Esiniz ve kardesinin tip olarak betimlenmesiyle konunun alakasini kurmaya calisiyorum su anMerhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip.
Benim derdim değil ama eşime gözümün önünde öyle muamele yapılması beni üzüyor açıkçası. Sadece eşim değil başkasına yapılsada üzülürüm.
Not: Ayrı yaşıyoruz bu gördüklerim sadece misafirlik sırasında oluyor.
Eşimle kardeşi arasında 4yaş var.
Bir seferinde küçük oğluna bize ayrılmış olan tencereden alıp doymadıysan diye yemek ekledi (bunda sorun yok) ama eşime sen yermisin diye teklif etmemişti (biraz kilo almış o yüzdenmiş). Pizza yapmıştık eşim yemek istedi bekle o kardeşine özel seninki daha pişecek bekle diyor. Ikiside aynı pizza, aynı malzemeler. Kardeşinin acelesi yok. Yani o pizzayı bölüşüp diğerinide sonra yine bölüşüp yeseler problem olmayacak mesela.
Geçen kellikle alakalı konu açıldı küçük oğluna diyorki sana yakışır. Orada bile durduk yere iltifat ediyor oğluna. Haftada bilmem kaç defa yakışıklım der. Benim eşime en son ne zaman demiştir hatırlamıyorum bile. Eşimde tipsiz değil. Bir anne olarak iltifat edebilir yani.
Küçük oğlu çok güzel giyinirmiş, yakışıklıymış, zekiymiş. Yani her şeyin en iyisi sanki o.
Okul hayatlarında eşim başarılı olmuş. Ona yakın puanı kardeşi alınca övmeler falan.
Eşim en iyi üniversitelerden birinde sayısal bölüm okuyor. Kardeşi okumayacağım dedi. Bu seferde iyi para kazanıyor bari diye yine onu övüyorlar.
Bence çok üzücü bir durum. Bu gün monopoly oynadık mesela küçük oğlu kazansın diye bütün şeylerini ona satıyor. Çocukça bir oyun ama yinede ortada bir dışlanma var. Basit oyunda bile onun kazanmasını istiyor. Sonuç tabi küçük oğlu kazandı.
Bunlar sadece birkaç gün içinden hatırlayabildiklerim.
Aslında en çok cana yakın olup onları düşünen benim eşim. Kardeşi çok soğuk hep telefon oynuyor ve kısa cevaplar verip geçiştirir. Muhabbet etmez.
Eşime bu konuyu açtım diyorki hep böyleydi. Boşver takma, sen bir şey desende düzelmeyecek, ben alışığım diyor.
Yarın kaynanama bu konuyu açsammı diye düşünüyorum. En azında fark ettiğimi anlasın yani.
Yoksa hiç bir şey demeden, mesafemizi koruyup, hayata devammı etsek. Keşke böyle yapmasalar. Insanın ailesi öz annesi yapmamalı bence.
Ne öneride bulunabilirsiniz? Benim ve eşim için. Teşekkürler.
Her şeyi anladım da bunun hikayeye katkısını anlamadımBenim eşim kumral uzun boylu, sosyal. Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip.
Hani hep küçük oğluna yakışıklım der ya. Çünkü o sarışın. Kaynanamda hafif sarı saçlı. Eşim kumral babası gibi. O yüzden o detayı verdim.Esiniz ve kardesinin tip olarak betimlenmesiyle konunun alakasini kurmaya calisiyorum su an
Küçük olan sarışın kaynanamda hafif öyle biraz kendine benziyor. Eşim babasına benziyor tip olarak.Her şeyi anladım da bunun hikayeye katkısını anlamadım
E tamam kadin kucuk oglunu daha yakisikli buluyordur ya da onu daha yakin buluyordur. Tamam evlat ayrimi yapilmaz ama kazik kadar adamlar da buna takilmaz, size ne?Hani hep küçük oğluna yakışıklım der ya. Çünkü o sarışın. Kaynanamda hafif sarı saçlı. Eşim kumral babası gibi. O yüzden o detayı verdim.
Merhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip..
Benim önümde öyle ayrım yapması hoş değil bence. Kalbinde daha çok seviyorsa sevebilir. En azından dışa vurmasa.E tamam kadin kucuk oglunu daha yakisikli buluyordur ya da onu daha yakin buluyordur. Tamam evlat ayrimi yapilmaz ama kazik kadar adamlar da buna takilmaz, size ne?
Eşiniz dert etmiyorsa sizde etmeyinMerhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip.
Benim derdim değil ama eşime gözümün önünde öyle muamele yapılması beni üzüyor açıkçası. Sadece eşim değil başkasına yapılsada üzülürüm.
