Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumlarınız için teşekkür ederim ben kaynanamla oturmuyorum zaten ayrı evde kirada oturuyorum fakat evlerimiz yakın aynı semtte allahın sevgili kuluydum ki başta direttim annenle oturmam diye ama kadın yineden yetişiyor ya tel ya eve gelip hakaret üstüne hakaret bana eşime ağzına ne gelirse söylüyor eşimin yanında söylüyor zaten çekinmesi yok
eşimde annem ölünce biz o evde otururz diyordu bende istemiyorum evini biz yaparız kendimize evide kendinin olsun yeter ki huzur versin bana diyorum fakat her zaman tehdit ediyor
ya eşim anasının aklına uyarsa ya boşanırsak saçma sapan bir sebepten ayrılmış olcaz
birde dayanayımda nereye kadar en azından yaşım geçmeden olanlar olsa hayatımı sil baştan kurarım belki evlenirimde
benim annemde yaşlı sığınacak bir yer bulamazsam ya annem de ölürse ortada kalırım diye çok korkuyorum
allah bu kaynanayı nasıl bilirse öyle yapsın çok üzgünüm çok arkadaşlar
bend takılmak istemiyorum belkide karını boşamazsan ve bana bakmazsan evi bağışlarım demiştir bilemiyorum
başka çocuğu yok eşim tek çocuk ayrıca 70 yaşında ve her hafta bişi bulur o kadar çok ki hangi birini anlatsam sizlere sayfalar yetmez
bu da son numarası evini koz kullanıp tehdit
önceden yok evi satar abimin yanına giderim yok evi satıp huzurevine gitcem yok bilmemne daha neler unuttuklarım olabilir çünkü hepsini hatırlarsam aklımı kaçıracağım
eşimde o ev benim benim çok emeğim geçti tabiki benim olacak falan diyor bende bu yüzden ev için beni terkedermi diye düşünmeden edemiyorum
ooffffff offfffff bıktım artık evlilikten nefret ettim herşeyden nefret ettim bu kadın ayesinde yaşlı insanların hepsi böyle sanıyorum bıktım artık
Zor,çok zor...Çok üzüldüm ben..benneyaptımki
İnsanların yaptıkları iyiliğin karşılığını beklemesi ve başına kakması gerçekten çok çirkin..
Çalışıyorsunuz sanırım..
Eşiniz de çalışıyordur herhalde..
Yerinizde olsam hemen taşınırım,kirada yaşarım ama o kadar lafın altında kalamam ben..
Eşiniz yine annesini görür,ihtiyaçlarını karşılar en azından ev konusu kapanır..
Daha fazla rencide olmazsınız en azından..:teselli:
ne kadar çirkin bişey
çok çok zor bir durum ama kayınvalide akli dengesi yerinde değil gibi
eşin de annesine kanmaz heralde anlıyordur ne yapmak istediğini
ona bakacak başka kimse yok ise kayınvalidenin yükümlülüğü size ait değil midir?
[I]Pardon ama ne hakla senin namusuna dil uzatiyor bu kadin ?
Esin buna nasil izin veriyor ?
bu kadari da fazla ama haaa
7 yilini vermissin
Al esini karsina konus, içindekileri soyle, boyle nereye kadar surup gideceksin ki evliligini
Içinde suphe olacagina, en azindan konus, ogren, rahatla
ama kaynanan hasta. yapilacak hiç birsey yok, degismez, mumkun degil
ama esine çok is dusuyor, bence al karsina konus
Baktim olmadi, tasinin ordan, [/I]