Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım uzatıyor tabi o hep haklı en namuslu o en iyi o
öyle bir zihniyet ki anlatamam o annesi olarak genelevde olsa bile anasıymış ama ben kimim dimi karısı değilim sanki o adamın ben bilmemneymişim allah kimseye yaşatmasın o lafları bana söylerken dondum kaldım elim ayağım titredi eşimde yanımda tabiki dedi sus artık sen neler diyorsun ama eşimi taktir ettim o zaman annesine dediki evet o kötü kadında olsa ben onla yaşayacağım sen ne dersen de eğer senin yüzünden karımdan ayrılırsam senin yüzüne bakmam anne diye bunu bil dedi
ama dinleyen kim dediğim dedik diyor biz kirada oturuyoruz onla beraber değil evime geldiğinde bu hakaretleri ederken defol git bu evden diyor bana oğlumun evi burası sen kimsin diyor bende onu kovdum burası benim evim gidecek olan sensin dedim kadın ayaklarını vuruyor yere inadından sonunda oğluda dedi kalk git anne evimden dedi ama inatla gitmiyor neredeyse polis çağıracaktım rezil etti bizi ev sahibine ne diyim allahtan ev sahibim çok iyi bir kadın
aldırma ona dedi aklını yemiş aklı başında insan bunları nasıl konuşur diyor yaşlılıktan bunamış artık ne dediğini bilmiyor diyor
offf çok zor çok ben ki kimseye laf söyletmezdim kendime evlendim bu hale geldim cahil bir kadının maskarası oldum allah sonumu hayır etsin bu yazdıklarımı genç kızlarda okusun ki yanlış evlilik yapmasın düşünsünler sabır istiyorum allahtan sadece
mrb,bence ne olursa olsun kaynanan senin eşinin annesi yanı biraz arayı ii tutmak sesin elinde ve bence eğer eşin snei gerçekten seviyorsa sırf kaynanan evimi bağışlarım dedi diye seni bırakmaz bu evlilik çocuk oyuncağı deil eğer eşinde aklı başında birisiyse tabiki seni kaynanan tehdit etti diye bırakmaz .Bence eşin akşam üstu işten geldikten sonra her akşam deilse bile haftada 2-3 gidip eşinle yarım saat de olsa eşinin annesinini görmeye gidin düşünsene senin çocuğunun seni 1 zaman gelip yalnızca haftada 1 saat görmesini zor deil mi?
ev için beni boşayacaksa kocam ben ona koca bile demem arkadaşım,
ve annesi bana ağza alınmayacak hakaretler edecek kocam da bunları yutup hala ona pazar alışverişinemi gidiyor.
ben olsam kocamı alır kiraya çıkarım ne ona nede evine tenezül etmezdim.
arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız düşünüyorum ne yapacağımı bilemiyorum
kaynanam eşimi eğer bana bakmazsan evimi bir yardım kuruluşuna bağışlayacağım diye tehdit ediyor.ama eşim buna rağmen her hafta sonu gider eksiğini yapar işini görür pazarına gider ne yaparsa yapsın memnun olmuyor bu kadın aslında beni istemiyor bana ağıza alınmıycak hakaretler etti 3 ay önce bende doğal olarak konuşmuyorum ve gidip gelmiyorum burada bu hakaretleri söyleyemem ağıza alıncak gibi değil
kısacası benden boşanmasını istiyor oğlunun ve tek ona bakmasını onla ilgilenmesini onu hoş tutmasını bekarken ki gibi hergün eve gelmesini istiyor
tabi bu durumda benim varlığım bir yuvasının olması haftada bir gitmesine sebep oluyor
asıl sorun ya eşim ennesinin bu evimi bağışlarım lafına inanıpta boşanmak isteyebilirmi ?sanmıyorum ama ya derse ki ev elden gidecek ben evsiz kalıcam dermi
ayrıca kaynanam ne zamana kadar kira vereceksin senin bir evin yok diye de aşağılayıcı bir şekilde konuşuyormuş
ben bu yüzden her an boşanabilirim sanıyorum ve evliliğimde ileriye dönük bişeyler düşünemiyorum mesela çocuğum yok aslında çok isterdim fakat ya bişey olursa diye cesaret edemiyorum
siz olsanız ne yapardınız?:a015: