Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyorum bazen misafir gelince anne bak ne güzel tertemiz ferah ferah heryer beyaz diyorum kadın banamısin demiyor eee nolcak ki kirlenir diyor:)))İşte demeyin yapın
Alışır
İki ay sonra ayy ne güzel ferah ferah oturuyoruz kaç yıldır diyordum da yapmadı diye etrafa anlatır
Kızım büyüyor odası olmalı diye karar ver
bende bu cevapları veriyorum çoğu zaman oda diyor gündelikleri kapat rengi solar vs ama dinlemiyorum çünkü gerçekten karanlık olunca ruhum daralıyor sankiKayınvaldemler yaklaşık iki haftadır bizde yatılı misafirdiler, yeni geçirdik.
Kendisini severim,iyidir,hoştur ama onun da eşyaya fazla anlam yüklemek gibi bir huyu var.
Salonu müze gibidir.
Oturma odamız olmasına rağmen daha çok salonda oturuyoruz.
Geldiklerinde oturma odasında oturalım diye epey ısrar eder,biz salona geçince mecburen gelir.
Her geldiğinde aynı ısrar,denemekten hiç vazgeçmez.
Eşyalarımızı yeniledik,salonum güneş alıyor,
baktı hava sıcak, bana;
'Berjerleri camın önünden çekelim,renkleri solmasın,babanın oturduğu üçlü koltuğa da örtü serelim,çay döker' dedi.
-Anne, yıllarca eşyalarını korudun,eskitemedin,
o nedenle de 30 yıl aynı koltukları kullanmışsınız, biz böyle yapmak istemiyoruz,zaten çok da pahalıya almadık,solarsa yenileriz ya da yüzlerini değiştiririz, çay dökülürse de sileriz,babamdan kıymetli değil koltuklar,eşya için kendimi üzemem,sen de üzme,dedim.
Hafiften bozuldu;
-Amann bizim gelin hepten zalım olmuş dedi.
Gülümsedim,çıktım odadan.
Açık ve net konuşun,onun dayatmalarına teslim olmayın.
Laftan anlamıyorsa bir küçük sinir kriziyle çözün meseleyi.
aynen :)))Kvden salonu müze saniyor herhalde
bir nevi öyle oldu aslında ben birlik geldim ama evi değiştirdik yani kaynanamgil de kiraciydi ev eskiydi bende başka büyük eve taşınmak şartıyla kv istemiştim o yüzden geldi ve kp vefat edince baya baya 3 4 yıldır beraber oturuyoruz ayrı odası bile var yatak baza aldı esimSiz evlenir evlenmez alıp getirdi o zaman eşin
Aa aynı benim kayınvalidem:) aynı evde oturmuyoruz ama her geldiğinde aynı şey bana sormadan halilara kabilelere örtü alır gelir serer sonra ben kaldırırım.ben salonuna kimseyi sokmazdım esyama zarar vermezdim hep aynı teraneler artık duymuyorum.mümkün olsa çocuğu sabitlicek bir yere ki hic bir yer kirlenmesin.
bir nevi öyle oldu aslında ben birlik geldim ama evi değiştirdik yani kaynanamgil de kiraciydi ev eskiydi bende başka büyük eve taşınmak şartıyla kv istemiştim o yüzden geldi ve kp vefat edince baya baya 3 4 yıldır beraber oturuyoruz ayrı odası bile var yatak baza aldı esim