KAYNANAM BENDEN NEFRETMI EDİYOR?

melek yemlha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
4
-3
25

Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

M

KAYNANAM SÜREKLİ BENI KALIYE ALMIYOR​

Takibi Bırak
•••
M melek yemlha

M melek yemlha

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
merhaba canlar artık psikolojikmen çökmüş durumdayım kaynanam sürekli beni iteliyor çok kötü bir gelinlik süreci yaşıyorum birde evde ilk gelinim yani ben rabbimin izni ile umreye gideceğim oyuzden kaynanam ile beraber kalıyoruz biraz elimiz sıkıssın dedik 2 hafta gidene kadar kalalım ama hergün bir konu açıyor bir gün terlik kayboldu dedi koyduğu yeri unutmuş bir gün ailem ile konuşsam ona karısıyor yani sizin anlayacağınız surekli bir dert sorunsalı yaşıyoruz neyse bu gün kayınpederim yemek daveti yaptı eltim geldi inanirmisiniz bir eltim var nasıl çingene biri ama ona bayılıyorlar ne söylesem hepsi heryerden sen umreye gideceksin şöyle böyle denildi o saçma sapan konussa da ona birsey denilmiyor birde ben büyüğüm yani 26 yaşındayım eltim 23 yaşında ne yapabilirim lütfen bana yardım edin canlar kaynanam onu bir alttan alma alıyor onu öyle idare ediyor ki benim azımı açmam ile birlikte sanki vakit kolluyormus gibi ya bir ağzını acsada şunu bir dalsam derdine düşüyor kadın lütfen bana akıl verin ne yapmam gerekk....

M

Takibi Bırak
•••
M melek yemlha

M melek yemlha

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
merhaba canlar artık psikolojikmen çökmüş durumdayım kaynanam sürekli beni iteliyor çok kötü bir gelinlik süreci yaşıyorum birde evde ilk gelinim yani ben rabbimin izni ile umreye gideceğim oyuzden kaynanam ile beraber kalıyoruz biraz elimiz sıkıssın dedik 2 hafta gidene kadar kalalım ama hergün bir konu açıyor bir gün terlik kayboldu dedi koyduğu yeri unutmuş bir gün ailem ile konuşsam ona karısıyor yani sizin anlayacağınız surekli bir dert sorunsalı yaşıyoruz neyse bu gün kayınpederim yemek daveti yaptı eltim geldi inanirmisiniz bir eltim var nasıl çingene biri ama ona bayılıyorlar ne söylesem hepsi heryerden sen umreye gideceksin şöyle böyle denildi o saçma sapan konussa da ona birsey denilmiyor birde ben büyüğüm yani 26 yaşındayım eltim 23 yaşında ne yapabilirim lütfen bana yardım edin canlar kaynanam onu bir alttan alma alıyor onu öyle idare ediyor ki benim azımı açmam ile birlikte sanki vakit kolluyormus gibi ya bir ağzını acsada şunu bir dalsam derdine düşüyor kadın lütfen bana akıl verin ne yapmam gerekk....
Siz normalde de kayınvalide ile mi kalacaksınız?

2 haftada başkasının evinde kalmayla olacak işse umreye bir iki ay sonra giderdiniz, kendi evinizde birikim yapardınız.
Kayınvalide bir günde kötü olmamıştır. Ne işinizin var onun evinde, beraber kalıp yüzgöz oluyorsunuz? Böyle saçma bir şey duymadım.
Umreye gideceksiniz ama öncesinde kin ve nefret dolacak içiniz her gün, müthiş planlama.

Son düzenleme:
M

Takibi Bırak
•••
M melek yemlha

M melek yemlha

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Maddi durumunuz yoksa umreye niye gidiyorsunuz. 2 hafta evinizde kalınca ekonomik olarak çökmezsiniz. Evinize dönün kırın iki yumurta ekmek yiyip geçin.
Fazla iç içe olmak böyle ters teper. Ev üstüne ev olmaz. Bu kadar uzun da yatılı misafir olmaz, oğul gelin de olsa çekemeyen çekemiyor

Eşiniz annecimi kimin evinde yaşıyorsanız o evin hanımı o.Susarsaniz gecinirsiniz eşinizle .Sonrası devamlı oturacaksaniz yada eşiniz aşırı anneci ise kulu kölesi olacaksınız onların ses çıkarmayacak sakinleştirici falan kullanacaksınız.Onerim hemen çocuk sahibi olmayın bı bakın bakalım sinir krizi geçirmeden neye nereye kadar dayanacaksiniz.Yani böyle bu ev ev üstüne olursa yada eş anneci ise böyle.Kuş tutsanız agzinizla yaranamazsiniz bunun yolunu bulan yokki

