Kaynanam beni aradı kötülüklerini döktü

İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı hadi ordan hoşt diyip kapatsaydınız keşke.. ciddiye almaya değmez

Kendinize bol bol felek nas ayet el kürsi okuyun kötülüğünde boğulsun manyak mıdır nedir

Takmayın boşver o da bir anda hasetlenmiş sanırım. Görmüyorsunuz sanırım daha da görmeyin uzak olsun

Terbiyesiz kadın lafa bak hiç utanmadın acaba.fusmana denmez ver bu laflar

Aynı benimki aynı dışardan bakınca yaşlı aklı ermiyor yılan gibi laf sokjyor plan yapıyordu oysaki cok kalbimi kırdı anne oldu oldu gitti onur dunyada gorsuucegiz

İnsanı en çok kanayan yerinden vurmak bu kötülüğün en çirkini Allah kendi ameliyle muamele etsin

Bu nasıl bir nefrettir. Ne insanlar var. Allah ıslah etsin. Dua değil beddua etmiş ki böyle haksız yere edilen beddua neden kabul olsun ki?
Siz canınızı sıkmayın, iletişimi tamamen koparın. Inşaallah Allah size dilediğiniz gibi bir evlat nasip eder.

Beddua sahibine döner merak etme Allah Ramazan ayının hürmetine size sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

Eşime söyledim deli o boşver dedi
Bende bu cevapları çok duymuş biri olarak eşime birgün dedim ki bundan sonra ben daha deliyim. Bana değer vermeyene bende vermedim, bana cevap verene ben daha beterini dedim. Sustular. Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayım onlar benim kahrımı çeksin

Size o kadar katılıyorum Ki.. Benim kv de bu kadar değil yanından da geçmez ama bazen söylenmeyecek laflar ederdi. Kaynım da tuhaf davranırdı. Eltim de pek ilgili davranmaz eşim hep benim onlara çok değer vermemi beklerdi. Bende şu bana şunu dedi bu bana bunu dedi diye anlatırdım. Annesi için deli, eltim için cahil boşver derdi. Dediğiniz gibi kalbi pis hepsinin aslında. Bize gelince onlar deli. Hepsi bahane. Eşlerde annesine dur diyebilmeli. Deli falan değiller böyleleri. Konu sahibininki zaten benzeri yok. Bende delirdim sonunda rahatladım valla. Hiçbirşey demiyorlar artık

Bir yanım tam dayaklık iyi dövülür diyor diğer yanım sakin ol diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…