Kaynanam Doğmamış Çocuğumun İsmine Karışıyor!

Kusura bakmayın ama eşiniz bunları nasıl soyleyebiliyor size.

Annesini bebek gibi pispislamanizi istiyor. Üstelik hakkınızda söylediği cirkin şeyleri gelip anlatıyor. " benim eşim niçin ikiyüzlü olsun" demeyerek bunu onaylamış oluyor zaten.

Hata kayinvalidenizden çok esinizde, görebiliyorsunuz değil mi?

Tereddüdünüzü inanın anlıyorum ama Nil konusunda ısrarcı olursanız geri adım atmazsanız da bu sefer annesini haklı çıkarmış olursunuz. Size yakıştırdığı bütün sıfatları eşiniz de aa demek ki gerçekten de annemin dediği gibiymiş diyerek kabul eder.

Israrcı olmaz orta yolu bulmaya çalışırsanız da demek ki annemin dediği gibi değilmiş bak kız ne kadar ılımlı davranıyor aslında der aklı başına gelince. Şu an herkes bir taraftan direttiği için kimse sağlıklı düşünemiyor.

Nüfus cüzdanımı alıp kendim yazdırmak, ya da dava açmak eşime düşmanca bir tavır gibi gelebilir. Böyle bir şey yapamam. Daha ılımlı bir şekilde de nasıl çözebilirim bilmiyorum

Evet ya, sanki esin simdiye kadar sana cok ilimli davraniyor da..

Sen ilk basta artik kv'deyi suclamak yerine, esini sucla. Savci olmus fakat adam olamamis ve sana zerre degir vermiyor.

Sonrada artik kendini sucla. 5 yillik nisanli kalmak nedir ya? Bu sürec normalinde birbirini ve aileyi tanimak icin bir sürectir fakat sen gözlerini kapatmaya, kullaklarini tikamayi secmissin.

Kac yasindaki adam güya nisanlisinin yanina gelemiyor, annesi yollamiyormus. Sirf bu hareket bile adamin olgun olmadigi, psikopat bir sekilde annesini sevdigini gösteriyor.

Ne diye böyle adamlar ile evlenip onlari cocuk sahibi yapiyorsunuz? Yani tamam ezilmeyi,deger görmemeyi seviyorsaniz bisey diyemem, ama en azindan öyle bir aileye cocuk yapmayin! Gercekten o cocuklara cok üzülüyorum

Neyse üzmeyin kendinizi. Kimseyi kıracak konular değil bunlar aslında. Doğuma yakın konuşur halledersiniz. Bir orta yol bulunur elbette.

eşimin annesine karşı zaafı var. tamam eşim de hatalı ama bizi bu hale getiren kaynanamın her şeyimize karışması. karnımda taşıdığım çocuğuma bile müdahele etmesi.
kaynanalar karışır, karışmaya çalışır
bunu yapmayacak kayınvalide tanımıyorum ben
sadece kayınvalideler değil, bütün kadınlar sınırlarını merak ederler ve karşılarındaki erkeği zorlarlar
sınırlarınıza müdahale ettirmeyecek olan eşinizdi...

Allah bildiği gibi yapsın onu isimde böyleyse diğer yaşayacağınız şeylerde ne olur.eliniz kolunuz bağlıysa tamamen aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumundaysanız internetten araştırın okuyunca içi sıkılsın diye bir dua onu okuyun, en azından kendi sıkıntılarıyla uğraşmaktan isim mevzusunu unuturlar.birde onun buldukları isimlere misal fatma ismini istiyorlar diyelim.sende fato filan derler dalga geçerler gibisinden soğutmaya çalış isimden tabi konusu açılınca sürekli ortaya atarsan onların istediği isim çok kıymetli olur.hiç vazgeçmezler son çare de gizlice nüfus cüzdanını sizin çıkarmanız, ondan sonra isterse kezban isterse ayşe desinler.

Hee belli bir isim dayatlamarı yok yani.
Madem nil dışında bütün isimlere açıklar.
Nil olmamasının gerekçesi ne?
annemin adı nilüfer, nilüfer e benziyormuş.
Durumu bir kabullenebilsen her şey çorap söküğü gibi gelecek ama zamanla olur belki, şimdi ne desem boş görüyorum ki.

malesef
öyle internetten dua bakmam ya, Allah'a sığınıyorum. ama kötü dua sahibini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…