Kaynanam ben odadan çıkınca direk eşim ile sesiz konuşuyor ben girince susuyor niye?

Benim arkamdan mi konuşuyor beni rahatsız ediyor nedense bu
Seni aileden görmediği için öyle yapıyordur. Senin hakkında olmasa bile , kendi aralarındaki gizli şeyleri duymanı istemiyordur. Bu gizli şey genelde para pul konuları oluyor.Benim kayınvalidem de 10 yıldır hep eşimi arayıp gizli gizli konuşur. Ben duyayım bileyim istemez. Ama o böyle yaptıkça eşimde beni dışladı bir süre sonra. Sen benim ailem değilsin falan diyor her fırsatta

Seni aileden görmediği için öyle yapıyordur. Senin hakkında olmasa bile , kendi aralarındaki gizli şeyleri duymanı istemiyordur. Bu gizli şey genelde para pul konuları oluyor.Benim kayınvalidem de 10 yıldır hep eşimi arayıp gizli gizli konuşur. Ben duyayım bileyim istemez. Ama o böyle yaptıkça eşimde beni dışladı bir süre sonra. Sen benim ailem değilsin falan diyor her fırsatta
Sen benim ailem değilsin mi diyor?
Niye evlisiniz madem öyle?
Ekonomik özgürlüğün varsa eğer, anasının memesine geri iade et lütfen o adamı.

Benzer kişilikler mi bilemiyorum ama eski eşimin annesi bize geldiğinde her fırsatta oğluna fısır fısır biseyler tembihler ben gelince hemen konuyu kapardı. Benzer şekilde eski eşim telefonda annesi ile konusurken ben girdiğim anda neyse tamam sonra konuşuruz der kapardı konuyu ya da telefonu. Bu durumu haftada en az iki üç kez yaşardım istisnasız. Anne sürekli olarak oğlunu yöneten ona direktif ve akıl veren sanki oğlu başka bisey yaparsa annesini ezip geçecekmis gibi bir paranoyasi olan bir kadındı.

Kaynanaya ve kocana sözünü geçiremediğin için her olayda gelip burda konu açıyorsun. Onlara soramıyorsan biz ne bilelim ne konuşuyolar.

X