Kaynanam 3 aylık bebeğimi aldırmamı istiyor delirdi galiba!!!!!!

bende seni tebrik etmek istiyorum gereken herseyi söylemisin, böyle egoistlik olur o kendi yavrusunu düsünüyor senin yavru cöpe gitsin varmi öyle yagma yaa ... helal olsun sana ekmegini o vermiyor can senin canin tasiyan sensin .. evinede gelmesin bence bu kavgadan sonra seni bu hamile hamile hassas döneminde rahatsiz etmesin

sanırım bu konuda çok şanslıyım benimde 8 aylık bebeğim var ve şuan 10 haftalık hamileyim ve yeni öğrendim ne eşim ne kayınvalidem nede bi başkası asla bukonuyu açmadı bu bebektede vardır hayır dediler doğur ikiside büyür gider dediler bende ilk başlarda şaşkın olduğum için aldırmaihtimalini düşünmüştüm ama çok yanlış düşünmüşüm daha doğmadan özlemeye başladım yavrumu

ama hanimfendininki ikizmis biraz daha farkli tabiiki yinede sacmalik

Hayret birşey gerçekten böyle konuşma cürretini de nereden buluyoe haa bir kere söyler emin misiniz der bakabilecek misin ama senden olumlu şeyler duyumca konuyu kapatır kaç çocuk yapacağına o mu karar verecek bunu aldır bunu doğur diye yönlendirecek o senin bebeğin ona neymiş yanii... Bakacak olan sizsiniz kocanda razı daha ne... Ona hiçbişi demek düşmez ohh iyi demişsiniz. Hem 3 aylık olmuş kocaman bebek cinayet gibi birşey iyi seni uyuturlar anlamazsın diyor bir de ne kolay yaa... Aacaba doğduğu zaman sevmeyecek mi ben olsam doğduğu zaman da elletmem sevdirmem istemiyordunuz ya derim.. Burada o kadar zaman bebek bekleyenler var bir cana kıymak ne demek... Cahil işte boşverrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…