- 19 Nisan 2014
- 4.398
- 12.814
- 498
- Konu Sahibi dertligelin2014
-
benim çok üzgün olduğum bir gün eşim tamam nil olsun ama bir şartım var, doğana kadar annemin gönlünü yapacaksın dedi. ben de tamam dedim. ama bu biraz zor olabilir, sürekli konusunu aç, güzellikle anlat istediğini dedi, sana başta inanmayacaktır, inanması çok zor olacaktır dedi. ben de neden dedim, iki yüzlü olduğunu düşünüyor çünkü dedi eşim. offf, ne kaynanaymış yarabbim kendi iki yüzlü, kendini seven gelinini kendinden soğuttu beni iki yüzlü yaptı.. Allah yardımcımız olsun bizim gibilerin..
bu durumda sessiz kalıp kabul etmiş olurum, çünkü ben nasıl Nil de diretiyorsam eşim de nil olmasın da diretiyor. en ufak bir geri adım atmam bu durumu kabul ettiğimi gösterir ve eşim zaten arada kalmış durumda ben geri adım atarsam nasıl olsa razı oldu der.
Nüfus cüzdanımı alıp kendim yazdırmak, ya da dava açmak eşime düşmanca bir tavır gibi gelebilir. Böyle bir şey yapamam. Daha ılımlı bir şekilde de nasıl çözebilirim bilmiyorum
Kusura bakmayın ama eşiniz bunları nasıl soyleyebiliyor size.
Annesini bebek gibi pispislamanizi istiyor. Üstelik hakkınızda söylediği cirkin şeyleri gelip anlatıyor. " benim eşim niçin ikiyüzlü olsun" demeyerek bunu onaylamış oluyor zaten.
Hata kayinvalidenizden çok esinizde, görebiliyorsunuz değil mi?
ben nil diyorum onlar da nil olmasın da ne olursa olsun diyor.sen ne istiyordun, onlar ne diyor?
ben annemin adını koymuyorum. ama koyadabilirim. kaynanamın gizli gizli eşimi bana kışkırtması, bana isim çok güzel diyip eşime asla konulamayacak demesi hoş mu?!Ee sen de kendi annenin ismini koymak istiyormuşsun. Adama demezler mi o zaman benim de annemin ismini koyalim!
eşimin annesine karşı zaafı var. tamam eşim de hatalı ama bizi bu hale getiren kaynanamın her şeyimize karışması. karnımda taşıdığım çocuğuma bile müdahele etmesi.eşinize duyduğunuz sevgiden dolayı objektif bakamıyor, kayınvalidenizi suçluyorsunuz.
eşinizden başka suçlu yok ortada.
Kayınvalidenden öğreneceğin çok şey varben annemin adını koymuyorum. ama koyadabilirim. kaynanamın gizli gizli eşimi bana kışkırtması, bana isim çok güzel diyip eşime asla konulamayacak demesi hoş mu?!
malesefKayınvalidenden öğreneceğin çok şey var
Hee belli bir isim dayatlamarı yok yani.ben nil diyorum onlar da nil olmasın da ne olursa olsun diyor.
Durumu bir kabullenebilsen her şey çorap söküğü gibi gelecek ama zamanla olur belki, şimdi ne desem boş görüyorum ki.malesef
kaynanalar karışır, karışmaya çalışıreşimin annesine karşı zaafı var. tamam eşim de hatalı ama bizi bu hale getiren kaynanamın her şeyimize karışması. karnımda taşıdığım çocuğuma bile müdahele etmesi.
annemin adı nilüfer, nilüfer e benziyormuş.Hee belli bir isim dayatlamarı yok yani.
Madem nil dışında bütün isimlere açıklar.
Nil olmamasının gerekçesi ne?
Durumu bir kabullenebilsen her şey çorap söküğü gibi gelecek ama zamanla olur belki, şimdi ne desem boş görüyorum ki.
malesefkaynanalar karışır, karışmaya çalışır
bunu yapmayacak kayınvalide tanımıyorum ben
sadece kayınvalideler değil, bütün kadınlar sınırlarını merak ederler ve karşılarındaki erkeği zorlarlar
sınırlarınıza müdahale ettirmeyecek olan eşinizdi...
öyle internetten dua bakmam ya, Allah'a sığınıyorum. ama kötü dua sahibini bulur.Allah bildiği gibi yapsın onu isimde böyleyse diğer yaşayacağınız şeylerde ne olur.eliniz kolunuz bağlıysa tamamen aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumundaysanız internetten araştırın okuyunca içi sıkılsın diye bir dua onu okuyun, en azından kendi sıkıntılarıyla uğraşmaktan isim mevzusunu unuturlar.birde onun buldukları isimlere misal fatma ismini istiyorlar diyelim.sende fato filan derler dalga geçerler gibisinden soğutmaya çalış isimden tabi konusu açılınca sürekli ortaya atarsan onların istediği isim çok kıymetli olur.hiç vazgeçmezler son çare de gizlice nüfus cüzdanını sizin çıkarmanız, ondan sonra isterse kezban isterse ayşe desinler.
annemin adı nilüfer, nilüfer e benziyormuş.
malesef
öyle internetten dua bakmam ya, Allah'a sığınıyorum. ama kötü dua sahibini bulur.
annemin adına benziyormuş.Annenin adı olduğu için mi istemiyorlar politik savaş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?