Analı oğullu problemli bunlarKonularını biliyorum az çok.. Sen bu adamı hayatından çıkar..şahane hayatın olacak diyorum başka birşey demiyorum
Gerçekten ilk konularında eşin için üzülüyordum ..üvey anne gibi baskın karakterli birisini aramış bulmuş şimdi birisi(üvey anne) bir kolundan birisi (sen) bir kolundan çekiyor diyordum ama sonraki konularında gördüm ki eşin ne adam ne de insan..zaten sen evin kilidini değiştir koştura koştura deli dediği kadının yanına koşar bu adam.. sen de bir daha boşandı demesinler diye boşuna çekme bunların manyaklıklarınıAnalı oğullu problemli bunlar
Kaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Bu nasıl bi kötülük nasıl bir insanlık Allah yardımcın olsun diyecek bişey bulamadımKaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Eşim doktora falan götürmüş daha önceki yıllarda. Doktor psikolojik bir sorunu olmadığını öfke kontrolünde sorun olduğunu söylemiş. Zaten düzenli doktora gidecek laf dinleyecek bir insanda değil. Kendine göre de haklı ama ben portakalda vitamindim onun çocuk aldırdiginda muhtemelen. bir suçum yok bu konuda. Keşke aldırmasaymış mecbur herkes kabul eder severdi bir süre sonra
tövbe tövbe ya ramazan ayında durup dururken neden bir insanı rahatsız huzursuz etmek istiyor. neden insanlar bu kadar kötü hayat zaten zor . Allah sana öyle bir çocuk nasip etsin ki inşallah içi içini yesin pisliğin.Kaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?
İçindeki öfke size değil. Esinize muhtemelen ve farkında değil. Anne olmamasının sebebini kocanız olarak görüyor. Onu elindeki tek evlat olduğu için seviyor ama altta ona aşırı kızgınlığı ve öfkesi var. Kocanizdan dolayi çocuğunu kucağına alamadığı için onunda çocuğu olmasın diye düşünüyor. Sağlıklı bir düşünce değil ama onun psikolojiside o olayı atlatamamis. Ona bir taraftan sevgi beslerken bir taraftan kendinede söyleyemediği yada farkında olmadığı öfkesi var içten içe. İçindeki o öfkeyi esinize dokemedigi için bir yabancıya yöneltmek daha kolay geliyor insan psikolojisi için. Neticede o bebeğin annesi siz olacaksınız. Oda onu yapıyor. Onu savunmuyorum ama olayı diger bakış açısı için yazdım. Birde o dönemde sanmiyorum Ona istememe gibi bir seçenek sunulduğunu. Zor bir anne için evladını kaybetmek ve acısını içinde tutmaya çalışmak. Sizin yapacağınız tek şey uzak kalmak telefonlarını açmamak. İki taraf içinde zor bir durum. Sizde tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah.Eşim doktora falan götürmüş daha önceki yıllarda. Doktor psikolojik bir sorunu olmadığını öfke kontrolünde sorun olduğunu söylemiş. Zaten düzenli doktora gidecek laf dinleyecek bir insanda değil. Kendine göre de haklı ama ben portakalda vitamindim onun çocuk aldırdiginda muhtemelen. bir suçum yok bu konuda. Keşke aldırmasaymış mecbur herkes kabul eder severdi bir süre sonra
Kadin üvey anne ve kadın hamile iken adamın çocuğuna bakmaz diye zorla çocuğunu aldırmıslar. Kadin atlatamamis.Keske kapatmadan ,ne yasadın Ramazan mübarek gün kalbini bu kadar karartacak kadar deseydiniz.
Tabi o sokla gelmez insanın aklına ama .
Basına dolanır lafları hic merak etmesin.
Beddua sahibini bulur üzülmeyin..Kaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Yok canım hastaneye düşmeden de delirebilirsin çok mümkünBizleri delirtecekler en sonunda hastanelere düşeceğiz
Bunun içten içe böyle olduğunu bildiğim için cevap veremedim kal geldi kapattım. O konuları bilmesem hakaret ederdim bende. Mevzu benimle alakasız benden nefret edeceği bir konu yok. Ruh sağlığı bozuk benimkinide bozmak istiyor herhaldekonu sen değilsin ki.
onun nefreti sana değil eşin kimle evlenirse evlensin aynı kini kusacaktı çünkü eşin yüzünden çocuğu aldırtılmış. diyor ki ben bu çocuk yüzünden çocuk sahibi olamadım onun da çocuğu olmasın. öfkesini doğru adrese değil eşine yöneltmiş.
Çok güzel yazmışsınız bende öyle düşünüyorum ilk şoku anlattığımdan beri. O yüzden hakaret edemedim birsey diyemedim. 50 yıl geçmiş ama çocuk konuları çıkınca içindeki acı tazelendi herhalde iyice. Ben zaten uzak duruyorum uzun süredir. artık telefonlarınıda açmam. Eşim ne yapmalı peki bu durumda. Oda uzak durmazsa onada psikolojik olarak zarar veriyorİçindeki öfke size değil. Esinize muhtemelen ve farkında değil. Anne olmamasının sebebini kocanız olarak görüyor. Onu elindeki tek evlat olduğu için seviyor ama altta ona aşırı kızgınlığı ve öfkesi var. Kocanizdan dolayi çocuğunu kucağına alamadığı için onunda çocuğu olmasın diye düşünüyor. Sağlıklı bir düşünce değil ama onun psikolojiside o olayı atlatamamis. Ona bir taraftan sevgi beslerken bir taraftan kendinede söyleyemediği yada farkında olmadığı öfkesi var içten içe. İçindeki o öfkeyi esinize dokemedigi için bir yabancıya yöneltmek daha kolay geliyor insan psikolojisi için. Neticede o bebeğin annesi siz olacaksınız. Oda onu yapıyor. Onu savunmuyorum ama olayı diger bakış açısı için yazdım. Birde o dönemde sanmiyorum Ona istememe gibi bir seçenek sunulduğunu. Zor bir anne için evladını kaybetmek ve acısını içinde tutmaya çalışmak. Sizin yapacağınız tek şey uzak kalmak telefonlarını açmamak. İki taraf içinde zor bir durum. Sizde tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah.
O deliliğin kendine zarar vermesine sebep olma. Boşvermek yeterli değil.Eşime söyledim deli o boşver dedi
Uzaklaştırma alın imkanınız varsaÖyle bir düşüncem yok zaten. Ama şok oldum nasıl bir kötülük. Köpeğin duası kabul olsa misali..