Kaynanalarınız nasıl karakterde?!

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar 3,5 yıldır evliyim kaynanama alışamadım bakışları davranışları hoşuma gitmiyor soğuk geliyor eltim var 14 senelik evli zamanında ona çok çektirmiş aldırma o öyle diyor normalde konuşur EDERİM ama arada soğukluk var hep ne yapabilirim kafaya takmamak orta yolu bulmak için

sevdiginiz bir teyze diye düsünün. Galiba bilinc altinda herkez de kayinvalide kötü biri olarak kayit ediliyor öyle olsa ya da olmasa. Onunla yakin olmak zorunda degilsiniz onunla evlenmediniz. Sayginizii ve mesafenizi korudugunuz süre kolay bir sekilde yasiyabilirsiniz diye düsünüyorum... :)))))

İyidir benimki, ama kayınvalide gelin olduğumuzdan ne biliyim ilişkimiz çok bal kaymak değil. Komşu teyze olsaydı çok severdim yanaklarını mıncırırdım ama kayınvalide olunca pek mıncırılmıyor :) saygıda kusur etmim yeter diyorum ben de.

Benimkini tarif edemem bulunmaz bı model çünkü anlatılmaz yasanirda diyebilirim o kadarki küsüm görüşmuyorum iki seneye yakındır.

Çok iyi olmamıza rağmen kesinlikle zor bir kadın alışana kadar canım çıktı

İyidir severim kendisini. Ama bazen çok meraklı olup herşeyi sormaya başlıyo. Ya sana nee dememek için zor tutuyorum kendimi

Aramız iyidir şükür bize karışmaz iyi anlaşıyoruz

Çok hanımefendi.. Lafları konduraklı Akıl vermeyi sever. Güçlü.. Sevimlii .. Oğluna çok düşkün. . oğluna çok düşkün.. oğluna çok düşkün.. iyi niyetli.. oğluna çok düşkün.. Bazı şeyler istediği gibi olsun istiyo. tekgelinim yapıp yapabilcegi seylertek bana olacagı ıcın kırmak ıstemıyorum istemesem de dedigini uyguluyorum. Sozleri cok mantklı görmüş geçirmişşş . ılk başta uygulamasam da sonradna her dediği çıkann birii..
ha söylemişmiydim oğluna çok düşkün.. Bzen kıskanıyorum ilişkilerini çünkü ogluda ona çok düşkün.. Ama alıştım normal bakarsan bi süresonra normal karşılıyorsun...
öylee iştee. Mutlu olmayı bilirsen çoık kötü şeyleri bile kendine göre iyiye çevirebiliyorsun ( çok aşırı ciddi meseleler hariç )

2 yıldır hala çözemedim kendisini belki de henüz resmi olarak kaynanam olmadığı içindir whshhshs çok mu akillisin çok mu safsın çok mu iyisin çok mu politiksin evlenmeden gerçek yüzünü göstermeyecek galiba kaynana

4.5 yok olacak hala su karakter diyemem.Musterimken nasil severdimmm.Oglu evlenme teklifi ettiğinde kabul etmemde kvmin etkisi büyüktü oyle güvenir severdim.Evlendikkkk Allahimm bu kadin kimm?Nerde o masumm korkak ince ruhlu kadın Ben hala şoktayım sorma banaa yaram derin de

Çok gorusmeyiz en baştan beri öyleydik yapı gereği biraz soğuk ve kadın biraz susmali sabretmeli yeri geldiğinde kocasını çekmeli hesap sormamali tarzında dusunenlerden ki ben hiç öyle değilim ama kayinpederim valla arkadaşım gibi anlaşırız süperdir ben biraz da benim ailemin yaşlarina göre çok daha büyük olmalarından dolayı bir laf da etseler büyüktür diyorum çok takmıyorum sonuçta ben de o yaşta olsam kim bilir nasıl bir yapıda olurdum yapıcilar ben ne cektiysem oğullarından çektim bosaniyoruz ama ailesini hala severim abisini eltimi falan herkesin imtihanı farklı galiba benim ailelerden yana çok şansım vardı esten yana olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…