Merhaba arkadaslar,
önce size söyle özel öz gecmisimi yazayim...
benim bu ikinci evliligim...
biz esimle gencligimizde (yani 20 li yaslarda) 3-4 sene sevgiliydik..sonra ayrildik..
sonra ben baskasiyla evlendim ve ilk esimden 4,5 ay sonra bosandim..
ve yine ilk sevgilim ve su an ki esimle 2,5 sendir beraberiz...
2 ay önce dügünümüz oldu..
dügün esnasinda kücük gerginlikler oldu aslinda hic büyütülmicek seyler ama esimin ailesi (annesi ve abisi) nefret kusuyor bana ve aileme karsi...
esimle ben esimin ailesinden yaklasik 200 km uzakda yasiyoruz ve genelikle benim ailemle görüsüyoruz..
esim ailesinin yanindan benim yanima geldi 2 sene önce...
abiside esimle dügün esnasinda tatsizlikdan dolayi konusmuyor...ve esim yigenlerini cok sevdigi halde 2 aydir görmeye gitmiyor yine tatsizlik yasanmasin diye..
haftalardir diyorum gidelim cocuklari görmeye...ve bugün esime dedimki anneni ara ve söyle, abine söylesin hafta sonu gelecegiz cocuklari görmek icin...
esim annesiyle telefonda konusdukdan sonra bana verdi telefonu...ben camasirlari katliyordum...
kayinvalide bi basladi benim yüzümden oluyormus....ben ugrascakmisim abisiyle esim barisin diye...elti hanimlada (alman kendileri) iyi gecinmem lazimis benim dügünümde benimle konusmadigi halde...bende dedim: ben nasil gideyim onlara o benimle dügünde bile konusmadi..ve hep surat asdi...
kayinvalide dediki ben bunlari söyleyemezmisim...ben daha cok yeniymisim...biz kücükmüsüz vs...ve nasil kiziyor bana sanki kücük cocukmusum gibi..tamam dedim kapatim...
sonra siniri gecmisdir diye aradim...annecim ben seni seviyorum, lütfen az önceki gibi konusma benimle ben cok üzülüyorum dedim...
sonra bu yine bagirmaya basladi ve yaklasik 25 dakika araliksiz saydi sayisdirdi...ben bu görüsmenin 10 dakikasinda itibaren hoparlörü actim cünki esimde isaretle dinlemek istedi annesi ne diyor diye...
ama kadin hic durmadan beni asagladi, ailemi asagladi ve saydida saydi bagira bagira..
ben yavas yavas migde bulandiriyormusum vs vs...ister olurmus ister olmazmis..
benim ailem esimi nüfüsuna gecirsinmis..
senin ailen söyle yapti senin ailen söyle yapti..
sen söylesin (negatif anlamda) sen böyle kötüsün
nedeni dügünde esimin ailesi bana hic birsey takmadilar, annemde dediki: cocuga bi altin bilezigimi cok gördünüz...
ve ben gelinligimi ödicekleri halde (sirf onu ödediler), dügüne 1 hafta kalana kadar ödemediler..bende sikayet etim teyzelerine, gelinligimi ödemediler daha gidip prova yapmaya utaniyorum diye...halbuki ben dügün bile istememisdim..
neyse telefonda kadin bagirirken kapatmadan 5 dakika önceye kadar hep dinledim, zaten karsilik vermeye firsat vermediii.ve sonra dedim sen benimle böyle bagirarak konusamasin, benimle annem bile böyle konusmuyor...oda dediki ben böyle cevap verirsem benim evliligim pamuk ipligine bagliymis..ister onlara gelirmisim ister gelmezmisim..
esimde hepsini duydu telefonu almak istedi vermedim..telefonu kapatik..
ben yine yandim galiba esim benim arkamda ve onlar ne yaparsa yapsin biz ölene dek beraberiz diyor...fakat nereye kadar, nede olsa ailesi ..öyle degilmi?
gerci ailesinde cok kazik yedigi icin onlardan uzaklasdi ama yinede onun ailesi...korkuyorum
BANA AKIL VERIN LÜTFEN::NASIL DAVRANMALIYIM....IKINCI KEZ BOSANAMAM BEN