- Konu Sahibi anatolia35
-
Vay aasını sayın seyirciler, facebook çıktı mertlik bozuldu resmen yahu....
Size kayınvalideniz mi para gönderiyor gelin diye???
O zaman siz düdük oluyorsunuz bu tabire göre...
Zor durum şu anda öfke yüklüyüm size hatalı bir tavsiye veririm diye susuyorum...
Nasıl bir tabirdir öyle kayınpederinizdeki " benim düşmanlarımla konuşma" ???
Düğünden sonra imam nikahı istediniz diye mi koptu kıyamet yani???
Eşiniz sizin ailenizle konuşmayacak, ama siz onun annesi ile anne-kız olacaksınız???
Yüzü kızarmıyor mu bunu sizden isterken???
ayy ne beter senin kayınvaliden.... Allah güç versin sana. kol kırılır, yen içinde kalır... benim eşim bile facebook yazılarıma yorum yapmaz bırak ki ailesini.... kadın resmen ele güne karşı kendini iyi göstermek derdinde....
canım sen kayınvalidenle görüşmemezlik edemezsin. eşin de senin ailenle görüşmemezlik edemez... bu böyle. aksi olursa belki bir iki ay belki bir iki sene idare edersiniz ama eninde sonunda bir yerden patlak verir. eşinin bunu idrak etmesi gerek. kavga edince ters tepiyor adamda demek ki. güzellikle söyle. dırdır etmeden. kayınvaliden herşeyi bırak oğluna senin ailenle görüşmemesini söylemekle bile çok yanlış... ya çok fevri, sinirle saçmalayan bir kadın ya da yuvanızı yıkmak istiyor.
tek başına melek olsan halledemezsin. önce eşini ikna edeceksin.... iyi davran, güzellikle dene. olmazsa ilgilenme öyle dene... ama işe eşinle başla. sana kayınvaliden ne yaparsa yapsın birebir cevap verme çünkü eşin seni suçlar.
Çok garip sırf imam nikahı istiyorsunuz diye mi bozuldu araları buna inanmak pek mümkün değil.
Ayrıca neden yol paranızı veriyorlar bunu da anlamış değilim,bunu yapan duvarına bunu da yazabilecek cesareti bulur kendinde.
Parasını veriyoruz gelirlor,o kadar aşağılayacı bir ifade ki,neden bunu duymaya mecbur kalıyorsunuz.
Otobüs parası nedir ki artık ailesiniz siz.
Ben konunun sizin burada anlattığınız kadar sığ olduğunu düşünmüyorum.
İçiçe girmiş bir sürü şey var,yoksa imam nikahı için böyle saçmalıklar yaşanmaz.
bence sanki eşinizde de hata var olanı biteni objektif göremiyor.. olgunlaşmamış belki henüz.. eşiyle annesini ayrı kefelere koymayı bilemiyor demekki.. evli olduğunu idrak edememiş henüz annesini üstte tutuyor hala.. neyse işiniz çok zor Allah kolaylık versin.. ama bu böyle gitmez.. kayınalideniz sizi kıskanıp problem çıkartıyor demektir.. ya bu deveyi güdüceksiniz (yani kaynanızı) yada bu diyardan eninde sonunda dayanamayıp gidiceksiniz gibi görünüyor.. Yada eşinizin aklını başına toplaması objektif olabilmesi için dua ediceksiniz..
kayınvalidenin öyle yapması kendi karakterini gösterir,sen üzülme ve eşine de annen böyle böyle yapıyor sunu diyor deme haklı bile olsan ters tepiyor eşinin gözünde sen suclu oluyosn.Ailelerle görüşmemekte hata bana göre.Eşin neden ailenle görüşmemek üzerine kayınvalidene yemin etti orasını anlmadım.
Kendi annesiyle aranızın iyi olmasını isterken kendi niye senin ailene karsı bu tutumda?Ne ekerse onu biçer herkes.Senin ailenin kabahati ne.Onun ki anneyse babaysa seninki kapı süsü mü be canımgercekten cok üzüldüm içinde bulundugun duruma.
Eşinle oturup bunu acık acık konusmalısın.Sen nasıl annenle görüşmemi istiyosan bende senin benm aileme karsı bu durumda olmandan huzursuzum ve üzülüyorum demelisin.Allah yardımcın olsun.
Vaaay adamım hafiyem dernisim çok holmes gördüm seni....:13: :13: :13: :13:
Ama ben daha küçük bir konudan büyük yangınlar çıkaranlara şahit oldum, olabilir de hani...
Çok garip sırf imam nikahı istiyorsunuz diye mi bozuldu araları buna inanmak pek mümkün değil.
Ayrıca neden yol paranızı veriyorlar bunu da anlamış değilim,bunu yapan duvarına bunu da yazabilecek cesareti bulur kendinde.
Parasını veriyoruz gelirlor,o kadar aşağılayacı bir ifade ki,neden bunu duymaya mecbur kalıyorsunuz.
İçiçe girmiş bir sürü şey var,yoksa imam nikahı için böyle saçmalıklar yaşanmaz.
Ikimizin bileti yaklasik 260 lirayi buluyor, ikimizde ögrenci oldugumuz icin ve calismadigimiz icin hem onunkiler hemde benimkiler yardim ediolar, zaten bu yardim onlarin deve tüylerinden tek bir tüy bile etmez. Varlikli bir aile olduklarini bilseydim zaten hic karismazdim bunlara, sonradan ögrendim, parayi veren düdügü calar yapiyorlar her gittikleri yerde. Esimede söyledim zaten, bundan sonra biletlerimizi kendimiz aliyoruz. Danimarkada kaliyoruz, yani okula gittigimiz icin burs aliyoruz, ama aile ziyaretleri lükse giriyor, onlarda masraflarimizi cekmek istediklerini söylediler.
Ayrica evet. Sadece dügün günü imam nikahinin ne zaman olucagini sordugumuz icin, onlar Allaha inanmadiklari icin buna karsilardi, benim ailemde eger bu nikah olmazsa kizi göndermeyiz diye tehdit ettiler, sorun burda.. Annesinin piskolojik sorunlari var, disardan objektif bakan herkes görebiliyor bunu, kaynanamin kendi babasi bile beni arayip takma sen onu kafana dedi. Ama kocam takinca ve sürekli annesini dinleyince bana yapcak ne is düsüyo bilmiyorum. Cok yiprandim simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?