- 21 Ağustos 2014
- 730
- 1.476
Deli o diyerek yaptığı şeyleri yapabilitesi var olarak gösteriyor. O desin sen deli de üste alma. Yok öyle yağma. Eşinize söyleyin sert çıksın biraz, bakın bakalım cesaret edebiliyor mu.Pif delisine sahip çıksın o zaman? Öyle kolay mı insanı arayıp huzursuz etmek. Engelleyin, net.
Kadın üvey ama 4 - 5 yaşından beri bakmış eşime. Eşim psikolojisi bozuk boşver diyor. Cocugunu aldirmişlar zorla. Kendi çocuğu olursa ayrım yapar diye. Ama ben hep saygı ve sevgi ile yaklaşmışım başta. Benim suçum nedir. Ben mi aldırdım. Yada benim eşimin suçu ne yaniKadının içi kötü diline de yansımış. Bence görüşmeyin . Eşiniz bir şey diyor mu bu duruma . Seviyesine inmemeniz de iyi olmuş. Yarın öbür gün çocuk olduğunda görmek isteyecektir o zaman yapıştırın cvbınızı ki göstermeyin.
Eşiniz ne dedi peki anlattınız mı böyle bir annesi olduğundan haberi var mı
Kadın üvey ama 4 - 5 yaşından beri bakmış eşime. Eşim psikolojisi bozuk boşver diyor. Cocugunu aldirmişlar zorla. Kendi çocuğu olursa ayrım yapar diye. Ama ben hep saygı ve sevgi ile yaklaşmışım başta. Benim suçum nedir. Ben mi aldırdım. Yada benim eşimin suçu ne yaniEşiniz ne dedi peki anlattınız mı böyle bir annesi olduğundan haberi var mı
Aynı şeyi düşündüm. Kendinden o kadar emin söylemiş ki. Ben o işi hallettim, iki yakan bir araya gelmez daha der gibi olmuş.Ağzınıza geleni niye saymadiniz?
Kara kalpsin, şeytan gibisin, senin duan mı kabul olur sanıyorsun deseydiniz.
Hayatinizdan tamamen çıkarın. Korkunçlu konu olmasin diye açık yazmak istemiyorum ama sahte hocalara gidip size kötü seyler yaptırmış bile olabilir.
Tez vakitte ettiklerini bulup gebersin. Mezarında boynuna yılanlar dolansın, gözlerini fareler yesin insallah.
Hayatımda boyle kotu bir insan görmedim. Oğlunu dolduruşa getiren, kizin kuyusunu kazanı falan hep duydum. Böylesi bir kötülüğü duymadim. Ettigim beddualar yerini bulsun insallah.Aynı şeyi düşündüm. Kendinden o kadar emin söylemiş ki. Ben o işi hallettim, iki yakan bir araya gelmez daha der gibi olmuş.
Ama Lotus o beddualar nedir
Tövbe Estağfirullah insan mı o tam olarak? Bu kadar kötülüğü içinde nasıl barındırabiliyorlar? Anne baba da bir yere kadar sabredilir ben konuşmazdım hiç eşim de bir zahmet müdehale etsin böyle bir durumda. Asizin anne babanız eşinize böyle konuşsa ne tepki verirdi acaba onu merak ediyorum. Bugün okuduğum 3. kaynana meselesi bu kaynanalar bir mi oldu gelinlere karşı savaş açmışlar resmen. Size şunu yapın diyemem ama ben kesinlikle konuşmazdım gelmesinde gitmeyeyim de ha eşim gidip konuşur özür diletirse belki ama eskisi gibi olmam çünkü ne kadar özürde dilesi o kötülük bedenini ele geçirmiş aklında hep senin için çirkin düşünceleri olacak. Allah kaynananızın gazabından korusun sizi önce.Kaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?
annesi değilmiş zaten.sevmemiş de çocuğu hiç.bazı üvey anneler sevgi dolu büyütüyorlar.bu kadınla görüşmeyin olsun bitsin.zaten gerçek annesi değil annelik hakkı da yokVar söyledim deli o boşver dedi
Bence kesinlikle deli diye geçiştirilecek bir durum değil.Bu kadını tamamen çıkarın hayatınızdan.Esiniz karşı çıkarsa eşinizi de çıkarın.Bir insanın kalbi bu kadar kötü olabilir mi?Eşime söyledim deli o boşver dedi