Kaynanalari kaynar kazanda kaynatmali

1 ay gormese unutsa ne olacak ki? Geri dönünce aynı tas aynı hamam devam edecekse ne fark edecek. Sesinizi çıkarmayı beceremediğiniz surece daha çok konu açarsınız. Göndermeyin hiç akılları başlarına gelene kadar. Sanırım eşiniz böyle birşey musade etmez ki gondermemeyi hiç dile getirmiyorsunuz. darilmayin kirilmayin çocuğuna sahip çıkacak olan siz olmaliydiniz

ne olursa olsun kim ne yaparsa yapsın siz annesisiniz asla kopmaz sizden o bağ bambaşka. biz aynı evde kalmamıza rağmen bana anne kaynanama nene der her zaman. ne kadar severse sevsin anne der peşimde dolaşır evde. kaynanamıda çok seviyor ama anne bambaşka üzülmeyin yıpratmayın kendinizi dünyayı sersin kızınızın önüne o kopamaz sizden ana kuzusu daha.

O kazanda benimkine de yer ayır
Ama sanki eşinde de suç var
Bence her gün birşeyler uydur
Parka gidecegiz, arkadaşımla çıkıcam
Kızıma şunu yaptım vs diye
O gelirse kapıya da açma gitsin
Mesafe herzaman iyidir, herkes yerini ve haddini bilecek !!!
Benim kv de gibi, bebeğim doğunca “annem” diye sevmeye başladı, işte orda ayarı verdim ona şimdi istedigi gibi konuşup davranamıyor
En son olayda 1 ay götürmedim yanlarına görsünler diye gör bak koştur koştur nasıl özğr diliyor

annemler cocugun her baba dediginde dedeee oglum dedeeee diyorlardi benim jeton cocuk herseye dede demeye basladiginda düstü tabi esimde bi güzel kiyameti kopardi. al birini vur ötekine acaba bunlari yaparken ne düsünüyorlar cok merak ediyorum... annemler üzülmesin diye birsey demedim ama artik sk sk gitmiyorim napalim

Resmen pusuda bekle ve bebeğin sensiz onlara gitmesin. Kaynanana direk söyle onun annesi benim diye ve asla geri adım atma

1 yaşındaki çocuk önce şirkete gidiyor ordan babanneye geçiyor iki saat kalıyor.. çok tuhaf değil mi sizce de? Çalışıyor olsanız anlarım da anne evdeyken çocuktan ayrı bu kadar zaman geçirilmesi bana çok garip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…