KAYNANAM BENDEN NEFRETMI EDİYOR?

Anlamadum umreye gitmek icin beraber mi yasiyorsunuz ne kadar cazgır olursan o kadar ezilmezsn camasir asmayi bilmiyordm yani duzenli asmiyordm bi kere baktm makine bitti gittm attm tele tabi boyuna sekline gore dikkat etmedim geldi bunu sen mi astn dedi evet begenemedin mi dedim bi garip bakti filan babamin evinde kurutma makiensi vardi ben camamsir asmiyodum asmam bundan sonra da dedim bi daha da bisey demedi

Mehir diye umre mi istediniz ne yaptınız? Bu ne biçim şey yaaaa. Ayrıca evde yiyip içmeseniz de faturalar geliyor, boşa yormuşsunuz kendinizi. Dindar olmaya saygım sonsuz da hac zengine farz, umre kimseye farz değil, turistik gezi, arapların para kazanma yolu, sevabı da hacılık gibi bir ünvanı da yok. Sırf umre derdine aç kalmamak için kvde yatıp kalkılır mı? Gidin evinize, gezinizin faturasını kendiniz ödeyin. Böylece gayet huzurlu olursunuz. Bu insanlar sizin kaleminiz değilse, geçinemiyorsanız uzak duracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…