Kaynanam 3 aylık bebeğimi aldırmamı istiyor delirdi galiba!!!!!!

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar saatlerdir çıldırmanın eşiğine geldim böyle mantık bu zamanda nerede görülmüş? belki bazılarınız hatırlar benim ikiz bebeklerim var ve ben sürpriz şekilde hamile kaldım ilkten aldırmayı düşündüm ama sonra bunun yanlış olduğunu ve ikize bakan birine daha bakar dedim ve kıyamadım yavruma vazgeçtim çevremden biraz tepki topladım özellikle eşimin annesi ama tabiki onu kaale almadım şu an 3.ayımın içine girdim çokta huzurluyum.şimdi esas konuya geçeyim akşam vakti kaynanam hazretleri aradı ne zamandır konuşamıyorduk yurtdışındaydı kendisi gelmez olaydıalsanaalsanasmile yarın sana gelicem dedi bende buyur gel dedim seninle konuşacaklarım var dedi bana bende hayırdır dedim kızım sen kafayımı yedin deyip deli gibi lafı açtı birden ay hala sinirlerim bozuluyor elim ayağım titriyor yaa:sinifsinif: ne oldu anne dedim senin zaten ikiz çocuğun var ben sen aldırırsın diye düşünmüştüm sana o kadar söyledim dedi beni niye dinlemedin nasıl bakıcaksınız okadar çocuğa oğlum nasıl yetiştircek demezmi densizkötükedihüso ben şok oldum kadın birden pat diye bunları söyledi yol yakınken aldır günah münah yolmaz biz kaç defa aldırdık ne öldük ne bişey oldu gibi saçma sapan laflara girişti bende çok şükür dedim ikizlerime tek başıma baktım ne sen ne başkası yardım etti bunada havada karada bakarım onlarda büyümüş olucak dedim kadın iyice coştu zırvalamaya başladı iyice bende kocamda istiyor bende dedim ayrıca bu 3 aylık oldu dedim sen ne dediğinin farkındamısın dedim sanamı düştü dedim benim karnımdaki için ölsün yada yaşasın demek dedim ama çok sinirlendim kızlar bildiğiniz gibi değil ne olucak canım yatar uyuturlar seni farkına bile varmazsın demezmi bana sana ne oluyor gelir gelmez bana böyle yapıyosun dedim ve kavga etmeye başladık oğlumlada konuşucam bi eviniz bile yok kiralardasınız utanmadan 3 çocuk yapıyosunuz dedi ben sinirden ağlamaya başladım hadi bakalım ne yapıcan dedim sen haddini aştın dedim sen mi bakıcan sanki ekmeğimi senmi veriyosun dedim bidaha beni arama dedim hemen eşimi aradım aksilikki oda çok önemli bir toplantıda bugün tlf çok az konuştuk saçmalamış o dedi gelince konuşuruz dedi ama ben biiyorum annesini kıramaz o yarın gelmesini istemiyorum dicem yoksa gerçekten çok kötü olucak kadına bak ya hal hatır soracağına bana bebeğini aldır diyo çıldırıcam offf ben ne yapıcam şimdi kızlar yaaa bu kadın başımızı yicek:2:

ayy bu ne saçmalık yaa ona ne yaa sakın arkadaşım ona falan bakma sen o çocuqu eşinle sen yaptınız 3 kişiye ...... yemek düşer kusura bakma yaa kızdım ...

ama bazıları çocuqum olmuyo diye kafayı bozarken kadın kalkmış qül qibi qeçinen qelinine dediqi lafa bak ayy böylelerini walla yırtacan ya bakalım bir daha söyleye biliyolarmı yaaa.....

Genelde bu tarz konular açıldığında bizler şunu söyle bunu söyle diye akıl veririz ama siz söylenecek herşeyi dolu dolu söylemişsiniz.

İyi de olmuş.
Herkes haddini hududunu bilecek bilmiyorsa çenesini tutmayı öğrenecek.
Boşverin,hamileliğinizin tadını çıkarın.

