Arkadaşlar 3,5 yıldır evliyim kaynanama alışamadım bakışları davranışları hoşuma gitmiyor soğuk geliyor eltim var 14 senelik evli zamanında ona çok çektirmiş aldırma o öyle diyor normalde konuşur EDERİM ama arada soğukluk var hep ne yapabilirim kafaya takmamak orta yolu bulmak için
Yapacak bir şey yok öyle kabul edeceksiniz, gittiği yere kadar gidecek. Her gelin kaynana sevgi yumağı olmak zorunda değil. En azindan size çektirmiyor galiba, içinden gelmiyorsa sıcak davranamaz kadın.
Kv ile ben başta çok sıcak ve yakındım. baktım sürekli dilinde olsa da hiç öyle beni kızlarıyla bir tutma yok, yurtdisinda tanidğim sadece onlar olmasına rağmen beni dışlıyor, bir yerden sonra ben de bıraktım hiç kendimi soğukluk olmasın diye zorlamiyorum artık. Annemden de uzağım kimse onun gibi olamazmış.
Benim kayınvalidem soğuk ve mesafelidir. Her bakışını, tavrını kendime yoracak olursam apaçık düşman ilan ederim.
Bu hayatta en sevdiğim, en aşık olduğum canım sevgilimi dünyaya getiren kişi olarak bakıyorum böylece hem saygımı hem sevgimi yitirmiyorum. Size de tavsiye ederim
Arkadaşlar 3,5 yıldır evliyim kaynanama alışamadım bakışları davranışları hoşuma gitmiyor soğuk geliyor eltim var 14 senelik evli zamanında ona çok çektirmiş aldırma o öyle diyor normalde konuşur EDERİM ama arada soğukluk var hep ne yapabilirim kafaya takmamak orta yolu bulmak için