Kaynanam beni aradı kötülüklerini döktü

Analı oğullu problemli bunlar
Gerçekten ilk konularında eşin için üzülüyordum ..üvey anne gibi baskın karakterli birisini aramış bulmuş şimdi birisi(üvey anne) bir kolundan birisi (sen) bir kolundan çekiyor diyordum ama sonraki konularında gördüm ki eşin ne adam ne de insan..zaten sen evin kilidini değiştir koştura koştura deli dediği kadının yanına koşar bu adam.. sen de bir daha boşandı demesinler diye boşuna çekme bunların manyaklıklarını

Aynı benim kayinvalide. Yıllardır konuşmuyorum uzak durun sizde açmayın birdaha ararsa. Bana ettiği bedduaları yazsam ağzınız açık kalır. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı derler sallayın takmayın. Deli desen değil kötü kalp bildiğin.

Böyle konuşan kadına ben büyük falan demem köpeklerin bedduası kabul olsa gökten kemik yağardı derdim yüzüne telefonu kapatmadan önce .Eşime de anlatır ve annenle ömür boyu görüşmek istemiyorum ,ısrar edersen de seni boşarim der hayatima devam ederdim.

Bu nasıl bi kötülük nasıl bir insanlık Allah yardımcın olsun diyecek bişey bulamadım

konu sen değilsin ki.
onun nefreti sana değil eşin kimle evlenirse evlensin aynı kini kusacaktı çünkü eşin yüzünden çocuğu aldırtılmış. diyor ki ben bu çocuk yüzünden çocuk sahibi olamadım onun da çocuğu olmasın. öfkesini doğru adrese değil eşine yöneltmiş.

tövbe tövbe ya ramazan ayında durup dururken neden bir insanı rahatsız huzursuz etmek istiyor. neden insanlar bu kadar kötü hayat zaten zor . Allah sana öyle bir çocuk nasip etsin ki inşallah içi içini yesin pisliğin.

Anladığım kadarıyla kaynana üvey anneymiş ve eşinize daha iyi bakabilmesi için zorla çocuğu aldırtılmış, ben işin burasında donup kaldım açıkçası bu nasıl bir travma bir anneden zorla bebeği aldırtılıyor, onun yaşadığı şeyler hiç ama hiç normal değil. Bu olaydan sonra psikolojisi bozulmuş bu çok belli. Yaralı bir anneden daha tehlikeli çok az şey vardır bu hayatta, belgesellerde bile yavrusunu korumak için neler yapıyor hayvanlar. size bu saatten sonra mesafe koymak düşer.

İçindeki öfke size değil. Esinize muhtemelen ve farkında değil. Anne olmamasının sebebini kocanız olarak görüyor. Onu elindeki tek evlat olduğu için seviyor ama altta ona aşırı kızgınlığı ve öfkesi var. Kocanizdan dolayi çocuğunu kucağına alamadığı için onunda çocuğu olmasın diye düşünüyor. Sağlıklı bir düşünce değil ama onun psikolojiside o olayı atlatamamis. Ona bir taraftan sevgi beslerken bir taraftan kendinede söyleyemediği yada farkında olmadığı öfkesi var içten içe. İçindeki o öfkeyi esinize dokemedigi için bir yabancıya yöneltmek daha kolay geliyor insan psikolojisi için. Neticede o bebeğin annesi siz olacaksınız. Oda onu yapıyor. Onu savunmuyorum ama olayı diger bakış açısı için yazdım. Birde o dönemde sanmiyorum Ona istememe gibi bir seçenek sunulduğunu. Zor bir anne için evladını kaybetmek ve acısını içinde tutmaya çalışmak. Sizin yapacağınız tek şey uzak kalmak telefonlarını açmamak. İki taraf içinde zor bir durum. Sizde tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah.

Keske kapatmadan ,ne yasadın Ramazan mübarek gün kalbini bu kadar karartacak kadar deseydiniz.
Tabi o sokla gelmez insanın aklına ama .
Basına dolanır lafları hic merak etmesin.
Kadin üvey anne ve kadın hamile iken adamın çocuğuna bakmaz diye zorla çocuğunu aldırmıslar. Kadin atlatamamis.

Beddua sahibini bulur üzülmeyin..
Umarım bu yaptığı kötülük kendisine sebep olmaz, yaptığından pişman olur.
Siz kafanıza takmayın, yok sayın.

ALLAH büyüktür, yüreğinizi ferah tutun.

Bişey yapma bedduası tutmaz korkma döner koynuna girer yılanın ilerde olurda cocugun olursa tırnağını dahi gosterme edin görsün derse eşinede gösterme

Bunun içten içe böyle olduğunu bildiğim için cevap veremedim kal geldi kapattım. O konuları bilmesem hakaret ederdim bende. Mevzu benimle alakasız benden nefret edeceği bir konu yok. Ruh sağlığı bozuk benimkinide bozmak istiyor herhalde

Çok güzel yazmışsınız bende öyle düşünüyorum ilk şoku anlattığımdan beri. O yüzden hakaret edemedim birsey diyemedim. 50 yıl geçmiş ama çocuk konuları çıkınca içindeki acı tazelendi herhalde iyice. Ben zaten uzak duruyorum uzun süredir. artık telefonlarınıda açmam. Eşim ne yapmalı peki bu durumda. Oda uzak durmazsa onada psikolojik olarak zarar veriyor

Kadın, eşinizden dolayı çocuk sahibi olamadığını düşünüyor olmalı.
Yıllar içinde eşinizi sevse de içten içe bu şekilde de bilenmiştir. Kolay bir şey değil yaşadığı.
Ben çocuk sahibi olamadım, sen de olma diyor besbelli. Siz değil kim olsa aynı düşünürdü muhtemelen.
Tabii bu yine de onu haklı çıkarmıyor. Seneler evvel yaşadığı olay yüzünden sizin hayatınızı mahvedemez.
Ben olsam görüşmem. Ne ölüme ne ölüne yani direkt tüm bağlantımı keserim.

O beddualar gider onu bulur. Bu kadın seni çok yıpratmaya başlamış. Bence artık sen görüşme. Eşin görüşüyor mu ne yapıyorsa yapsın. Seni uzak tutsa yeter. İnşallah sen ve her isteyen evlat sahibi olur. Bir de eski msjlara bakamadım. Bu malı mülkü yeğenlerine dağıtan kayınvalide seninki miydi? Oysa boşver kafası çok da yerinde değil bence. Çocuğun olursa gösterme ama ben mesela korkardım bir şey yapar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…