Siz ve eşiniz karar verdikten sonra, kayınvalidenize birşey düşmüyor.
Sizi güzel bir şekilde uyarabilir belki, durumunuz şu şu, zorlanacaksınız gibi.
Onun dışında bu konu karı-kocayı ilgilendirir.
Eşinizle halledin bu konuyu, oda yanınızda oluyormuş, olacaktır inş.
Bu konu için gelecekse ve sıkıntı çıkacaksa, gelmese daha iyi olur.

belki bende saygızlık yaptım ama haketti ben alttan almaya çalıştıkça o üstüme geldi çıldırmış gibiydi sanki kumasıyım yaa ne ayıp

şimdi gelicek yarın saçma sapan fikirleriyle ortamı gericek zaten ikizlerimle yeterince yoruluyorum bunalıyorum hamilelikte kendini göstermeye başladı ev işi vs çok yoruluyorum bana diyeceğine ben geldim sana biraz yardıma geleyim kızım kadın cellatlık yapmaya kalkıyor

bencede eşinle senin kararın önemli allah kucaguna almayı nasip etsib bende çok istiyordum ikiz ama nasip olmadı sen istiyorsan elbetteki dogur cenabı allah rızıklarını verir hiç üzülme sakin ol

kadın aklı sıra oğlunu düşünüyo. sizden yüz bulsa ilk çocuk için de derdi kesin, yazık oğlu bakamaz ya. gelin tek başına yapıp çocukları oğluna atıyo vah vah. Allah ıslah etsin o kadını. aldırmış da ölmemiş vay anasını.. canlı canlı kıymış bir sürü çocuğa hem de sebepsiz. kınamıyorum Allah ıslah etsin, sizi de kurtarsın bu can düşmanından.

afedersin ama kayinvalidene b......... yemek duser.
ona neymis, yapan sensin doguran sensin, bakan sensin...
deli mi ne bu kadin...

aynen öyle arkadaşım annemle konuştum biraz önce yarın ona gdicem asla yüzyüze gelmicem onunla

afedersin ama kayinvalidene b......... yemek duser.
ona neymis, yapan sensin doguran sensin, bakan sensin...
deli mi ne bu kadin...

bencede deli olmalı sanki ona gel bak yada masraflarını üstlen diyen var çok şükür allah verir rızkını yanlışmı düşünüyorum allah nasip eder doğum yaptığımda sevdirmicem ona aldır demiştin ya dicem dokunma dicem

Tövbe yarabbim..koskoca yaşını başını almış kadının dediklerine bak..
ağzına sağlık..söylenecek ne varsa söylemişsin..
birdahakine gelmek isterse ,bizim ev çok kalabalık sana yer yok de..
Ana baba doğurmaya karar verdikten sonra ona neyse..

bu kaynanalarda bir acayip yaaa
gelin cocuk yapar "niye yaptin"
gelinin cocugu olmaz "gelin kisir" derler

alkisalkisalkisalkisalkisalkissenağlama

neden aldir diyo ki acaba
oglunu mu dusunyo???
bence o kendini dusunyo yaslanyorum diye
:hulya:

.

kayinvalidenizi neden ilgilendiriyor, cocuk yapip yapmamamak sizin ve esinizin kararidir

ayrica kayinvalideniz cocugunuza bakmayacagi icin hicte kafa yormasin

onu hic ilgilendirmez

bende bilmiyorum ne gibi o küçük aklından ne düşünceler geçiyor ne türhesaplar peşinde?biz böyle çok mutluyuz sanane yani oğlun istemese zaten o aldır derdi ilkten bizde düşündük naparız nederiz diye ama kararımızı verdik sonuçta bu saatten sonra denicek lafmı o ne saçma ayrıca o kimki ben onun lafını dinlim?evimiz kiraymış masraflarımız artıcakmış vs sanki her çocuk yapanın kendi evi

.

kayinvalidenizi neden ilgilendiriyor, cocuk yapip yapmamamak sizin ve esinizin kararidir

ayrica kayinvalideniz cocugunuza bakmayacagi icin hicte kafa yormasin

onu hic ilgilendirmez

yok be canım zaten ona çocukmu bırakılır hiç unutmuyorum 1 yaşındaydı bizimkiler buna bırakıp markete gittim bir geldim çocuklar krize girmiş ne oldu dedim kadın deli resmen ağızlarına biber değdirmiş belki susarlar diye ozmanada kavga etmiştik sen nasıl yaparsın dedim böyle bişeyi kadın eski kafa ama aklı maşalaah bakıcıya veririm ona vermem gündem yaratma çabaısnda ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…