Kaynanalarınız nasıl karakterde?!

Bulunmaz hint kumaşı zannediyor kendisini hasbam. Ben mesafeli durdukça da kuduruyor.

Eşimin güzel hatrı olmasa bir dk yüzüne bakmam. Sevdiğim adamı doğurmuş mecbur görüyoruz.

İnanılmaz şakacıdır. Bazen cok ağır şaka yaparsa bende karsılık verırım guler geceriz. Severim ya cok destegı oldu kadıncagızın bize hem maddi hem manevi. Yani diyeceğim o ki asla kotulugumuzu ıstemez iste bu benim ona guvenmem ve sevmem İcin en buyuk nedendir bütün güzel kapıları acan en olumlu yorum benımkimi oldu Aceba

Daha 3 aylık evliyim kızına nasıl davranıyorsa aynı bana da öyle davranır bende bunun rahatlığı ile oraya gittiğimde kendi ailemdeymiş gibi mutfağa girerim oturur sohbet eder espri yaparım gülüşürüz Kayınpederimde öyle geçen sırf a bu peynir ne güzelmiş dedim diye üşenmemiş yarımsaatlik yol gitmiş almış koştur koştur geldi size peynir getirdim diye. Allaha şükür iyi insanlara düştüm bir kere surat eğdiklerini görmedim bende hep gider gider yanaklarını sıkarım sarılırım yabancı görmesinler beni diye. Karakter meselesi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.

Arada kaynanalik yapan ,arada annelik yapmaya çalışan gel-gitli zamanlari olan biri,benim mesafem mantıklı hareket etmemden dolayı geçimimiz iyi

Kendi annemden daha cok annelik etti sahip cikti kaynanalik yapmadi smdiye kadar 5 yil oldu

Benim kayınvalidem nefret edilesi ve çocuk karakterinde. 1 yıl eşşekler gibi çalıştık. Taile gittik bu sene. 2 gün aramamışız diye trip yaptı eşime ve Allah bize de nasip eder inşallah dedi.gören hiç tatile gitmedi sanacak. kaldı ki virüsten dolayı gitmiyor. Kocası var büyük oğlu ve kızı var. Benim canım anneciğim asla öyle tripler yapmaz. Ne zaman aradıysak tatilin tadını çıkarın vs dedi. Kayınvalidem mıy mıy ağlağın teki. dikkat çekmek için hasta numarası yapar büyütür de büyütür. ''Ay gözüm karardı bu oda kapkaranlık oldu,resmen öbür tarafa gittim geldim'' der. Annem ise çok güçlü kadındır. Kanser atlattığı halde hiç mızmızlanmadı. Kocası yok babam rahmetli oldu. Onu tatile götürmek istediğinde abim gitmedi. Gerçekten aşırı zorlanıyorum. Eşin ailesi de okadar önemliymiş ki. Cidden boşanmayı düşünüyorum.

Benimki de karışmaz etmez ama acayip uyanık bir kadın... 2 lafıyla herşeyin üstesinden gelir.. Bize de yapar eder gönderir mutlaka memleketten.. Ama parayı çok aşırı sever

Değiştireceğim tek yer 2. gelinim 1 eltim var,bazen kıyas yapıyor lehime ya da aleyhime bu hoşuma gitmiyor , kimseyi kırmak istemiyorum sevmiyorum diyor ama taraf tutuyor ,geri kalan herşey birebir aynı ,oğluna düşkün olması nişanlımın da annesine düşkün olması beni rahatsız etmiyor ama ben dobra biriyim annesinin bana yaptığı yanlış bi yönünü nişanlıma söylediğimde bana tepki veriyor bu canımı sıkıyor biz bişey hakkında konuşurken hep ne oldu diye sorması fazla meraklı olması rahatsız ediyor

Eşi benzeri bir daha yok...çok aradım sonunda buldum dedim oğlunu hemen aldım...

Iyyyy benim kayınpeder böyle. Allahım 1 tanesi iyi çıkaydı. Hepsi bir tuhaf çıktı.
Ne meraklılar yahu ,belki sana söylenmicek bişey ne soruyosun hani 1-2 kere boş bulunursun noldu hıı falan dersin anlarım da nişanlıma saat kaç diye sorsam noldu kızım bişey mi oldu diye tetikte her an te allahım ya

Ben annemi 7 sene önce kaybettim, kayinvalidem anne konusu geçtiğinde bile kırılmayayım diye dikkat eder, kendisine teyze diyorum onu da sorun etmiyor sağolsun. Kendi kızından da ayırmıyor hatta arada bazen çocuklarının bile önüne koyan davranışları var hem kayınvalidemin hem kayinpederimin. Ama en basta nasıl giderse öyle oluyor ben tanışmaya gittiğimde bile sarılmıştım onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…