Merhaba arkadaslar,
önce size söyle özel öz gecmisimi yazayim...
benim bu ikinci evliligim...
biz esimle gencligimizde (yani 20 li yaslarda) 3-4 sene sevgiliydik..sonra ayrildik..
sonra ben baskasiyla evlendim ve ilk esimden 4,5 ay sonra bosandim..
ve yine ilk sevgilim ve su an ki esimle 2,5 sendir beraberiz...
2 ay önce dügünümüz oldu..
dügün esnasinda kücük gerginlikler oldu aslinda hic büyütülmicek seyler ama esimin ailesi (annesi ve abisi) nefret kusuyor bana ve aileme karsi...
esimle ben esimin ailesinden yaklasik 200 km uzakda yasiyoruz ve genelikle benim ailemle görüsüyoruz..
esim ailesinin yanindan benim yanima geldi 2 sene önce...
abiside esimle dügün esnasinda tatsizlikdan dolayi konusmuyor...ve esim yigenlerini cok sevdigi halde 2 aydir görmeye gitmiyor yine tatsizlik yasanmasin diye..
haftalardir diyorum gidelim cocuklari görmeye...ve bugün esime dedimki anneni ara ve söyle, abine söylesin hafta sonu gelecegiz cocuklari görmek icin...
esim annes
Ne olursa olsun, hiç kimseye ama hiç kimseye 'ben ikinci kez boşanamam' cümlesini kurmayın..
Gerekirse, şartlara göre ikinci kezde boşanabileceğinizi hissettirin..
Önemli !!!: ama sadece hissettirin, ağzınıza alıpta, ikinci kezde boşanırım, diye zikretmeyin, sadece kendinize güveninizle bunu 2. kez yapabileceğinizi hissetsin etrafınız (eşiniz, aileniz, ailesi herkes)...Yoksa mahkum olduğunuz sezilirse evliliğiniz zor olur..
Konunuzda da boşanacak ne varki hemen ben ikinci kez boşanamam diyorsunuz..
Eşiniz arkanızda, herşeyi duymuş anlamış, gerisi boşşş..
Sonuçta ailesi diyorsunuz ama zararlarını gördüğü için uzaklaşmış size sığınmış, hoş tutun onu..
Ailesiylede kesinlikle tartışmayın ve muhatap olmayın..
Oğullarına zarar verip kaçıran aile, size ve evliliğinize kimbilr ne zararlar verir..
Niye eşinizi yeğenlrini gör diye ısrar ediyorsunzki? o zaten görmek istese görür, sizin elinizde olan bişey değilki sizden izin alsında, kv arayında bi ton laf işitin..Gereksiz bi harekt
Aman aman uzak durun..
Yuvanızı tehlikeye atmayın..