Arkadaslar merhaba ben onceki gunlerde yine bir konu açmıştım kiminiz hatirliyordur. Bebegimle ilgili. Kaynanam ve kayinbabam kendilerini anne baba olarak tanitiyor demistim. Kaynanam annelik rolune kaptırmış gidiyor. Çok sinir bozucu bir durum. Kızım her zaman değil ama bazen bana gelmiyor kaynanam gilin kucağından. Bugun kaynanam gildeydi kizim. Esim sirkete goturecem dedi bende 11-12 givi getir uyku saati ve o zamana kadar acıkır dedim...geldiginde de direk anasi gile goturmus cocugumu. Zaten kocam koca olsaydi ben bu halde olmazdım. Neyse. Esim kartları almak icin eve geldiginde hani kizim diye sordum o da yukarda dedi. cocugu niye oraya goturdun ben sana demedimmi buraya getir diyerekten tartistim baya kavga ettim. O cikip gitti bende kaynanami arayip kizimi getir dedim o da yatiyor dedi. 2 saat sonra tekrar aradim hala yatiyor dedi YALAANNNN!!! Tabi inanmadim bende fırlamalik olsun diye Ayni dakka evden çıkıp kaynanam gile gittim ne yatmasi ne uyumasi. Kizim gecmis kosede oynuyo kendine. Bi de yeni uyandi diyo hasbam! bende yedim ya.. Hemen cocugumu kucagima alip eve geldim.Bu ve buna benzer cok sey yasiyorum.Tabikide yine çocuğumu aliyorum bugunku gibi. O cocuk senin degil benimmm diyip bagirmak istiyorum yapamiyorum arkadaslar
Sorum şu ben baska sehre annemlere gidecem yaklaşık 20-30 günlüğüne. Bu süreç içinde kızımın kaynanam gili unutma gibi biseyi var mı?1 yasina yeni girdi iste 15gun falan gecti. Beni bilsin bana baglansin istiyorum
normalde cektirdikleri yetmiyo birde çocuğumdan vurmaya çalışıyorlar beni en hassas noktam. Git oğlunu yatir sen bu cocuk benim cocugum!!!!!