Kaynanam beni aradı kötülüklerini döktü

Kadının içi kötü diline de yansımış. Bence görüşmeyin . Eşiniz bir şey diyor mu bu duruma . Seviyesine inmemeniz de iyi olmuş. Yarın öbür gün çocuk olduğunda görmek isteyecektir o zaman yapıştırın cvbınızı ki göstermeyin.

Pif delisine sahip çıksın o zaman? Öyle kolay mı insanı arayıp huzursuz etmek. Engelleyin, net.
Deli o diyerek yaptığı şeyleri yapabilitesi var olarak gösteriyor. O desin sen deli de üste alma. Yok öyle yağma. Eşinize söyleyin sert çıksın biraz, bakın bakalım cesaret edebiliyor mu.

Ağzınıza geleni niye saymadiniz?

Kara kalpsin, şeytan gibisin, senin duan mı kabul olur sanıyorsun deseydiniz.

Hayatinizdan tamamen çıkarın. Korkunçlu konu olmasin diye açık yazmak istemiyorum ama sahte hocalara gidip size kötü seyler yaptırmış bile olabilir.

Tez vakitte ettiklerini bulup gebersin. Mezarında boynuna yılanlar dolansın, gözlerini fareler yesin insallah.

Eşiniz ne dedi peki anlattınız mı böyle bir annesi olduğundan haberi var mı

Kadın üvey ama 4 - 5 yaşından beri bakmış eşime. Eşim psikolojisi bozuk boşver diyor. Cocugunu aldirmişlar zorla. Kendi çocuğu olursa ayrım yapar diye. Ama ben hep saygı ve sevgi ile yaklaşmışım başta. Benim suçum nedir. Ben mi aldırdım. Yada benim eşimin suçu ne yani

Kadın üvey ama 4 - 5 yaşından beri bakmış eşime. Eşim psikolojisi bozuk boşver diyor. Cocugunu aldirmişlar zorla. Kendi çocuğu olursa ayrım yapar diye. Ama ben hep saygı ve sevgi ile yaklaşmışım başta. Benim suçum nedir. Ben mi aldırdım. Yada benim eşimin suçu ne yani

İnşallah en yakın zamanda kucağınza bebeğinizi alırsınızda güzel bi aile olduğunuzu uzakdan anca izler mutluluğınuzu, sizi çekemiyo belliki .. birdaha asla ama asla açmayın uzak durun, ona sizinle ilgili şeyleri söyleyebilicek kişileri bile hayatınızdan çıkarın

Kusura bakmayın da içi nasıl kötülük dolu bir kadın ya. Onun duası ile birşey olmaz üzülmeyin sadece böyle davranması yıpratıyor sizi. Ama gerçekten oğlunun mutluluğunu isteyen bir anne torunu olsa mutlu olur. Tam tersini hayırlı dualar etmeli anne olarak , olumlu konuşup destek olmalı. Ne bu nefret , kin insan düşmanına bu kadar kötülük dilemez . Onun kalbi kararmış , kas katı olmuş. Uzak durun, muhattap olmayın fazla. Mesafeli olun kesinlikle. Psikolojisi mi bozuk nedir bu size çatıyor valla normal değil bu kadın bence. Allah yedi düvel uzak tutsun böylelerini. Her kadın anne olmak ister ve böyle şeyler denmez hadsiz kadın gerçekten.

Eşinize anlatın bunları ve birgün evladınız olursa her ne koşulda olursa olsun babannesinin görmemesini sağlayın, eşiniz bu karara uymazsa koyun kapının önüne

Aynı şeyi düşündüm. Kendinden o kadar emin söylemiş ki. Ben o işi hallettim, iki yakan bir araya gelmez daha der gibi olmuş.

Ama Lotus o beddualar nedir

Aynı şeyi düşündüm. Kendinden o kadar emin söylemiş ki. Ben o işi hallettim, iki yakan bir araya gelmez daha der gibi olmuş.

Ama Lotus o beddualar nedir
Hayatımda boyle kotu bir insan görmedim. Oğlunu dolduruşa getiren, kizin kuyusunu kazanı falan hep duydum. Böylesi bir kötülüğü duymadim. Ettigim beddualar yerini bulsun insallah.

Böyle tiynette bir insan anne olmuş da siz mi olamayacaksınız? K*pegin bedduası tutsa gökten kemik yağardı rahat olun. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın insallah

Tövbe Estağfirullah insan mı o tam olarak? Bu kadar kötülüğü içinde nasıl barındırabiliyorlar? Anne baba da bir yere kadar sabredilir ben konuşmazdım hiç eşim de bir zahmet müdehale etsin böyle bir durumda. Asizin anne babanız eşinize böyle konuşsa ne tepki verirdi acaba onu merak ediyorum. Bugün okuduğum 3. kaynana meselesi bu kaynanalar bir mi oldu gelinlere karşı savaş açmışlar resmen. Size şunu yapın diyemem ama ben kesinlikle konuşmazdım gelmesinde gitmeyeyim de ha eşim gidip konuşur özür diletirse belki ama eskisi gibi olmam çünkü ne kadar özürde dilesi o kötülük bedenini ele geçirmiş aklında hep senin için çirkin düşünceleri olacak. Allah kaynananızın gazabından korusun sizi önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…