M

Takibi Bırak
•••
M melek yemlha

M melek yemlha

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Umre için neden kaynanaya geldiniz hâlâ anlamadım. Böyle dini vecibeler maddi açıdan sizi zorluyorsa yapilmamali, Allah kabul etsin. Kimse de sizi sevmek zorunda değil ayrıca kalbiniz bu kadar kötüyken( eltiye çingene demek ) inşallah umrede arinirsiniz.

kime cinnet gecirsin? kadinin evine cökmusler tasarruf etmek icin. kadinin kendi evi, istediğine güler istediğine yüz sallandirir
Genel. Eminim kaynana istemiştir böyle olmasını. En salak insan bile aman gideyim de kaynanamla yaşayayım demez. Kaynananın dırdırında başlasın kocadan çıksın işte ortaya karışık.

M

Takibi Bırak
•••
M melek yemlha

M melek yemlha

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Sidik fırlat sanki o şekil hallolacak gibi.

Ne işiniz var umrede??
2 hafta tasarruf etmek için evde bile kalmıyorsunuz, demek ki maddi durumunuz elverişli değil.
Kv nefret mi ediyor diyorsunuz hem kadının evinde kalıyorsunuz.
Anlam veremedim gerçekten

Kadin sizden nefret ediyorsa neden kadinin evindesiniz sahsen ben birinden nefret etsem o benim evimde kalsin istemem bence bi an once evinize gidin araniza mesafe koyun umreye de maddi durumunuz duzelince gidin, eltiyi de salın

Maddi durumunuz yoksa umreye niye gidiyorsunuz. 2 hafta evinizde kalınca ekonomik olarak çökmezsiniz. Evinize dönün kırın iki yumurta ekmek yiyip geçin.
Fazla iç içe olmak böyle ters teper. Ev üstüne ev olmaz. Bu kadar uzun da yatılı misafir olmaz, oğul gelin de olsa çekemeyen çekemiyor
Yorumuma ek yapayım
Bir de umreye gidiyorsunuz, Allah nasip ederse tabi, Allah da kabul etsin ama şu uslup ile ne kadar temiz bir kalp ile gideceksiniz tartışılır. Allah için bu duygulardan hani arınmak gerekir ya? Kin mi dersin, teoriler mi dersin, laf sokma (eltiye çingene demek) yaşın büyük olmasının ehemmiyeti yok akıl büyük olsun olgun olsun.
Haydi dediklerinde haklısın diyelim seni eziyorlar, niye sen ele uyuyorsun kötü ile kötü mü olacaksın umre niyeti almışken ben anlamadım.
Kayınvalide evindeki üç kuruşluk kârı bile düşünüyorsanız sokulan lafa da ses etmeyeceksiniz. Evinizde paşalar gibi kalıp umre hazırlığınızı okumanızı bilgi edinmenizi yapıp yola düşecektiniz. Hiç hayır hasenatı kalmıyor böyle, evini açmış insana da laf ediyorsunuz haklı veya haksızsınız fark etmez. Beğenmediniz ortamda sofraya oturup ekmeğini yediğiniz, oğlu ile evli olduğunuz aileyi çekemiyor iseniz evinizde kırıp dizinizi huşu içinde oturacaksınız. Ziyaretten ziyarete göreceksiniz. Ha kocam laf anlamıyor diyorsanız, bilerek evlenmişsinizdir ya laf geçirmeyi ortak karar almayı öğretirsiniz ya da bu deve güdülür ya bu diyardan gidilir.
Yok terlik kayboldu da benden bildi ile kocaaaa evlilik seneleri geçmez haberiniz olsun

Konuyu anlamadım ki ben. 2 hafta evde kalmayınca ne olacak anlamadım. Para biriktirecekseniz iki haftada be parası birikir ki?
Umre farz değil farz ibadetlere öncelik verseydiniz daha iyiydi sanki. Onu geçtim hac bile durumu olmayana farz değil.
Yani 2 hafta sonra döndüğünüzde nerede kalacaksınız? Yaşınızı söylemişsiniz ben büyüğüm diye ama sıfıra yakın noktalama işareti,devrik veya anlaşılmaz cümleler,anlamsız kelimlerle derdinizi bir metinle bile anlatamıyorsunuz.
Son olarak kayınvalidenizle bir probleminiz olabilir bunu anlatırken durumda alakası olmayan eltin hakkında konuşmakla umre hiç uymadı birbirine.

2 haftada nasıl bi tasarruf yapıyorsunuz onu anlamadım. Evinizde kalıp yapın tasarrufu. Evinizde yağ tuz şeker vardır. Ekstra alışveriş yapsanız, biraz kısarak 2 bin liraya alırsınız bir şeyler. Değer mi? Maddi durumunuz yoksa niye umreye gidiyorsunuz?

X