Bir seferinde küçük oğluna bize ayrılmış olan tencereden alıp doymadıysan diye yemek ekledi (bunda sorun yok) ama eşime sen yermisin diye teklif etmemişti (biraz kilo almış o yüzdenmiş). Pizza yapmıştık eşim yemek istedi bekle o kardeşine özel seninki daha pişecek bekle diyor. Ikiside aynı pizza, aynı malzemeler. Kardeşinin acelesi yok. Yani o pizzayı bölüşüp diğerinide sonra yine bölüşüp yeseler problem olmayacak mesela.
Geçen kellikle alakalı konu açıldı küçük oğluna diyorki sana yakışır. Orada bile durduk yere iltifat ediyor oğluna. Haftada bilmem kaç defa yakışıklım der. Benim eşime en son ne zaman demiştir hatırlamıyorum bile. Eşimde tipsiz değil. Bir anne olarak iltifat edebilir yani.
Küçük oğlu çok güzel giyinirmiş, yakışıklıymış, zekiymiş. Yani her şeyin en iyisi sanki o.
Okul hayatlarında eşim başarılı olmuş. Ona yakın puanı kardeşi alınca övmeler falan.
Eşim en iyi üniversitelerden birinde sayısal bölüm okuyor. Kardeşi okumayacağım dedi. Bu seferde iyi para kazanıyor bari diye yine onu övüyorlar.
Bence çok üzücü bir durum. Bu gün monopoly oynadık mesela küçük oğlu kazansın diye bütün şeylerini ona satıyor. Çocukça bir oyun ama yinede ortada bir dışlanma var. Basit oyunda bile onun kazanmasını istiyor. Sonuç tabi küçük oğlu kazandı.
Aslında en çok cana yakın olup onları düşünen benim eşim. Kardeşi çok soğuk hep telefon oynuyor ve kısa cevaplar verip geçiştirir. Muhabbet etmez.
Eşime bu konuyu açtım diyorki hep böyleydi. Boşver takma, sen bir şey desende düzelmeyecek, ben alışığım diyor.
Yarın kaynanama bu konuyu açsammı diye düşünüyorum. En azında fark ettiğimi anlasın yani.
Yoksa hiç bir şey demeden, mesafemizi koruyup, hayata devammı etsek. Keşke böyle yapmasalar. Insanın ailesi öz annesi yapmamalı bence.
Esiniz ve kardesinin tip olarak betimlenmesiyle konunun alakasini kurmaya calisiyorum su an
Her şeyi anladım da bunun hikayeye katkısını anlamadım
Hepimiz ayni noktaya takilmisiz ama sksbajsbksjsKaynananiz hitler degilse, konumuzla delikanlilarin boyunun posunun alakasi nedir?
Bu konunun hicbir yeri sizi ilgilendirmiyor. Yetiskin insanlarin arasindaki diyaloga mudahil olmayin. Kaldi ki anne ogul onlar, sizlik hicbir sey yok yaniBenim önümde öyle ayrım yapması hoş değil bence. Kalbinde daha çok seviyorsa sevebilir. En azından dışa vurmasa.
Yukarıda söyledim hanımefendi. Küçük olan sarışın kaynanam biraz öyle. Eşim kumral babasına çekmiş. Boy detayı vermem bari kumral diye sevmiyorsa boyunu posunu övsün çocuğun yani. Herkesin bir eksiği yada artısı vardır hayatta.Kaynananiz hitler degilse, konumuzla delikanlilarin boyunun posunun alakasi nedir?
Yok eşim hep biliyorum çocukken hep dedim ama yinede yapmaya devam ettiler diyor. Çocukken çok zoruna gidermiş ama artık alıştım diyor.Belki adamın aklının ucundan bile geçmiyordu ama siz annesinin ayrım yaptığına dair bir karpuz kabuğu düşürdünüz aklına. Hem çok basit çocukça şeyler hepsi, toplasan incir çekirdeğini doldurmaz.
Küçük oğlan annesine benziyor diyeymiş ama biz bunu nerden bilebiliriz, insan biraz ipucu koyardıHepimiz ayni noktaya takilmisiz ama sksbajsbksjs
Konuyu hizlica 2 kez okudum mantikli bir baglam kurmak icin
Tipine gore cocuk ayrilmaz, az bi empati yaKüçük oğlan annesine benziyor diyeymiş ama biz bunu nerden bilebiliriz, insan biraz ipucu koyardı
Yukarıda söyledim hanımefendi. Küçük olan sarışın kaynanam biraz öyle. Eşim kumral babasına çekmiş. Boy detayı vermem bari kumral diye sevmiyorsa boyunu posunu övsün çocuğun yani. Herkesin bir eksiği yada artısı vardır hayatta.
Merhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?