• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalari kaynar kazanda kaynatmali

1 ay gormese unutsa ne olacak ki? Geri dönünce aynı tas aynı hamam devam edecekse ne fark edecek. Sesinizi çıkarmayı beceremediğiniz surece daha çok konu açarsınız. Göndermeyin hiç akılları başlarına gelene kadar. Sanırım eşiniz böyle birşey musade etmez ki gondermemeyi hiç dile getirmiyorsunuz. darilmayin kirilmayin çocuğuna sahip çıkacak olan siz olmaliydiniz

ne olursa olsun kim ne yaparsa yapsın siz annesisiniz asla kopmaz sizden o bağ bambaşka. biz aynı evde kalmamıza rağmen bana anne kaynanama nene der her zaman. ne kadar severse sevsin anne der peşimde dolaşır evde. kaynanamıda çok seviyor ama anne bambaşka üzülmeyin yıpratmayın kendinizi dünyayı sersin kızınızın önüne o kopamaz sizden ana kuzusu daha.

O kazanda benimkine de yer ayır
Ama sanki eşinde de suç var
Bence her gün birşeyler uydur
Parka gidecegiz, arkadaşımla çıkıcam
Kızıma şunu yaptım vs diye
O gelirse kapıya da açma gitsin
Mesafe herzaman iyidir, herkes yerini ve haddini bilecek !!!
Benim kv de gibi, bebeğim doğunca “annem” diye sevmeye başladı, işte orda ayarı verdim ona şimdi istedigi gibi konuşup davranamıyor
En son olayda 1 ay götürmedim yanlarına görsünler diye gör bak koştur koştur nasıl özğr diliyor

:bicak: annemler cocugun her baba dediginde dedeee oglum dedeeee diyorlardi benim jeton cocuk herseye dede demeye basladiginda düstü :kusmuk:tabi esimde bi güzel kiyameti kopardi. al birini vur ötekine acaba bunlari yaparken ne düsünüyorlar cok merak ediyorum... annemler üzülmesin diye birsey demedim ama artik sk sk gitmiyorim napalim :(

Arkadaslar merhaba ben onceki gunlerde yine bir konu açmıştım kiminiz hatirliyordur. Bebegimle ilgili. Kaynanam ve kayinbabam kendilerini anne baba olarak tanitiyor demistim. Kaynanam annelik rolune kaptırmış gidiyor. Çok sinir bozucu bir durum. Kızım her zaman değil ama bazen bana gelmiyor kaynanam gilin kucağından. Bugun kaynanam gildeydi kizim. Esim sirkete goturecem dedi bende 11-12 givi getir uyku saati ve o zamana kadar acıkır dedim...geldiginde de direk anasi gile goturmus cocugumu. Zaten kocam koca olsaydi ben bu halde olmazdım. Neyse. Esim kartları almak icin eve geldiginde hani kizim diye sordum o da yukarda dedi. cocugu niye oraya goturdun ben sana demedimmi buraya getir diyerekten tartistim baya kavga ettim. O cikip gitti bende kaynanami arayip kizimi getir dedim o da yatiyor dedi. 2 saat sonra tekrar aradim hala yatiyor dedi YALAANNNN!!! Tabi inanmadim bende fırlamalik olsun diye Ayni dakka evden çıkıp kaynanam gile gittim ne yatmasi ne uyumasi. Kizim gecmis kosede oynuyo kendine. Bi de yeni uyandi diyo hasbam! bende yedim ya.. Hemen cocugumu kucagima alip eve geldim.Bu ve buna benzer cok sey yasiyorum.Tabikide yine çocuğumu aliyorum bugunku gibi. O cocuk senin degil benimmm diyip bagirmak istiyorum yapamiyorum arkadaslar :KK43:
Sorum şu ben baska sehre annemlere gidecem yaklaşık 20-30 günlüğüne. Bu süreç içinde kızımın kaynanam gili unutma gibi biseyi var mı?1 yasina yeni girdi iste 15gun falan gecti. Beni bilsin bana baglansin istiyorum :KK43: normalde cektirdikleri yetmiyo birde çocuğumdan vurmaya çalışıyorlar beni en hassas noktam. Git oğlunu yatir sen bu cocuk benim cocugum!!!!!
Resmen pusuda bekle ve bebeğin sensiz onlara gitmesin. Kaynanana direk söyle onun annesi benim diye ve asla geri adım atma

1 yaşındaki çocuk önce şirkete gidiyor ordan babanneye geçiyor iki saat kalıyor.. çok tuhaf değil mi sizce de? Çalışıyor olsanız anlarım da anne evdeyken çocuktan ayrı bu kadar zaman geçirilmesi bana çok garip geldi

Back