze oldum, hala oldum pat kaynanam gitti. ay o kadar güldüm ki. ne diyeyim allah hep sevindirsin inşallah seni kaynanan yönünden.

o senin kaim validen(yani daimi)oğlunu bırakırsan ondan kurtulursun yoksa onla yaşamayı öğren napcen sana harika bir eş doğurmuş hanıma ölsün filan denmez bebişim.gerçi sen o kelimeyi şaka niyetine dedinde yinede allah bir kapılar açsın ara sıra sana gelsin

bu kaynanalar nie hep böyle bizde mi kaynana olunca bööle olcaz bilmiorum ki oğullarını bırakmak istemiolar hep gelinleri ezmek istiolar:53:

oda rehmetli olsada nasipse tövbe yarabbim yaa

sizin anneniz de kayınvalide değil mi

şimdi kalkıpta benim annem şöyle iyi böyle iyi demeyin

elbet gelinin veya damadının hoşuna gitmeyen bi huyu vardır

onlar da yukarıdaki söylediğin şeyi söylesinler o zaman güzel fikir değil mi :21:

Back