Kaynanamla bir süredir görüşmüyorum. Huzurum kaçtığı için uzak durdum. Beni aradı normal bir şekilde açtım. Hiç uğraşma çocuğunuz olmayacak dedi durduk yere. Çok dua ettim tüp bebek yaptığınız da olmasın diye sonunda düştü. Allah dualarımı kabul etti dedi. Boşuna uğraşma olmayacak dedi. Ve bu durduk yere oldu. Geçen gün doktora kontrole gitmiştim. Sıradan bir kontroldü. Çocuk düşüncesiyle alakası yok. Zaten rafa kaldırdım o meseleleri. Doktora girdiğimi bir gören oldu da haber mi aldı bilmiyorum. Muhtemelen öyle birşey. Ne diyeceğimi bilemedim telefonu yüzüne kapattım ama o konuşmadan beri çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım birsey yapmalımıyım damdan düşmüşe döndüm. Sizler olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Amin. Zaten görüşmüyorduk. Bu nefret nedir nasıl hainliktir anlamış değilimBir daha ömrün boyunca görüşme hatta bi çpcugun olursa suratını bile gösterme inşallah ilerde bi gün bi çocugun olurda o çocugun vereceği bir yudum suya muhtaç kalır
Eşime söyledim deli o boşver dediOnun bedduası ile çocuğunuz olmayacak değil ki . Bence çıkarın hayatınızdan eşinize de söyleyin
Sanki o istedi diye düşmüş hasta kadın resmen hastaTamamen uzaklaş bu kadından.
İçi kötü çünkü,kalbi kötü bedduası tutmaz zaten.
Üvey aslında ama 4-5 yaşından beri bakmış eşimeŞimdi bu inlarlarla aynı ülkede aynı toplumda aynı havayı mı soluyoruz
Bu bir anne kadın insan mı yani
Konu sahibi takmayın umarım herkes hak ettiğini yaşasın
Buda bemin duam ona
bu bildiğiniz saf kötülük allahın vereceği canın bu kötünün duasıyla olmayacağına falan inandırmayın kendinizi. yokmuş gibi davranın cevap vermeniz bile onu mutlu ederAmin. Zaten görüşmüyorduk. Bu nefret nedir nasıl hainliktir anlamış değilim
Var söyledim deli o boşver dediTelefonunuzdan engelleyip, hayatınız boyunca görüsmeyin bana kalırsa. Bu şekilde zehir dilli biriyle kim olursa olsun görüsmek istemezdim. Eşinizin haberi var mı bu durumdan?
Şok oldum inanın hiç beklemediğim bir anda oldu durduk yere. Dedim birsey oldu herhalde bir sağlık sorunu eşime ulaşamadı beni arıyor. Bu düşünceyle açtım neye uğradığımı şaşırdımNasıl sustunuz ben olsam bir güzel saydırırdım
İnsan olan bunu yapmaz allah bilir eşinize nasıl bakmış büyütmüşÜvey aslında ama 4-5 yaşından beri bakmış eşime
Öyle olmaz iste. Mental bir problemi varsa gitsin tedavi olsun. Kimse onun " deli" kisvesi altında terbiyesizliklerini cekmek zorunda değil. Eşinizin uyarması gerekirdi.Var söyledim deli o boşver dedi
Öyle bir düşüncem yok zaten. Ama şok oldum nasıl bir kötülük. Köpeğin duası kabul olsa misali..bu bildiğiniz saf kötülük allahın vereceği canın bu kötünün duasıyla olmayacağına falan inandırmayın kendinizi. yokmuş gibi davranın cevap vermeniz bile onu mutlu eder
aynen öyle engelleyin gitsin kötülüğünü daha fazla bulaştırmasın. tabi böyle yazmakta kolay insan yaşadığında nasıl bir şok geçirir düşünmek bile zorÖyle bir düşüncem yok zaten. Ama şok oldum nasıl bir kötülük. Köpeğin duası kabul olsa misali..
Pif delisine sahip çıksın o zaman? Öyle kolay mı insanı arayıp huzursuz etmek. Engelleyin, net.Eşime söyledim deli o boşver dedi