- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi dertligelin2014
-
Esin dusuk tehliken varken seninle ilgilenmek yerine annesini ornek gostermis ya canim bence bu kadar emin olma isim icin israrci oleşimle birbirimizi severek evlendik. 5 yıldır da nişanlıyız. Eşimi de gayet iyi tanıyorum. Annesinin lafından çıkmadığını da biliyorum. Ama birbirimizi çok sevdiğimiz için bu bebeği yapmak istedik.
anneye böyle düşkün eşin annesini 4. ayda terslerse...
bu iş kötüye gider ama.
bence karşı tarafı orta yerinden çatlatana kadar kibar dille kafa şişirmeli :)
pesss der kv. gelinin sinirleri bu kadar sağlamken ben kaçim der :)
Aynısını söyledim. Cevap vermiyor ben öyle deyince. Ama eşimin de bu konuda normal insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum. Annesi üzülmesin de kim üzülürse üzülsün. Bir keresinde (nişanlıyken) terazinin bir kefesinde sen, ablam ve babam bir tarafında da annem olsa annem ağır basar demişti. Herkesten vazgeçermiş, ama annesinden vazgeçmezmiş. Bu yüzden diyorum. Beni sevdiğini biliyorum. Babasını sevmiyor mu? Ya da ablasını? Ama annesine karşı apayrı bir yaklaşımı var. Sağlıksız bir psikoloji bu. Kıramıyorum bu yapısını..Eşiniz kayınvalideniz için bu yaşına kadar kimse fikrini sormadı adam yerine koymadı o yüzden onun dediğini yapacağım diyor demesine de aynı şeyi sizin için yapıyor onun farkında mı acaba eşiniz? Sizin yerinizde olsam vazgeçmem 2 çocuk doğurdum ilkinin ismine eşimle ikimiz karar verdik, ikincisinin ismine sadece ablası (kızım) karar verdi.
Bu kv laftan anlayan bir tipe benzemiyor
Aynısını söyledim. Cevap vermiyor ben öyle deyince. Ama eşimin de bu konuda normal insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum. Annesi üzülmesin de kim üzülürse üzülsün. Bir keresinde (nişanlıyken) terazinin bir kefesinde sen, ablam ve babam bir tarafında da annem olsa annem ağır basar demişti. Herkesten vazgeçermiş, ama annesinden vazgeçmezmiş. Bu yüzden diyorum. Beni sevdiğini biliyorum. Babasını sevmiyor mu? Ya da ablasını? Ama annesine karşı apayrı bir yaklaşımı var. Sağlıksız bir psikoloji bu. Kıramıyorum bu yapısını..
Acikcasi ben boyle diyen biriyle evlenmezdimAynısını söyledim. Cevap vermiyor ben öyle deyince. Ama eşimin de bu konuda normal insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum. Annesi üzülmesin de kim üzülürse üzülsün. Bir keresinde (nişanlıyken) terazinin bir kefesinde sen, ablam ve babam bir tarafında da annem olsa annem ağır basar demişti. Herkesten vazgeçermiş, ama annesinden vazgeçmezmiş. Bu yüzden diyorum. Beni sevdiğini biliyorum. Babasını sevmiyor mu? Ya da ablasını? Ama annesine karşı apayrı bir yaklaşımı var. Sağlıksız bir psikoloji bu. Kıramıyorum bu yapısını..
Evlenmesin arkadaşım gerçekten böyle adamlar evlenmesin. Annesinden vazgeçemiyordu madem otursaydı anasının dizinin dibinde. Eşinin anlamadığı şey evet o annesi mutlaka ki eşiniz için değerli öyle de olması gerekir ama sizde doğacak çocuğunun annesi olacaksınız sizde çok değerlisiniz.
çaresizlikten ağlıyorum. Ne yapabilirim ki?! Hiç bir şekilde ikna olmuyorİlişkilerde baskın kadınları çok severim, iş kadında bitiyor arkadaşım.
ağlayıp sızlanmak yerine kafanı kullan derim.
:):)Evlenmesin arkadaşım gerçekten böyle adamlar evlenmesin. Annesinden vazgeçemiyordu madem otursaydı anasının dizinin dibinde. Eşinin anlamadığı şey evet o annesi mutlaka ki eşiniz için değerli öyle de olması gerekir ama sizde doğacak çocuğunun annesi olacaksınız sizde çok değerlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?